Νέα

Απίστευτο ραντεβού με Ρουμάνα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eclipse30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
και μετα ξυπνησες!!!πιες κανενα καφε αγορι μου...να συνελθεις...γιατι οτι μας ειπες pur si simplu nu se poate intimpla!!!
Αγαπητοί συνφορουμίτες,

Τις προάλλες μου συνέβη κάτι περίεργο (αλλά ομολογουμένως καλό) όπως αποδείχτηκε στην πορεία.

Τους τελευταίους μήνες έχω επαφή με μια κοπέλα από Ρουμανία, με την οποία ναι μεν υπήρχε ένα φλερτ , αλλά όχι τίποτα σεξουαλικού περιεχομένου.

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν και ενώ συζητούσαμε περί της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και δημοσιονομικών μέτρων μου πετάει το εξής κουφό : "Θέλω να έρθω Ελλάδα και να βγούμε έξω για φαγητό".
Και εκεί έμεινα μαλάκας εγώ....

Τώρα ο λόγος που έμεινα παγωτό , είναι ότι την κοπέλα την γνώρισα σε ένα live strip site  :grin:
Αν θέλετε να το επισκεφθείτε πατήστε εδώ (είναι δωρεάν)

Για το ιστορικό τώρα, μου είχε ζητήσει το yahoo id μου, για να μιλάμε έξω από εκεί, αφού όμως της άνοιξα την κάμερα μου και με είδε, και έκτατε έχουμε καθημερινή επικοινωνία.

Πάμε στο real life ραντεβού τώρα:

Ήρθε αυθημερόν , και πήγα και την πηρά από το αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκης) ,ήμουν λίγο αγχωμένος λόγο του τρόπου γνωριμίας που περιέγραψα παραπάνω αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια. Πήγαμε για ένα πρωινό καφέ (όπου οι ελλεινίδες που βρισκόταν πλησίον του τραπεζιού μας, την κοίταζαν με βλήμα "ήρθες να μας πάρεις τον άντρα μωρη?" ), και μετά για μπιλιάρδο.
Το μεσημέρι πήγαμε Περαία για φαγητό , γελάσαμε , και όπου προς μεγάλη μου έκπληξη , πήγε τουαλέτα (και καλά) και πλήρωσε κρυφά το λογαριασμό με την αιτιολογία ότι εκείνη μου πρότεινε να με βγάλει έξω για φαγητό...!

Μετά πήγαμε πάλι για καφέ , όπου εκεί πέρα την είδα ότι κόμπλαρε πολύ λόγο ρομαντικού περιβάλλοντος... :2funny:

Mετα από εκεί, επιστροφή στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής όπου δεν άντεξα....κατά τον αποχαιρετισμό της αγγαλιάς έπεσε το φιλί  :-*(χωρίς γλώσσα) και
η γκόμενα έγινε πατζάρι...απίστευτο και όμως αληθινό!

Μετά μου τηλεφώνησε και δε με άφησε να φύγω μέχρι να περάσει από τη security και να μπει στο λεωφορείο , λέγοντας μου ότι ένιωσε σωματική έλξη όταν ένιωσε τη "θέρμη των χειλιών μου"....

Ε αυτό δεν το είχα ξανακούσει από γυναίκα! :huh:
Αν και δεν έγινε κάτι σεξουαλικό, μου χάρισε μια όμορφη μέρα και τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εν αναμονή του 2ου ραντεβού λοιπόν... :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.193
Πόντοι
12.056
Εμενα μου αρεσε η ιστοριουλα,ειχε με δοση ρομαντισμου και ερωτος.... :smitten: :smitten:

Και φυσικα αρκετα κλικς στο sitακι με τα κοριτσα... :dancing:

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητοί συνφορουμίτες,

Τις προάλλες μου συνέβη κάτι περίεργο (αλλά ομολογουμένως καλό) όπως αποδείχτηκε στην πορεία.

Τους τελευταίους μήνες έχω επαφή με μια κοπέλα από Ρουμανία, με την οποία ναι μεν υπήρχε ένα φλερτ , αλλά όχι τίποτα σεξουαλικού περιεχομένου.

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν και ενώ συζητούσαμε περί της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και δημοσιονομικών μέτρων μου πετάει το εξής κουφό : "Θέλω να έρθω Ελλάδα και να βγούμε έξω για φαγητό".
Και εκεί έμεινα μαλάκας εγώ....

Τώρα ο λόγος που έμεινα παγωτό , είναι ότι την κοπέλα την γνώρισα σε ένα live strip site  :grin:
Αν θέλετε να το επισκεφθείτε πατήστε εδώ (είναι δωρεάν)

Για το ιστορικό τώρα, μου είχε ζητήσει το yahoo id μου, για να μιλάμε έξω από εκεί, αφού όμως της άνοιξα την κάμερα μου και με είδε, και έκτατε έχουμε καθημερινή επικοινωνία.

Πάμε στο real life ραντεβού τώρα:

Ήρθε αυθημερόν , και πήγα και την πηρά από το αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκης) ,ήμουν λίγο αγχωμένος λόγο του τρόπου γνωριμίας που περιέγραψα παραπάνω αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια. Πήγαμε για ένα πρωινό καφέ (όπου οι ελλεινίδες που βρισκόταν πλησίον του τραπεζιού μας, την κοίταζαν με βλήμα "ήρθες να μας πάρεις τον άντρα μωρη?" ), και μετά για μπιλιάρδο.
Το μεσημέρι πήγαμε Περαία για φαγητό , γελάσαμε , και όπου προς μεγάλη μου έκπληξη , πήγε τουαλέτα (και καλά) και πλήρωσε κρυφά το λογαριασμό με την αιτιολογία ότι εκείνη μου πρότεινε να με βγάλει έξω για φαγητό...!

Μετά πήγαμε πάλι για καφέ , όπου εκεί πέρα την είδα ότι κόμπλαρε πολύ λόγο ρομαντικού περιβάλλοντος... :2funny:

Mετα από εκεί, επιστροφή στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής όπου δεν άντεξα....κατά τον αποχαιρετισμό της αγγαλιάς έπεσε το φιλί  :-*(χωρίς γλώσσα) και
η γκόμενα έγινε πατζάρι...απίστευτο και όμως αληθινό!

Μετά μου τηλεφώνησε και δε με άφησε να φύγω μέχρι να περάσει από τη security και να μπει στο λεωφορείο , λέγοντας μου ότι ένιωσε σωματική έλξη όταν ένιωσε τη "θέρμη των χειλιών μου"....

Ε αυτό δεν το είχα ξανακούσει από γυναίκα! :huh:
Αν και δεν έγινε κάτι σεξουαλικό, μου χάρισε μια όμορφη μέρα και τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εν αναμονή του 2ου ραντεβού λοιπόν... :grin:

να δεις ποσες τετοιες εχω γαμησει πριν τις κλεισω καν ραντεβου.
ολες πουτανες ειναι μηπως της πηρες & λουλουδια;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να δεις ποσες τετοιες εχω γαμησει πριν τις κλεισω καν ραντεβου.
ολες πουτανες ειναι μηπως της πηρες & λουλουδια;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τυπε μην κοροιδευεις τον φιλο
εχει ερωτευθει

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.769
Πόντοι
5.595
Type les na vgazei xartziliki o typas?
Ti να σου πω..δεν ξερω!
Παντως ειναι μια πολυ ωραια ιστοριουλα..για να ψαρωσουν πολλοι 'δουλοι'..και να μπουνε στο site, και να ψαχνουν για ρουμανες που ερχοντε στην Ελλαδα!!!!
:idiot:

Παντως..να μην μας περνανε και ολους για μαλακες... >:( >:( :tickedoff: :tickedoff:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ηρθε και εφυγε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!!!!! λογικο ακουγετε,βουκουρεστι-θεσσαλονικη πρεπει να εχει 10 πτησεις τη μερα.... :headbang:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εχει ερωτευθει
εχει ερωτευθει

Κι εγώ την ερωτευτικα :smitten:

Μια τέτοια γυναικα ψάχνω για να κάνω οικογένεια :jerking:

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ για αγαπούληδες
υγ. κωβω την λουτσα μου, οχι το τσιγάρο όμως

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
καλα ρε τυπε αυτη ηρθε απτην ρουμανια μονο και μονο για να παιξεται μπιλιαρδο?
δεν την πηγες να παιξεται τιποτα αλλο ρε δικε μου

Γιατί τύπε;
Μπαλλάκια έχει και το μπιλλιάρδο :2funny:

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
100% διαφημηση μην μασατε χεστον τον τυπο και μην ασχολεισται παραμυθια ειναι ολα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δίκηο έχουν διαφήμιση κάνει ο τύπος που άνοιξε το θρεντ

mounopanas