Το μόνο που αξίζει έιναι η Αννα, στο bar (η barwoman δηλαδή) αδυνατούλα με ωραίο χαμόγελο. Πάντα ευγενική.
Μια βόλτα, έτσι για να περάσει η ώρα...
Lili ειναι πειραιωςκαλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς αν είναι ακόμα στο αφροδίτη η λίλι και η φατίμα (και οι 2 ήταν πιο παλιά στο αμαζον) ευχαριστώ εκ των προτέρων.
χαχαχαχαχαχα
επισκεψη στο Αφορδιτη εχτες μετα απο 1,5 χρονο και βαλε
τι να πω για αυτο το μαγαζι / την παλευουνε καθολου ????/ κατ' αρχην σαβουρες / απο αυτες που αξιζανε η μια ηταν η Μαρκετα και μια αλλη μια μουναρα ξανθια η οποια ηταν τοσο απαλευτη που ολο το βραδυ σε δυο πελατες πηγε να μιλησει - τι περιμενει να παω εγω να της μιλησω,στο μαγαζι της πηγα, αλλα καλυτερα που δεν ηρθε σε εμενα γιατι απο την εμπειρια μου αυτη ειναι κλασσικη κωλοπαιδο που σου σπαει τα αρχιδια στο χορο σιγουρα / δεν ξερω μαλιστα αν κανει και χορο γιατι καποιες απο εκει μεσα δεν κανουν χορους - καινουριο αυτο ....
Λοιπον παιδια το κορυφαιο της βραδιας : Μαρκετα / Τσεχα,μουναρα πρωην Μουσες / την ξερω καλα την εν λογω κυρια και το επαιζα οτι δεν την ξερω / αυτη το ζωον δεν με θυμοταν / λοιπον της λεω παμε για χορο απλο και μου λεει το κορυφαιο,ποια τωρα η Μαρκετα που στις Μουσες ειχα βαλει ολη την γλωσσα μου στο στομα της και της εφτυνα τα βυζια,οτι πρωτα πρεπει να παρω ποτο μαζι της ( Τζιν με τονικ τρομαρα της ) και μετα να παμε για τριπλο χορο / τι λες ρε πατσαβουρα που θα δωσω σε μια βραδυα για σενα 50 Ευρω - δεν παω να γαμησω την Παολα ..... / ακου τωρα ρεεε φιλε η Μαρκετα το κοριτσακι απο τις Μουσες που ηταν μαζι με την αδερφη της εγινε ντιβα / και μετα αφου εφυγε απο το τραπεζι μου πηγε σε μια αλλη παλαβη στριπερ και με εδιεχνε και ελεγε οτι αυτος μου ζητησε απλο χορο - και καλα να με ξεφτυλησει / πραγματικα τα λυπαμαι τα κοριτσακια / ρε αυτες καταντησαν χειροτερες και απο τις Ελλεεινιδες ...
Δεν τους χαλασε ομως που φευγοντας απο το μαγαζι πηγα στις τουαλετες και κατουρησα παντου εκτος απο την λεκανη μεσα / τα εκανα πουτανα - ακομα και το κωλοχαρτο κατουρησα / δεν ειχα και χεσιμο ρε γαμωτο να τα κανω πουτανα εντελως αλλα δεν ειχα φαει καλα πριν ....
Συναδελφοι εν ολιγοις το μαγαζι ειναι καμμενο οσο δεν παει αλλο ... / χιλιες φορες τραβελια παρα στριπερ .....
ψες στο αφροδίτη νομιζω είδα και την μελαχροινη με το μακρυ μαλλι πιασμενο κότσο ψηλα που ηταν στο ανατολη και στο λιντο προ εναμιση ετος περιπου.
Που είναι η Λαρίσα? Που είναι η Τάτυ? Που είναι η Αφροδίτη? Που είναι η Μέλα? Που είναι η Μαρία? Που είναι η Τζένη? Που είναι η Άννα? Που είναι η Αναστασία? Που είναι η Σοφία? Αρκετές παραδώσανε την σκυτάλη και άλλες την κάνανε για άλλα μαγαζιά.Πάντως τις δόξες των 6 με 10 ετών δεν θα της ξαναδεί αυτό το μνημειακό πλέων στρίπ κλάμπ.
φατε ματια ψαρια και φραπε συνεχεια ρε βασο?νέο υπέροχο φρουτο εξ ουκρανιας φαινεται πως θα καψει καρδιες στο μαγαζι,ρουσλανα το ονομα της και μοιαζει με την ουκρανεζα που στειλανε στην γιουροβιζιον,μιλαμε οταν χαμογελαει τα ξεχνας ολα,ακομη και την καψα της επικειμενης στοχευμενης αμεσα μελλοντικης φραπας! επισης ειδα μια βαλερια μελαχροινη πολυ καλο,την γνωστη και μη εξαιρετεα μιλενα(εχει γινει καραμουναρος).Νομιζω οτι αυτες οι 3 αξιζουν αναφορας,οι υπολοιπες ανευ σχολιου...
φατε ματια ψαρια και φραπε συνεχεια ρε βασο?
νέο υπέροχο φρουτο εξ ουκρανιας φαινεται πως θα καψει καρδιες στο μαγαζι,ρουσλανα το ονομα της και μοιαζει με την ουκρανεζα που στειλανε στην γιουροβιζιον..
Ενδιαφέρων ανακάλυψη.Ύψος Σλαβοκορασίδας θυμάσαι φράπανταρ?νέο υπέροχο φρουτο εξ ουκρανιας φαινεται πως θα καψει καρδιες στο μαγαζι,ρουσλανα το ονομα της και μοιαζει με την ουκρανεζα που στειλανε στην γιουροβιζιον,μιλαμε οταν χαμογελαει τα ξεχνας ολα,ακομη και την καψα της επικειμενης στοχευμενης αμεσα μελλοντικης φραπας!
Ενδιαφέρων ανακάλυψη.Ύψος Σλαβοκορασίδας θυμάσαι φράπανταρ?
Βασος σπικιν, δε σουρ θινγκ..!!
Αντε παλι να κατεβαινουμε στα υπογεια.
το σημαντικο δεν ειπες
απολυμανση για τις κατσαριδες εχουν κανει ?