Ozzy Osbourne: Έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους, σήμερα, τον Lemmy. Θα μου λείψει τρομερά. Ήταν ένας πολεμιστής και ένας θρύλος. Θα σε δω στην άλλη πλευρά.
Metallica: Lemmy, είσαι ένας από τους βασικούς λόγους που αυτή η μπάντα υπάρχει. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την έμπνευση που μας έδινες. Αναπαύσου εν ειρήνη.
Philip H. Anselmo: Αναπαύσου εν ειρήνη, Lemmy.
Mike Portnoy: Γαμώτο!!! Αναπαύσου εν ειρήνη Lemmy. Στενοχωριέμαι που ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί, αλλά ποτέ δεν πιστέψαμε ότι όντως θα συνέβαινε... πιστεύαμε ότι θα ζούσες για πάντα
Anthrax: Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσαμε να γράψουμε εδώ που μπορεί να ανταποκριθεί στην τεράστια ζωή που έζησες. Είσαι το Rock N Roll. Πολεμιστή...
Dave Mustaine: Καλό ταξίδι Lemmy, σαγαπώ αδερφέ μου.
Sharon Osbourne: Ο αγαπημένος μου φίλος, Lemmy, έφυγε σήμερα. Τον ξέρω εδώ και 38 χρόνια. Θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά ποτέ δεν θα τον ξεχάσω.
King Diamond: Είναι μια μέρα θλίψης. Χάσαμε το θρύλο των θρύλων. Τα σέβη μου, αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου.
Tom Morello: Ο Lemmy ήταν ένα πραγματικό rock είδωλο, μοναδική φωνή και μοναδικό πνεύμα. Οι σημαίες του metal κυματίζουν μεσίστιες απόψε καθώς χαιρετίζουμε τον ασύγκριτο Άσο Μπαστούνι.
Scott Ian: Έζησε μια ζωή το όνειρο και έφτασε στην κορυφή. Ήταν οι Motorhead και έπαιζε Rock N Roll!!!
Flea: Θεε μου. O Lemmy ξεκίνησε για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ένας από τους μεγαλύτερους ροκάδες όλων των εποχών. Απίστευτα μοναδικός μπασίστας. Ο ήρωάς μου. Wow.
Billy Idol: Lemmy αναπαύσου εν ειρήνη... Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του..
Robert Trujillo: 'Ενας από τους τελευταίους αληθινούς ανυπότακτους εγκατέλειψε το κτίριο.
Zakk Wylde: Ο θεός να έχει καλά τον Lemmy. 1945-2015 tBLSt SDMF tLKt
Glenn Hughes: Aναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε Lemmy από το Staffordshire... Μια πανέμορφη ψυχή ~προσπάθησα πολλές φορές να τον συναγωνιστώ σε bar ή μετά από ώρες~ κάπου στα '80ς.
Frank Bello: Αναπαύσου εν ειρήνη, θα μας λείψεις...
Nikki Sixx: Θα μου λείψεις φιλαράκι, κι εσύ και οι συνομιλίες μας. Ήσουν πάντα ένας πυλώνας αξιοπρέπειας. Αναπαύσου εν ειρήνη,
Dave Navarro: Ειρήνη και αγάπη στον Lemmy και την οικογένειά του.
Obituary: Η καρδιά του μουσικού κόσμου μόλις σταμάτησε. Θα υπάρξει μόνο ένας Lemmy.
Πηγή: rocking.gr