Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γνωστά όλα. Τα έχει δηλώσει κατά το παρελθόν σε διάφορες διενέξεις.

Αλήθεια.. Εσείς της έχετε γράψει τι ψηφίζετε;

Μου αρέσει που προσπαθείτε να εκλογικεύσετε την κατάσταση, φίλτατε.  :2funny:

Kοψε τον πληθυντικο γιατι θα σε σκιλοβρισω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και αν το δηλώσει σ'ένα ανοιχτό φόρουμ πίσω απο την ανωνυμία του ιντερνετ θα ισχύει αυτό που ισχυρίζεται;  :think:

Αν δηλωσει κατι ψευτικο και αρχισει να το υποστηριζει τοτε κοροιδευει τον εαυτο της

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γνωστά όλα. Τα έχει δηλώσει κατά το παρελθόν σε διάφορες διενέξεις.

Αλήθεια.. Εσείς της έχετε γράψει τι ψηφίζετε;

Μου αρέσει που προσπαθείτε να εκλογικεύσετε την κατάσταση, φίλτατε.  :2funny:
Καλά-------->
door-165.gif

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Kοψε τον πληθυντικο γιατι θα σε σκιλοβρισω.

Μου το έχετε γράψει τόσες φορές, και βλέπετε ότι για το συγκεκριμμένο θέμα σας παραπέμπω στον πούτσ στο θυμιατό μου. Γιατί επιμένετε λοιπόν;

Εντιτ: Α!!! Το ρπώτο συνθετικό του σκυλοβρίσω γράφεται με ύψιλον.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Nα μας πει τι ψηφιζει... που κραζει κοσμο... και που δουλευει... νπου βριζει το κεφαλαιο

μπολ εγω ζητω να εχουν ολοι χρηματα και ολοι να ειναι κεφαλαια. δεν ειμαι κατα του κεφαλαιου υπερ ειμαι. απλα δεν θελω να εχουν το κεφαλαιο λιγοι, μην αλλαζεις τα λεγομενα μου.
Απο κει και περα δεν εχω κανα λογο να υποστηριξω τον λατση  γιατι καταρχας δεν το εχει αναγκη. Στηριζω συνηθως ιδεολογικα  οσους πληττονται κοινωνικα οικονομικα και σε καθε αλλο τομεα. Αυτο πιστευω ειτε το θες ειτε οχι. Και εδω που ειμαστε παρε χαμπαρι οτι δεν εχω κανενα απολυτως λογο να σου αποδειξω με τις προσωπικες μου πληροφοριες αν πραττω τα οσα πιστευω. Καλα καλα εξω και δεν ειμαι υποχρεωμενη. και συ φυσικα και μπορεις να με γραψεις στα αρχιδια σου ειτε δω ειτε εξω. Δεν ειναι εκει το θεμα μας. Το θεμα εδω σε μια κουβεντα ειναι ο διαλογος . και τα καλα του διαλογου και την εννοια αυτου την μαθαμε στο σχολειο δεν χρειαζεται να στην εξηγησω υποθετω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολ εγω ζητω να εχουν ολοι χρηματα και ολοι να ειναι κεφαλαια. δεν ειμαι κατα του κεφαλαιου υπερ ειμαι. απλα δεν θελω να εχουν το κεφαλαιο λιγοι, μην αλλαζεις τα λεγομενα μου.
Απο κει και περα δεν εχω κανα λογο να υποστηριξω τον λατση  γιατι καταρχας δεν το εχει αναγκη. Στηριζω συνηθως ιδεολογικα  οσους πληττονται κοινωνικα οικονομικα και σε καθε αλλο τομεα. Αυτο πιστευω ειτε το θες ειτε οχι. Και εδω που ειμαστε παρε χαμπαρι οτι δεν εχω κανενα απολυτως λογο να σου αποδειξω με τις προσωπικες μου πληροφοριες αν πραττω τα οσα πιστευω. Καλα καλα εξω και δεν ειμαι υποχρεωμενη. και συ φυσικα και μπορεις να με γραψεις στα αρχιδια σου ειτε δω ειτε εξω. Δεν ειναι εκει το θεμα μας. Το θεμα εδω σε μια κουβεντα ειναι ο διαλογος . και τα καλα του διαλογου και την εννοια αυτου την μαθαμε στο σχολειο δεν χρειαζεται να στην εξηγησω υποθετω

Ολοι να έχουν λεφτα και κεφάλαια δεν γινεται.... λες αρλουμπες τωρα....
λεφτα βγαζουν οσοι εχουν ικανοτητες αν καποιος δεν εχει να μην βγαλει. χαχαχα ακου εκει ιδεολογια... τοτε μοιρασου τα λεφτα που βγαζεις μαζι μου... θα το εκανες???? γιατι αφου εσυ εισαι υπερ του να εχουν ολοι λεφτα !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ουτοπικες αριστερες αρλουμπες.

Συγγνωμη αλλα δεν με πειθεις.

Επισκέπτης
Εγώ θέλω όταν σε λίγο καιρό που θα έχει φτάσει η πούτσα μέχρι το λάρυγγα και επιτέλους θα θέλουν όλοι να πάνε στο σύνταγμα για να "γκρεμίσουν" τη βουλή, να έχει απεργία το μετρό. Έτσι για την... αλλυλεγγύη που δείχνουν τώρα!

Σωστός ρε λιόνταρε, αλλά ξέρεις κάτι??
Δε θα χρειαστεί γιατί δε βλέπω να έρχεται αυτή η μέρα. Είναι εθισμένοι πλέον στην πούτσα και στο τσακίρ κέφι οι μισοί θ'αναρωτιούνται "καλά δεν υπάρχει ένας μουρλός να μπει στη βουλή και να τους καθαρίσει?" και οι άλλοι μισοί θα περιμένουν το λοχία.
Η τραγωδία αυτής της χώρας είναι πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση απ'το πραγματικό νεολουμπεναριό.
Στην τελική ρε μαλάκες, θεωρείτε πως τα αιτήματα της τάδε ομάδας συγκρούονται με τα δικά σας? Βγείτε και κοντραριστείτε.
Ούτε αυτό όμως δεν κάνετε, περιμένετε οίκτο απ'τους βιαστές σας. Περιμένετε την" κοινωνική ειρήνη" που θέλουν να επιβάλουν μπας και περισσέψει καμιά θεσούλα των 300€ για πάρτη σας.
Αυτή η κοινωνική ειρήνη πέθανε μάγκες. Διαλέξτε στρατόπεδο..

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Βγαζουν λεφτα οσοι εχουν ικανοτητες???????????μαλλον σε αλλη χωρα ζεις!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βγαζουν λεφτα οσοι εχουν ικανοτητες???????????μαλλον σε αλλη χωρα ζεις!!!

Οποιος έχει ικανοτητες βγαζει παντου λεφτα απλα εσυ εισαι αλλου σε διαβαζα πριν
αλλος αρλουμπολογος μας προεκυψε απο εδω  :P

Και η κοροιδια ικανοτητα ειναι... οι παντες κοροιδευουν σημερα... αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο
εσυ πιστευεις δηλαδη την εριναλ? χαχαχα που σου παιζει την καλη? @@ καλη ειναι  :P

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Γιατι ρε nacho,εχει κανεις τους κοινωνικη συνειδηση???????

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Οποιος έχει ικανοτητες βγαζει παντου λεφτα απλα εσυ εισαι αλλου σε διαβαζα πριν
αλλος αρλουμπολογος μας προεκυψε απο εδω  :P

Και η κοροιδια ικανοτητα ειναι... οι παντες κοροιδευουν σημερα... αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο
εσυ πιστευεις δηλαδη την εριναλ? χαχαχα που σου παιζει την καλη? @@ καλη ειναι  :P

Μου αποδεικνύεις ποσο ή πιτσιρικας εισαι η απλα χαζουλης,αλλα τελως παντων μου αποδεικνύεις οτι καλα κανω και μονο διαβαζω και δεν γραφω στο φορουμ αν και μπαιω αρκετα χρονια!!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
1,5 μύριο κόσμος είναι.
Δε χρειάζονται άλλη υποστήριξη.

Α και που'σαι?? Με συρτάκια και μούντζες στη βουλή, χέζε ψηλά κι αγνάντευε..
Αφου το ξερεις πως μολις μαζευτουν πανω απο 50000 κοσμος τοτε ξεπεταγονται οι μπαχαλακηδες παρακρατικοι, τα γαμανε ολα και διαλυονται οι συγκεντρωσεις προτου φτασουν το 1500000. Στην MARFIN αλλωστε ειχαμε και νεκρους. Θυμασαι οτι ηταν η πρωτη πορεια που μπορουσε να απειλησει και πνιγηκε στο αιμα. Εκτοτε κοπηκανε ολων τα φτερα.
Πως να κατεβει ο αλλος οταν γνωριζει την εξελιξη? Οτι μπορει να μη γυρισει σπιτι του?
Θα το παρακαμψει αυτο οταν δεν θα εχει να χασει τιποτα.
Ολοι ομως εχουν να χασουν και απο κατι και γιαυτο δεν τολμανε.
Κλασσικη ψυχολογια της μαζας.
Δεν φταιει ο κοσμος ομως. Ουτε ειναι δειλος. Απλως δεν εχει αποκτηνωθει ακομα.
Αλοιμονο οταν ερθει εκεινη η μερα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου αποδεικνύεις ποσο ή πιτσιρικας εισαι η απλα χαζουλης,αλλα τελως παντων μου αποδεικνύεις οτι καλα κανω και μονο διαβαζω και δεν γραφω στο φορουμ αν και μπαιω αρκετα χρονια!!!

Ε εισαι και ευαισθητος τι να σε κανω....

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Γενικα οποιος φοβαται ..πεφτει και κοιμαται,δεν κρινει συνεχεια ομως και αποθαρρυνει τους αλλους απο το να αντιδρασουν!!και καλα να αποθαρρυνει μην τους λοιδωρει κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχχα αν δεν εχεις λεφτα να πας να σου δωσει η εριναλ η καλη σαμαρειτισσα

χαχαχαχαχαχχαα ε ρε δουλεμα που πεφτει