apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε πάρτε τον ένα τηλέφωνο...
μήπως να ανοίξουμε ένα νέο θρεντ για τον πατέρα του Σόφο;
αλλοι το ανοιξαν το θεμα ρε
καλα αυτοι ειναι ικανοι να ανοιξουν κιολας
ρε πάρτε τον ένα τηλέφωνο...
μήπως να ανοίξουμε ένα νέο θρεντ για τον πατέρα του Σόφο;
ΧΑ ΧΑ ΧΟΥΧΑ...τον φανταζεσαι σε βιζιτα με την Julia;Οπου να 'ναι ξυπναει μαζι με τον Χριστοδουλο και τον Κωνσταντινο Παλαιολογο...Ρε ειναι τρελλος βιζιτακιας σου λεω,γκαραντι τα βλεπει.
Απολυτα σωστη και τεκμηριωμενη αποψη.....150 χρονια μας πηδουσαν οι Ρωμαιοι....400 οι Τουρκοι....αλλα εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
εγκω οκι ελληνα....αλβανος ψαρας....χανους κλπ κλπκαλα εσυ δεν εισαι ελληνας και να μην σε πηδουσε κανενας
μην ανυσηχεις δεν σε προσβαλουμε με το να σε πουμε ελληνα
κανεις δεν σε ειπε
κατι μου θυμηζεις.... ;)
τι ομως?
εγκω οκι ελληνα....αλβανος ψαρας....χανους κλπ κλπ
οι προ-προ-προ-προ-προ γιαγιαδες σου πρεπει να ηταν πολυ ασχημες για να μην τις πηδηξει κανενας 400 χρονια.....καλα εσυ δεν εισαι ελληνας και να μην σε πηδουσε κανενας
μην ανυσηχεις δεν σε προσβαλουμε με το να σε πουμε ελληνα
κανεις δεν σε ειπε
κατι μου θυμηζεις.... ;)
τι ομως?
ντεν εχει....πτωχο αλβανο ειμαι....ρε μινα αστο αφου δεν τοχεις ;)
βρε τι θυμιζεις.....
Πηγες να το παιξεις πονηρος αλλα δεν σου βγηκε,και δεν καταλαβες και τι εγραψα.soupermouse to πονηρο επιχειρημα περι dna το ανεφερα για να πεισω οτι εμεις δεν εχουμε διασταυρωθει με τουρκους αλλα οι τουρκοι με ελληνες
Σιγουρα οι <τουρκοι> σημερα δεν ειναι τουρκοι αλλα ελληνες απλως αισθανονται τουρκοι
οι προ-προ-προ-προ-προ γιαγιαδες σου πρεπει να ηταν πολυ ασχημες για να μην τις πηδηξει κανενας 400 χρονια.....
Τρια πουλακια καθονταν στην ακρη στο ποταμι....και οι τουρκοι μονο στην Αγκυρα.....SANIM
OTAN OI ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 200 ΠΟΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.ΟΟΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1550 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΕΙΧΑΝ 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 400 Π.Χ ΚΑΙ ΤΟ 1000 Μ.Χ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΙΧΕ 500.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΜΕΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ.
Εδω εχει πιο πολυ πλακα,μην την κανεις.βαλτε εχτρα 3 εχει τον bill λεβεντη!!!θα πει και αυτος καμμια λαμακια?
γλυκε μου ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου για τον υπνο μου,αλλα τωρα ξυπνησα....ειπαμε...ΨΑΡΑΣ....στανταρ
μα και εγω ειμαι ασχημος τοχω πει
ελα αντε για νανακια τωρα πηγε 12
βρε ποιον μου θυμιζεις..........
κακο παιδι
γλυκε μου ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου για τον υπνο μου,αλλα τωρα ξυπνησα....ειπαμε...ΨΑΡΑΣ....
Καθε μερα αυτο κανω....ειμαι ειδικος στην ΒΥΖΙαντινη ιστορια...σανιμ ανοιξε καποιο βιβλιο με βυζαντινη ιστορια...εστω και ξενων συγγραφεων!!
Εσυ ποια εχεις διαβασει για πες μας?σανιμ ανοιξε καποιο βιβλιο με βυζαντινη ιστορια...εστω και ξενων συγγραφεων!!
ΟΛΕΣ;;;μεγαλο σοι ειχες....ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ
SOUPERMOUSE MOY ΒΓΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ DNA. ALLA ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΔΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ