Νέα

Απειλές από ιερόδουλο του στούντιο Πειραιώς 193 μετά από κακή κριτική μου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Η παρακάτω ιστορία είναι απίστευτη και όμως αληθινή!:
Πριν λίγες μέρες ανέβηκε μία κριτική μου για μία ιερόδουλο που δουλεύει στα στούντιο της αλυσίδας Πειραιώς 193/Αθηνών 318 και ονομάζεται Γαβριέλα.
Η κριτικη μου ήταν η παρακάτω:
"Η γκόμενα είναι τρελό μπάζο και είναι απλά άθλια στο πήδημα.  Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλύτερα να την παίξετε και να γλιτώσετε τα 50 ευρουδάκια σας.
Ο φιλαράκος Nasos 82a που έγραψε τη προηγούμενη κριτική είναι ανύπαρκτος (όπως θα δείτε από την ημερομηνία εγγραφής, ημερομηνία κριτικής κλπ"

O antisthenis όμως μου την κατέβασε επειδή όπως μου είπε ήταν πολύ σύντομη και θα έπρεπε να την ξαναγράψω (είχε ένα δίκιο ομολογουμένως).
Επίσης είδα και κάτι άλλες δικές της μούφα κριτικές, που είχε προφανώς γράψει η ίδια η ιερόδουλος, στο Αθηνών 318 και τις σχολίασα από κάτω για να μην την πατήσει κανένας άλλος όπως την πάτησα εγώ.

Μετά από λίγη ώρα λοιπόν άρχισα να λαμβάνω σειρά από pm από την Γαβριέλα όπως αυτό:
"Να σε ρωτήσω πόσο κόμπλεξ πρέπει να έχεις μέσα σου για να ασχολείσαι!Αλλα από μαλακες σαν εσένα και πουτανας γιους τι περιμένεις!λοιπον τώρα το κόβεις εδώ γιατί οποίος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και αν το συνεχίσεις και γράφεις όπου βρεις κριτικη μου πιπές άνετα σε βάζουμε στη θέση σου μπαζακι!αντε τώρα κανε μια τσαρκα να νιώσεις λίγο γιατί μάλλον τα γκομενακια έτσι όπως είσαι δεν σου κάθονται αν δεν σκασεις χρήμα!"

και μετά αυτό:
"oxi poutanies sthn poutana Kai mn synexizeis na prosvaleis tous pelates mou gt tha exeis asxima ksemperdemata"

Ακολούθησαν και άλλα αντίστοιχα pm!!

Όπως καταλαβαίνετε η Γαβριέλλα και το στούντιο με απειλούνε!
Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα αλλά μου φαίνεται ορισμένοι έχουν ξεφύγει.
Τι με συμβουλεύετε να κάνω?? Σκέφτομαι να πάω στην άστυνομία και να κάνω μία καταγγελία. Μάλλον βέβαια δεν θα βγει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ου μπλεξεις με πουστηδες και πουτανες φιλε μου

θα τον πιεις

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ωχ ωχ

προβλεπω ξυλο

:zfuck:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εγω πιστευω και μονο που το εγραψες εδω ειναι αρκετο , γειωσε τους
ολα τα μαγαζια απο τσαγκαρης μεχρι πολυεθνικες πρεπει να σεβονται και να ακουν το πελατη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πριν λίγες μέρες ανέβηκε μία κριτική μου για μία ιερόδουλο που δουλεύει στα στούντιο της αλυσίδας Πειραιώς 193/Αθηνών 318 και ονομάζεται Γαβριέλα.
"Η γκόμενα είναι τρελό μπάζο και είναι απλά άθλια στο πήδημα.  Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλύτερα να την παίξετε και να γλιτώσετε τα 50 ευρουδάκια σας.
Ο φιλαράκος Nasos 82a που έγραψε τη προηγούμενη κριτική είναι ανύπαρκτος (όπως θα δείτε από την ημερομηνία εγγραφής, ημερομηνία κριτικής κλπ"

O antisthenis όμως μου την κατέβασε επειδή όπως μου είπε ήταν πολύ σύντομη και θα έπρεπε να την ξαναγράψω (είχε ένα δίκιο ομολογουμένως).
Επίσης είδα και κάτι άλλες δικές της μούφα κριτικές, που είχε προφανώς γράψει η ίδια η ιερόδουλος, στο Αθηνών 318 και τις σχολίασα από κάτω για να μην την πατήσει κανένας άλλος όπως την πάτησα εγώ.

Μετά από λίγη ώρα λοιπόν άρχισα να λαμβάνω σειρά από pm από την Γαβριέλα όπως αυτό:
"Να σε ρωτήσω πόσο κόμπλεξ πρέπει να έχεις μέσα σου για να ασχολείσαι!Αλλα από μαλακες σαν εσένα και πουτανας γιους τι περιμένεις!λοιπον τώρα το κόβεις εδώ γιατί οποίος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και αν το συνεχίσεις και γράφεις όπου βρεις κριτικη μου πιπές άνετα σε βάζουμε στη θέση σου μπαζακι!αντε τώρα κανε μια τσαρκα να νιώσεις λίγο γιατί μάλλον τα γκομενακια έτσι όπως είσαι δεν σου κάθονται αν δεν σκασεις χρήμα!"

και μετά αυτό:
"oxi poutanies sthn poutana Kai mn synexizeis na prosvaleis tous pelates mou gt tha exeis asxima ksemperdemata"

Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα αλλά μου φαίνεται ορισμένοι έχουν ξεφύγει.
Τι με συμβουλεύετε να κάνω?? Σκέφτομαι να πάω στην άστυνομία και να κάνω μία καταγγελία. Μάλλον βέβαια δεν θα βγει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Τυπε στειλε στον αβραμη να κανονισει ραντεβου θανατου
δεν θα σε ξαναενοχλησουν  :grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

και μετά αυτό:

θα σου κλασει τα αρχιδια η πουτανα, η μαλλον ο νταβας που απανταει με το ονομα γαβριελα.μην μασας πουθενα και προχωρα.ετσι και αλλιως αυτος ειναι ο λογος τις υπαρξης του σαιτ,και γιαυτο γραφοντε και οι κριτικες.

λετε να μου στειλει και μενα ο πουτανονταβας κανενα απειλητικο πμ? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θα εχουμε μεγαλα γλεντια αν στειλει παντως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
530
Like
75.575
Πόντοι
41.129
εγω λεω να πας στο studio να της πεις ποιος εισαι και να την πληρωσεις για να την ξαναγαμησεις..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι για πατε να δειτε στα αλλα σαιτ με σχετικο περιεχομενο

μην κανει καποιος αρνητικη κριτικη...

το σχολιο εχει σβηστει στο π και φ..

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στα αρχιδια σου κιολας τυπε αλλα μην πας στους μπατσους μια κ τα τσεπωνουν κ απο εκει που δεν ξερουν προσωπικα σου στοιχεια,δεχθεις καμια επισκεψη απο κανα...Ρπυμανο.Οσον αφορα τις κριτικες μια χαρα ξηγεσαι,μαυρο κ να γυρισουν στα κωλοχωρια τους,ειδικα αυτες τις εποχες δεν εχουμε λεφτα για πεταμα

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
θα σου κλασει τα αρχιδια η πουτανα, η μαλλον ο νταβας που απανταει με το ονομα γαβριελα.μην μασας πουθενα και προχωρα.ετσι και αλλιως αυτος ειναι ο λογος τις υπαρξης του σαιτ,και γιαυτο γραφοντε και οι κριτικες.

λετε να μου στειλει και μενα ο πουτανονταβας κανενα απειλητικο πμ? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θα εχουμε μεγαλα γλεντια αν στειλει παντως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:booty: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Γράφτους στα παπάρια σου ρε κροταλία θα ασχολείσαι τώρα με πουτάνες και νταβάδες ;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.572
Πόντοι
5.595
Θα 'σι' κλασει τα αρχιδια!!! :cheesy:
Μην ψαρωνεις ουτε με την πουτανα ουτε με κανεναν....
ΜΑΥΡΟ στις πουτανες που δεν τιμανε τα λεφτα-κοπο μας...!

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
thanx για το support!!
Καλά εννοείται ότι γραμμένη την έχω...
δείτε και άλλο ένα:
"Mpaa ta klasame ligo?sunexise esy Kai tha deis!!"

δεν παμε καλά!!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
thanx για το support!!
Καλά εννοείται ότι γραμμένη την έχω...
δείτε και άλλο ένα:
"Mpaa ta klasame ligo?sunexise esy Kai tha deis!!"

δεν παμε καλά!!

σάλτα και γαμήσου και φέρε μου και την είσπραξη πέστης !!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
διατηρώντας ένα ενδεχόμενο να μας λές μούφες (δεν το λέω σίγουρα απλά κάνω μια υπόθεση) νομίζω οτι και που το δημοσιοποίησες εδώ είναι αρκετό. Πάντως δεν ξερω για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλα και άλλες αρνητικές κριτικές έχουν γραφτεί για κορίτσια του στούντιο (και όχι μόνο για αυτό) αλλα δεν ακούστηκε κάτι.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δες μια τα πμ σου

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
μην πας στην αστυνομια... μπορει και να το μετανιωσεις.... ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Παίχτη κοινοποίησε όλα τα pm. Η ενημέρωση στο bou είναι αυτοσκοπός.

Εκτός αυτού, δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στην κοπέλα, να εκφράσει δημόσια και την δική της άποψη.

Οποιαδήποτε όμως αντιπαράθεση που ξεφεύγει από τα όρια του επιτρεπτού, με βρίσκει δια ροπάλου ( :knuppel:) αντίθετο. Να αποφεύγουμε τις ακρότητες, αλλά να μην σωπαίνουμε στην οποιαδήποτε απειλή. Αλλιώς να το κλείσουμε και να μη βγάζουμε άχνα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Παίχτη κοινοποίησε όλα τα pm. Η ενημέρωση στο bou είναι αυτοσκοπός.

Εκτός αυτού, δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στην κοπέλα, να εκφράσει δημόσια και την δική της άποψη.

Οποιαδήποτε όμως αντιπαράθεση που ξεφεύγει από τα όρια του επιτρεπτού, με βρίσκει δια ροπάλου ( :knuppel:) αντίθετο. Να αποφεύγουμε τις ακρότητες, αλλά να μην σωπαίνουμε στην οποιαδήποτε απειλή. Αλλιώς να το κλείσουμε και να μη βγάζουμε άχνα!

σωστός!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αποψη μου χωρις να υποστηριζω κανεναν....

Χρησιμοποιησες πολυ ασχημες εκφρασεις, ειδικα η εκφραση..... Τρελο μπαζο ....
Φυσικα η απαντηση ηταν αναλογη συνοδευομενη και απο απειλες εφοσον εσυ ησουν επιμονος

Και οι δυο πλευρες ηταν λαθος στους χειρισμους κατα την αποψη μου.

Απο την αλλη, θα μπορουσες να γραψεις ΜΙΑ κριτικη και τελος.....
Το να το πηγαινεις συνεχως κοντρα το ολο σκηνικο υποδηλωνει προσωπικο επιπεδο.

Γνωμη μου...

Κοινοποιησε το θεμα που προεκυψε και μην ασχοληθεις αλλο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom