Νέα

Απαξίωσε πανό με τον Κεμάλ ο Σλούκας.. Τέλος η Φενέρ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι μαλακιες λες κι εσυ ρε τυπε;
εσενα αν ερθει αυριο μια τουρκικη εταιρεια και σου πει σου δινω μισθο 3.000 ευρώ καθαρα τον μηνα για να δουλευεις ιδιες ωρες, θα πηγαινεις στο γραφειο ντυμενος φατμε στο γενι τζαμι
όχι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο σκατα επειδή υπαρχουν και σκατα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ποσο πατριώτης ηταν όταν πηγε και υπεγραψε για να παιζει για μια τουρκικη ομαδα?
οσο πατριωτισα είναι και η πενταγιωτισα.
λες και ειχε αναγκη το λεφτα μετα από τοσα χρονια επαγγελματιας.
παρε λιγοτερα και μην παιζεις για τουρκους βουλγαρους κλπ εχθρούς μας, αναγκη τα εχεις?

Αμα ειναι ετσι, ολοι οι Βουλγαροι που βλεπουν ελληνικα βιντεο τραγουδια στο youtube στηριζοντας ετσι και πληρωνοντας εμμεσα ενα ελληνικο προιον. Οπως και οι Τουρκοι. Οι Αλβανοι. Και ολα τα Βαλκανια. Το Ισραηλ. Να πουνε τοτε κι εκεινοι το ιδιο. Δε στηριζω την Ελλαδα. Θα ακουω μονο βουλγαρικα τραγουδια, οχι ελληνικα, και ας θεωρω οτι τα ελληνικα ειναι καλυτερα και μου αρεσουν. Επειδη ημασταν καποτε εχθροι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αμα ειναι ετσι, ολοι οι Βουλγαροι που βλεπουν ελληνικα βιντεο τραγουδια στο youtube στηριζοντας ετσι και πληρωνοντας εμμεσα ενα ελληνικο προιον. Οπως και οι Τουρκοι. Οι Αλβανοι. Και ολα τα Βαλκανια. Το Ισραηλ. Να πουνε τοτε κι εκεινοι το ιδιο. Δε στηριζω την Ελλαδα. Θα ακουω μονο βουλγαρικα τραγουδια, οχι ελληνικα, και ας θεωρω οτι τα ελληνικα ειναι καλυτερα και μου αρεσουν. Επειδη ημασταν καποτε εχθροι.
δεν το κανουν?
επειδή υπαρχουν και στο ισραηλ πενρταγιωτισσες που ακουν αντζελα δημητριου , σημαινει ότι ετσι κανουν ολοι?
τις ομαδες τους τις εχουν ονομασει μακαμπι, όπως εμεις λεμε την Α.Ε.Κωνσταντινουπολης και Π.Α.Ο.Κωνσταντινουπολιτων.
η ιστορια δεν αλλαζει επειδή υπαρχουν κουτλουαη, σλουκες και πενταγιωτισες. τους μακαβαιους τιμανε που επαναστατησαν εναντια στους κατακτητες ελληνες(παλι καλα να λεμε που δεν θεωρουν τους μακεδονες σελευκιδες, σκοπιανούς)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αμα ειναι ετσι, ολοι οι Βουλγαροι...Επειδη ημασταν καποτε εχθροι.
το ότι ακουν ελληνικα σουξε δεν σημαινει ότι δεν τραγουδάνε στον ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟ, ότι "κοιταν στο νοτο την θαλασσα που περιμενει να βαλουν την σημαια τους"

μονο εμεις ειμαστε μαλακες και δεχτηκαμε να μπουν στην ευρωπαικη ενωση χωρις να αλλαξουν τον επεκτατικο εις βαρος μας στιχο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
το ότι ακουν ελληνικα σουξε δεν σημαινει ότι δεν τραγουδάνε στον ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟ, ότι "κοιταν στο νοτο την θαλασσα που περιμενει να βαλουν την σημαια τους"

μονο εμεις ειμαστε μαλακες και δεχτηκαμε να μπουν στην ευρωπαικη ενωση χωρις να αλλαξουν τον επεκτατικο εις βαρος μας στιχο

Ειναι προδοτες οσοι εργαζονται στη Τουρκια. Οσοι βλεπουν τουρκικα σηριαλ γιατι υποστηριζουν οικονομικα τη Τουρκια. Τον εχθρο. Τουρκικο προιον ειναι τα σηριαλ. Και ο κοσμος στην Ελλαδα τα βλεπει, τα αγοραζει σε ολοκληρες σειρες DVD, αγοραζει περιοδικα με τουρκικα σηριαλ. Επειδη τα θεωρει καλυτερα απο καποια αλλα. Χρηματα πανε ετσι στους Τουρκους δημιουργους. Στη τουρκικη Οικονομια. Στο τουρκικο κρατος. Οταν Βουλγαροι, Τουρκοι, Αλβανοι, Ρουμανοι, Γιουγκοσλαβοι, Ισραηλινοι, ακουνε μανιωδως ελληνικη μουσικη, επειδη τη θεωρουν καλυτερη απο αλλες, καλουν Ελληνες τραγουδιστες στη χωρα τους για εμφανισεις, δεν δινουν τα χρηματα τους στην Ελλαδα;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Θεωρώ πως πολύ ορθά έπραξε και πέραν αυτού μίλησε σωστά στους επικριτές του!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
όχι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο σκατα επειδή υπαρχουν και σκατα
ελα ρε τυπε δεν τους βαρεθηκες?
10 διαφορετικα νικ η ιδια μαλακισμενη νεοταξιτικη κασέτα
το μπουζουκι ειναι οργανο ο αστυνομικος ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι
σα τον αλλο τον βλακα χθες που ελεγε οτι επειδη πηγαν μερικοι παπαδες με ανηλικα δε τρεχει τιποτα να πάνε και ολοι οι σκουροι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ειναι προδοτες οσοι εργαζονται στη Τουρκια. Οσοι βλεπουν τουρκικα σηριαλ γιατι υποστηριζουν οικονομικα τη Τουρκια. Τον εχθρο. Τουρκικο προιον ειναι τα σηριαλ. Και ο κοσμος στην Ελλαδα τα βλεπει, τα αγοραζει σε ολοκληρες σειρες DVD, αγοραζει περιοδικα με τουρκικα σηριαλ. Επειδη τα θεωρει καλυτερα απο καποια αλλα. Χρηματα πανε ετσι στους Τουρκους δημιουργους. Στη τουρκικη Οικονομια. Στο τουρκικο κρατος. Οταν Βουλγαροι, Τουρκοι, Αλβανοι, Ρουμανοι, Γιουγκοσλαβοι, Ισραηλινοι, ακουνε μανιωδως ελληνικη μουσικη, επειδη τη θεωρουν καλυτερη απο αλλες, καλουν Ελληνες τραγουδιστες στη χωρα τους για εμφανισεις, δεν δινουν τα χρηματα τους στην Ελλαδα;
απαντησα ηλιθιοι και προδοτες υπαρχουν σε όλα τα εθνη.
υπαρχει και τουρκος και βουλγαρος που ακουει ελληνικα και ελληνας που βλεποει τουρκικα.
το ότι γινεται από πολλους δεν σημαινει ότι είναι και σωστο.
εχω παει πχ σε 7 χωρες του εξωτερικου διακοπες.
στο χωριο μου στην ανατολικη θρακη δεν εχω παει να δωσω φραγκα στους τουρκους που μας εδιωξαν. εγω είμαι πατριώτης αυτοι που δινουν φραγκα στον εχθρο για να συντηρει τις δυναμεις κατοχης στην κυπρο είναι ή προδοτες ή ηλιθιοι άλλο χαρακτηρισμο δεν εχω γι αυτους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
απαντησα ηλιθιοι και προδοτες υπαρχουν σε όλα τα εθνη.
υπαρχει και τουρκος και βουλγαρος που ακουει ελληνικα και ελληνας που βλεποει τουρκικα.
το ότι γινεται από πολλους δεν σημαινει ότι είναι και σωστο.
εχω παει πχ σε 7 χωρες του εξωτερικου διακοπες.
στο χωριο μου στην ανατολικη θρακη δεν εχω παει να δωσω φραγκα στους τουρκους που μας εδιωξαν. εγω είμαι πατριώτης αυτοι που δινουν φραγκα στον εχθρο για να συντηρει τις δυναμεις κατοχης στην κυπρο είναι ή προδοτες ή ηλιθιοι άλλο χαρακτηρισμο δεν εχω γι αυτους.

Καταλαβα τον συλλογισμο σου, δεν συμφωνω με αυτον. Εγω θελω ο Βουλγαρος να ακουει ελληνικη μουσικη και να πληρωνει φυσικα εμμεσα γι αυτο. Ο Ελληνας να βλεπει τουρκικα σηριαλ αν του αρεσουν. Ο Ελληνας να πηγαινει στη Παναγια Σουμελα στον Ποντο, στη Κωνσταντινουπολη, στα Πριγκηπονησα. Ο Τουρκος να ερχεται στη Θεσσαλονικη για τα αντιστοιχα οθωμανικα μνημεια. Σε ενα κλιμα αμοιβαιοτητας, συνεργασιας, ανταλλαγης πολιτιστικων, οικονομικων αγαθων. Με την δικη σου λογικη, Γερμανια-Γαλλια δεν επρεπε να εχουν ουδεμια σχεση.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μήπως να μην είχε πάει ποτέ στους μογγόλους???
Ψωμί από Τούρκους δεν χρειάζεται κανένας...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Έτσι είναι αυτά.Οι μπίζνες με τον εχθρό σου μπορεί να έχουν παρενέργειες.Π.χ. μπορεί να πρέπει να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές. Όπως έλεγε και το άσμα, στην Ελλάδα τρώμε βρώμικο ψωμί!Γιά σου Σλούκα γιουσουφάκι! :kissass:

ash

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι καλά έκανε και δεν κράτησε το πανό. Η μετέπειτα ανακοίνωση φαίνεται ότι έγινε σκεπτόμενος την ασφάλεια της οικογένειάς του. Καλύτερα να φύγει από Τουρκία. Πολύ έκατσε...

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Μπράβο του. Σε λίγο θα του πουν να χαιρετίσει στρατιωτικά για την εισβολή στη Συρία.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.836
Πόντοι
6.256
Η γνωστη ΚΟΤΑΡΑ που λεγεται Σλουκας πρωτα δεν επιασε το πανο για να μην τον ξεσκισουμε εμεις και μετα οταν τον ξεσκισανε οι Τουρκαλες ζητησε δημοσια συγγνωμη....αναρχιδος γεννηθηκες και αναρχιδος θα πεθανεις Κωστακη.

Lolipop2

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Σωστοςςςςςςς κ μετά δεν είναι έτσι εγώ έκανα κ κτλ

Spartacus69

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
Και καπως ετσι ο Σλουκας βαζει την πρασινη φανελα.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
η λυση είναι απλη, ΔΕΝ πας εκει που δεν σεβεσαι, και τον γενοκτονο κεμαλ οποιος ελληνας τον σεβεται είναι προδότης και τριζουν τα κοκαλα των νεκρων προγονων του.
Όπως ο Βενιζέλος, πχ. Θα μου πεις, αυτός δεν ήταν ακριβώς Έλληνας...

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Μακριά από αυτό το λαό είναι πρόβατα!!!! Στα παπάρια του του Σλουκα για τον κεμαλ!! Σιγά το λαό που έφτιαξε μόνο με κάνα πόλεμο χαίρονται;;τι έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα αυτά τα υποανάπτυκτα ζώα;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom