Νέα

Απαξίωσε πανό με τον Κεμάλ ο Σλούκας.. Τέλος η Φενέρ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άμα κάνεις τέτοιες κινήσεις το πηγαίνεις μέχρι τέλους. Ειδικά αν ο χώρος σου το επιτρέπει. Και ο αθλητισμός έχει κάποιους υποκριτικούς, ψευδοηθικούς κανόνες μεν αλλά τους έχει και ο αθλητής μπορεί να τους επικαλεσθεί.
Οι "συγγνώμες" και όλα τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Χαχαχα!Το γιουσουφάκι έχει προβλήματα.Τον καλεί η διοίκηση της κωλοφενέρ σε απολογία!Αυτά παθαίνεις όταν στείνεις κώλο στους κωλότουρκους! :pipa3:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Πρέπει να καταλάβει οτι έχει τελειώσει στην τουρκιά.

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Δεν ειναι κακό να βγάζεις λεφτά απο τον "εχθρό" σου ;)

Καλά έκανε και δεν κράτησε το πανό, αν επιστρέψει Ελλάδα ευκολα θα τον πάρουν

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και καπως ετσι ο Σλουκας βαζει την πρασινη φανελα.

Τί να'ρθει να κανει εδώ πέρα ρε φίλε με τον Τράκη;Να βλέπει τα f4 απ'την τηλεόραση;Και να φύγει από Φενέρ,θα τον θέλουν όλες οι ομάδες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Τί να'ρθει να κανει εδώ πέρα ρε φίλε με τον Τράκη;Να βλέπει τα f4 απ'την τηλεόραση;Και να φύγει από Φενέρ,θα τον θέλουν όλες οι ομάδες

Εχεις απολυτο δικιο,Τσσκα η Μακαμπι θα παει λογικα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Η γνωστη ΚΟΤΑΡΑ που λεγεται Σλουκας πρωτα δεν επιασε το πανο για να μην τον ξεσκισουμε εμεις και μετα οταν τον ξεσκισανε οι Τουρκαλες ζητησε δημοσια συγγνωμη....αναρχιδος γεννηθηκες και αναρχιδος θα πεθανεις Κωστακη.
+1

Κοτάρα πραγματική. Αντί να βγει και να πει, δεν ακούμπησα το πανό διότι δεν το επιτρέπει η συνείδησή μου κλπ, το γύρισε στο καλαματιανό "ήμουν αφηρημένος" και πίπες.

Όποιος έχει @@, το πάει μέχρι τέλους. Αλλιώς βούλωνε μαλάκα, Σλούκα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
+1

Κοτάρα πραγματική. Αντί να βγει και να πει, δεν ακούμπησα το πανό διότι δεν το επιτρέπει η συνείδησή μου κλπ, το γύρισε στο καλαματιανό "ήμουν αφηρημένος" και πίπες.

Όποιος έχει @@, το πάει μέχρι τέλους. Αλλιώς βούλωνε μαλάκα, Σλούκα.

Τύπε πάνε κι εσύ μέσα στους μογγόλους,απαξίωσε τον Κεμάλ,και παντο μέχρι τέλους.Φθηνά τη γλύτωσε ο Σλούκας που δεν του κράτησαν κανα διαβατήριο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ο Σλούκας είναι. Όχι εγώ κι εσύ που πήγαμε για τουρισμό στην Κων/πολη.

Δηλ θα τον πηδάγανε στ' αποδυτήρια, άμα ξηγιότανε σπαθί και έλεγε αυτό που είπα;

Αυτό μου λες;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο Σλούκας είναι. Όχι εγώ κι εσύ που πήγαμε για τουρισμό στην Κων/πολη.

Δηλ θα τον πηδάγανε στ' αποδυτήρια, άμα ξηγιότανε σπαθί και έλεγε αυτό που είπα;

Αυτό μου λες;

Πού ξέρεις,ίσως να είδε στα αποδυτήρια καναν τέτοιο και ανασκεύασε

Guards.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όπως ο Βενιζέλος, πχ. Θα μου πεις, αυτός δεν ήταν ακριβώς Έλληνας...
πρωην εβραιος και μετεπειτα ορθοδοξος
πολλοι λιγοι στην κρητη ξερουν την ιστορια του  ακομα ειναι απαγορευμενη λογω μητσοτακεικου
ευχομαι στο μελλον να βγει προς τα εξω για να αποκαθηλωθει ο ελληνας "εθναρχης"  σφαγεας των μικρασιατων

για οσους δεν το γνωριζουν το 1930 πηγε στην αγκυρα "για αποκατασταση των σχεσεων ελλαδας τουρκιας"
και εκει επεσε στα 4 οθωμανικα  τοσο στον κεμαλ οσο δε και στον πρωθυπουργο της τουρκιας ινονου

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
πολλοι λιγοι στην κρητη ξερουν την ιστορια του  ακομα ειναι απαγορευμενη λογω μητσοτακεικου
ευχομαι στο μελλον να βγει προς τα εξω για να αποκαθηλωθει ο ελληνας "εθναρχης"  σφαγεας των μικρασιατων

για οσους δεν το γνωριζουν το 1930 πηγε στην αγκυρα "για αποκατασταση των σχεσεων ελλαδας τουρκιας"
και εκει επεσε στα 4 οθωμανικα  τοσο στον κεμαλ οσο δε και στον πρωθυπουργο της τουρκιας ινονου

Ρε φίλε σοβαρά τώρα το πιστεύεις αυτό;
Από τα Κυθηρα ήταν η καταγωγή του και πιθανώς από την Λακωνία πριν.
Επίσης μην ξεχνας Αρκά ότι η Αρκαδία ήταν το προπύργιο του Βενιζελισμου στην Πελοπόννησο.
Έκανε λάθη σαφώς αλλά πρόκειται για τον καλύτερο που είχαμε μετά τον Καποδίστρια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πολλοι λιγοι στην κρητη ξερουν την ιστορια του  ακομα ειναι απαγορευμενη λογω μητσοτακεικου
ευχομαι στο μελλον να βγει προς τα εξω για να αποκαθηλωθει ο ελληνας "εθναρχης"  σφαγεας των μικρασιατων

και εκει επεσε στα 4 οθωμανικα  τοσο στον κεμαλ οσο δε και στον πρωθυπουργο της τουρκιας ινονου
ο βενιζελος οχι μονο δεν ηταν κρητικος αλλα ηταν εβραιος...
δεν ηταν καν εβραιος αλλα ηταν εξωγηινος...
ο καθηγητης σταθης πουλακιδας του πανεπιστημιου της γουαδαλαχαρα εχει γραψει οτι με βαση τοτε ευρηματα των μυστικων υπηρεσιων της γερμανιας ο βενιζελος ηταν ανθρωπομορφος λεμανια, μια φυλη εξωγηινων απο τη ζωνη ατκινσον του μιλκυ γουει που εχει ερθει σε επαφη με την ανθρωποτητα 3-4 φορες

αν παρατηρησετε ο απογονος του ο κουλης μητσοτακης δεν κλεινει τα ματια του ποτε

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
πολλοι λιγοι στην κρητη ξερουν την ιστορια του  ακομα ειναι απαγορευμενη λογω μητσοτακεικου

και εκει επεσε στα 4 οθωμανικα  τοσο στον κεμαλ οσο δε και στον πρωθυπουργο της τουρκιας ινονου

Κόψε το μπάφο, σε πειράζει

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Πολλά τραγούδια λέτε έξω από τον χορό......
Εσείς τι θα κάνατε ρε μάγκες; Αυτό έχει σημασία........... αναρωτηθείτε και μην κάνετε τους έξυπνους πίσω από το πληκτρολόγιο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
τιποτα δεν εγινε...κουβεντες για την κουβεντα για τα μιντια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom