Νέα

Απαράδεκτο γεγονός στο Λέλας Καραγιάννη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
συναγωνιστες μηπως ολα αυτα ειναι εκ του πονηρου και ολα αυτα γινονται εσκεμενα. γιατι βλεπω πολυ ντορο για το τιποτα.
Δεν είναι εκ του πονηρού... Και δεν είναι για το τίποτα. 'Άντε μπράβο...

lela35

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

αντρες μου θελω να ζητησω συγγνωμη για το συμβαν αυτο . Δυστυχως συμβαινουν και αυτα υστερα απο 300 τηλεφωνα ημερισιως . εν πασει περιπτωσει για το συμβαν αν εγινε ειλικρινα με συνχωρειτε . πολλα φιλια αγορινες...!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

αντρες μου θελω να ζητησω συγγνωμη για το συμβαν αυτο . Δυστυχως συμβαινουν και αυτα υστερα απο 300 τηλεφωνα ημερισιως . εν πασει περιπτωσει για το συμβαν αν εγινε ειλικρινα με συνχωρειτε . πολλα φιλια αγορινες...!
Απο την στιγμη που υπαρχει τηλεφωνο για να ρωταει ο κοσμοs........πρεπει να γινει αντιληπτο οτι ειτε 300 ειτε 3000 τηλεφωνηματα, θα πρεπει να γινονται δεκτα οσο κι αν ειναι σπαστικο οσο κι αν ειναι κουραστικο........Αφου τουλαχιστον το αναγνωριζειs....προσοχη στο μελλον.....Κι εγω δεχομαι εκατονταδεs τηλ.  καθε μερα.......Αν δεν ειμαι ευγενικοs . θα φαω πορτα !!!!!

frankcastel

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :rockon:

ρε φιλε δεν σου εβρισε την οικογενεια ... απο οτι εγραψες να πας να γαμηθεις σου ειπε ΚΥΡΙΕ ... αυτο δεν κανεις ολη την μερα . οποτε που ειναι το βρισημο και η παρεξηγηση. Δυστυχως φιλε Πουταγαμων ολοι μας ενα μουνι φοραμε στο καεφαλι μας για καπελο . αυτα ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδεσ το μαγαζι εβαλε τη παλια λιντα.λετε να ειναι για το συμβαν να παω να :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

lela35

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αγορινες μου ειπαμε οτι υπαρχει δικιο ... φιλακια πολλα και παντου ... καληνυχτα.!

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πως κανετε ετσι ρε μαγκες για ενα τηλεφωνημα ;  ;
κανατε την τριχα τριχια.... :tickedoff:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αγορινες μου ειπαμε οτι υπαρχει δικιο ... φιλακια πολλα και παντου ... καληνυχτα.!
Το οτι παιρνει καποιος τηλ και τον βριζει ανευ λογου μια ιεροδουλη που βλεπεις να υπαρχει καποιο δικιο?Εγω δεν βλεπω κανενα
Αφου μας διαβαζεις ως φαινεται τουλαχιστον κανε μια καλη και μην μας κοροιδευεις με τα ψευτικα ονοματα στα προγραμματα και τις ψευτικες κριτικες!

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
:rockon: :rockon: :rockon:

ρε φιλε δεν σου εβρισε την οικογενεια ... απο οτι εγραψες να πας να γαμηθεις σου ειπε ΚΥΡΙΕ ... αυτο δεν κανεις ολη την μερα . οποτε που ειναι το βρισημο και η παρεξηγηση. Δυστυχως φιλε Πουταγαμων ολοι μας ενα μουνι φοραμε στο καεφαλι μας για καπελο . αυτα ...
Να δω τί άλλη παπαριά θα πεις ακόμα. Το "άι γαμήσου" δεν είναι βρισιά επειδή όλοι "φοράμε στο κεφάλι μας ένα μουνί για καπέλο" :2funny:
Με αυτή την έννοια το είπε δηλαδή, και όχι για να βρίσει...Τί αφελής που είμαι και το παρεξήγησα
Αφού λοιπόν βάζεις και τον εαυτό σου σε αυτούς που φοράνε ένα μουνί πάνω από το κεφάλι τους όλη μέρα , να στο πω και εγώ
ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !
υ.γ. Δεκτή η συγγνώμη λελας35, και να μην ξαναγίνει...

Επισκέπτης
Μετὰ 4 ἡμέρας, καὶ ἀφοῦ ἐνεπλάκην σχεδὸν τὸ σύνολον τῶν ἐνεργῶν μελῶν τοῦ ἱστοτόπου αἱ κ.κ. ἱερόδουλαι κατεδέχθησαν νὰ ἀσχοληθοῦν μὲ τὸ θέμα.

Καὶ εἰς ἄλλα μὲ ὑγεία...

frankcastel

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

ξεκιναω τωρα, τρεχω αλλα φοβαμαι οτι δεν θα σε προλαβω .. εισαι χιλιομετρα μακρια . μαλλον φιλε μαλακια εχεις πολυ πανω σου αλλα απο χιουμορ μηδεν . κλεινουμε εδω την συζητηση !!!
warnban.gif
 [/color[/URL]]

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

ξεκιναω τωρα, τρεχω αλλα φοβαμαι οτι δεν θα σε προλαβω .. εισαι χιλιομετρα μακρια . μαλλον φιλε μαλακια εχεις πολυ πανω σου αλλα απο χιουμορ μηδεν . κλεινουμε εδω την συζητηση !!!
Όντως , ας την κλείσουμε γιατί ούτε εσύ έχεις χιούμορ. Και όσον αφορά τη μαλακία μάλλον εσύ έχεις τόνους πάνω σου. Τράβα πάρε το μισθό σου τώρα...
(Χιούμορ κάνω μωρέ, μην παρεξηγείς...)

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον  συναδελφοι 
Αμα τσεκαρετε  γκομενα με χαμηλο κολαρακι κατα 90% ειναι αλβανακι
απο εκει και περα ασε  την να λεει οτι ειναι απο ιταλια 

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λοιπον  συναδελφοι 
Αμα τσεκαρετε  γκομενα με χαμηλο κολαρακι κατα 90% ειναι αλβανακι
απο εκει και περα ασε  την να λεει οτι ειναι απο ιταλια  
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι απο Ιταλια!!!
Μεχρι και η ιδια λεει οτι ειναι απο Αλβανια!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom