εντελώς εκτος πραγματικότητας είσαι επιεικώς ούφο
ρε μπουμπόυνα λογικό είναι όταν έρχετε κάποιος σε μια ξένη χώρα να μαζεύει ντομάτες όπως κάνουν τωρα οι πακιστανοι και όχι οι αλβανοί.......τουλαχιστο κατω απο 30....
έχω βαρεθει να βλέπε αλβανούς να δουλεύουν σε καφενεια και εστιατόρια για τους λόγους που αναφέρω ποιο πάνω.
φυσικά τα παιδάκια τους αφου τελειώσαν το ελληνικό σχολείο και στρατό να διεκδικισουν δουλειες ακόμα και σε τράπεζες στο ελληνικό παράδεισο.
πόσες αλβανίδες κάτω απο τα 25 είδες να καθαρίζουν και πόσους αλβανούς κατω απο τα 30 να μαζεύουν πορτοκάλια ???
μια χαρά είναι στον ελληνικό αράδεισο
επαναλαμβανω ο αλβανοσ ειναι ευλογημενοσ στην ελλαδα και ο ελληνασ απο κατω
γιατί δεν γράφω τα ίδια για τους πολωνούς
άλλη φυλή άλλοι άνθρωποι
ΕΣΥ τύπε απλά δεν παίζεσαι. Όλοι οι μη Ελληνες σου φταίνε. Αλλα οςο και να χτυπιέσαι θα ειμαςτε παντα οι τελευταίοι της Ευρώπης με τα μυαλά που κουβαλάς.
Καταρχήν οι Αλβανοί που ήρθαν να κάνουν τις σκατοδουλειες εδώ και 25 χρονια οταν ψοφήσε ο Χοντζα, εχουν ανεβεί κάποια επίπεδα και εχουν κανει τις δικές τους πλεον δουλειές. Εδώ στα Μελισια που μένω υπαρχει μια ψαροταβέρνα το Ψαροκοκαλο και την εχει Αλβανός. Σε πληροφορώ ακομα και καθημερινή δε βρίσκεις τραπεζι. Εχει και γαμω τις τιμες και γαμω το φαγητο και μαζεύει όλο τον παρά. Οι πελάτες του ειναι καραΕλληνες.
Εδώ επιςης στα Μελισσια εχω ενα μαγαζι και οποτε εχω προσφερει δουλεια σε Ελληνα με το νόμιμο κατώτατο μισθό "μου λενε πριτς" και πανε καφετέρια με τα λεφτα της μαμάς. Προτιμάνε 150 ευρω το μηνα χαρτζιλίκι και καθισιό παρά 450 ευρω για 5νθημεο 8ωρο.
Οποτε ολα αυτα που λες ειναι απλα "για τον πουτσο"
Κάνανε το σήμα του Αετού και θέλουν να τους κρεμάσουν να τους απελάσουν και Αρχιδια μάντολες. Ο αλλος σκότωσε το 6 μηνών μωρο του στο ξύλο και ειναι έξω !!! ΕΞΩ λέμε !!!!