Νέα

Απαράδεκτη φωτογραφία με νεοσύλλεκτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan_nudist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αυτη η μαλακια που κάνουν με τα χέρια τους είναι αλβανικο συμβολο ?  :think:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Mην του τα θυμιζεις

goat%20fun.JPG

τη κακόμοιρη την κατσικούλα!  :'(

Απολίτιστοι Άραβες!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θυμαστε που σηκωναν τη σημαια στις παρελασεις κατι Αλβαναιοι 5-10 χρονια μεγαλυτεροι απ τους συμμαθητες τους; Και βγαιναν διαφοροι ευαισθητοι ανθρωπιστες αντιρατσιστουληδες να δηλωσουν οτι δεν πρεπει να τους στερησουμε το δικαιωμα του σημαιοφορου γιατι θα πληγωθουν τα παιδια; Ε ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!
ΦΥΡΟΜ θα καταντησουμε.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
αυτη η μαλακια που κάνουν με τα χέρια τους είναι αλβανικο συμβολο ?  :think:

Ναι, είναι ο δικέφαλος αλλά η χειρονομία είναι συνδεδεμένη με τον Αλβανικό εθνικισμό, στη σημαία της χώρας είναι ζωγραφισμένος ένας μαύρος δικέφαλος πάνω σε κόκκινο φόντο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ελλέινας με IQ -30 που έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι Αλβανός !!

έχω IQ 135, απ' εκεί το γεγονός ότι είμαι αλλοπρόσαλος και χαρακτήρα myer-briggs INTJ
www.16personalities.com/intj-personality]http://www.16personalities.com/intj-personality[/url]

Πράγμα που μ' εντάσσει στο 2% του παγκόσμιου πληθυσμού!  :headbang2: :offtopic:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι, είναι ο δικέφαλος αλλά η χειρονομία είναι συνδεδεμένη με τον Αλβανικό εθνικισμό, στη σημαία της χώρας είναι ζωγραφισμένος ένας μαύρος δικέφαλος πάνω σε κόκκινο φόντο.

εγω νομιζα ότι ήταν ποδοσφαιρικος πανηγυρισμος ...κάποιος ποδοσφαιριστης το κάνει αυτο

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Ελλέινας με IQ -30 που έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι Αλβανός !!
μαθε να γραφες Ελληνικα παπαρα..Αλβανος εισαι και μην μας πρηζεις τα παπαρια...σε κραζει το μισο φορουμ και βγηκες εσυ να με πεις -30 iq?αντε ανεβα σε κανα δεντρο στο τεπελενι...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αμα μπαινει Αλβανος εδω μεσα να το δηλωσει να τον περιποιηθουμε!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
μαθε να γραφες Ελληνικα παπαρα..Αλβανος εισαι και μην μας πρηζεις τα παπαρια...σε κραζει το μισο φορουμ και βγηκες εσυ να με πεις -30 iq?αντε ανεβα σε κανα δεντρο στο τεπελενι...
Κλασσική περίπτωση πανίβλακα, ακαλλιέργητου ΕΛΛΕΕΙΝΑ που έχει και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πιστεύει ότι είναι σπουδαίος !! Εμετός !!
Συμβιβάσου με τη βλακεία σου και το σκοτάδι που ζεις ! Δεν είναι κακό !

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Επειδή με τον κρυφό Νορβηγό πολεμιστή που χτυπά από κρυψώνα... πισώπλατα με καταγωγή απ' το Μαρόκο και εντός ολίγου από την Αλβανία περνάμε όλοι μάλλον καλά βρήκα και τη προσωπικότητα που μάλλον θα 'χει άμα κάνει το τεστ προσωπικότητας Myer-Briggs: ESFP "The entertainer" ο γελωτοποιός αλλιώς.

www.16personalities.com/esfp-personality]http://www.16personalities.com/esfp-personality[/url]

:offtopic:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
εγω νομιζα ότι ήταν ποδοσφαιρικος πανηγυρισμος ...κάποιος ποδοσφαιριστης το κάνει αυτο

Το ίδιο πίστευα κι εγώ... μέχρι που το 'ψαξα. Έγινε γνωστό στην Ελλάδα όταν ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής το 'κανε ως πανηγυρισμό μετά από γκολ. Ως άσχετος με το ποδόσφαιρο νόμιζα πως είχε να κάνει με την ομάδα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
To θέμα Ελλαδας-Αλβανίας έχει να κάνει με το εθνικό μας σύνδρομο καταδίωξης να ψάχνουμε παντού για εχθρούς και που όταν δεν υπάρχουν τους ανακαλύπτουμε μόνοι μας. Ο Έλληνας ως φοβικός και χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό του αυτοεπιβεβαιώνεται μόνο βρίσκοντας εξωτερικούς εχθρούς.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Κλασσική περίπτωση πανίβλακα, ακαλλιέργητου ΕΛΛΕΕΙΝΑ που έχει και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πιστεύει ότι είναι σπουδαίος !! Εμετός !!
Συμβιβάσου με τη βλακεία σου και το σκοτάδι που ζεις ! Δεν είναι κακό !
κλασικη απαντηση μπεντοβλακα Αλβανου..που ηρθε στην Ελλαδα για να φαει ψωμι και δεν το εκτιμησε το μπουλο σαβουρα και απο Ελλαδα και απο εδω μεσα...συμβιβασου με την μαλακια που σε δερνει ζωο...αντε παλιο βλακα σε κραζει το μισο σαιτ και εχεις και αποψη..ουστ σαβουρα

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
κλασικη απαντηση μπεντοβλακα Αλβανου..που ηρθε στην Ελλαδα για να φαει ψωμι και δεν το εκτιμησε το μπουλο σαβουρα και απο Ελλαδα και απο εδω μεσα...συμβιβασου με την μαλακια που σε δερνει ζωο...αντε παλιο βλακα σε κραζει το μισο σαιτ και εχεις και αποψη..ουστ σαβουρα

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

:orchestra:

:grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
cretan_nudist

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι έχει επέλθει απαξίωση θεσμών και ιδεωδών στις ημέρες μας. Η θητεία όμως δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως πενταήμερη για χαβαλέ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ένας ηλίθιος εξακολουθεί να κάνει επίδειξη του πόσο ηλίθιος και  σκουπίδι είναι, πιστεύοντας πως είναι και σπουδαίος...παίζει να ψηφίζει και Αρτέμη Σώρρα ή Χρυσή Αυγή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom