Νέα

Απαγορευμένο σεξ(καθηγήτρια,συγγενη κ.λ.π.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Η φαντασίωση του ήταν να τη γαμήσει στην τάξη μετά το μάθημα.
Ούτε τη φαντασίωση του πραγματοποίησε ούτε απαγορευμένο σεξ ήταν αυτό που έκανε.
Βρε, βρε, εναμισι χρονο μετα.... :grin:
Welcome back...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ευτυχώς που δεν έχω γκομενα δασκάλα ! Με ολα αυτα που διαβάζω εδώ μέσα, θα είχα χάσει τον ύπνο μου !!!

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πουστη antistheni εχεις κανει και γαμω τα σαιτ ρε κερατα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που μαζευηκαν ολοι αυτοι εδω ρε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγαλε antistheni ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ  :rockon: :rockon:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Κατι μου λεει οτι το επομενο σαββατο...θα εχει γαμησια στις ξαδερφες...ετσι παει η σειρα μαλλον....θεια...καθηγητρια...ξαδερφη...μετα τι??η μανα του κολλητου???

Και το καλοκαιρι καλα κρατει...

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Κατι μου λεει οτι το επομενο σαββατο...θα εχει γαμησια στις ξαδερφες...ετσι παει η σειρα μαλλον....θεια...καθηγητρια...ξαδερφη...μετα τι??η μανα του κολλητου???

Και το καλοκαιρι καλα κρατει...

όσο θα περνάν οι μέρες θα φτάσουμε να λέμε για τη γρια που σβήνει τα κεριά στην εκκλησία τον 15αυγουστο

"μου έριχνε ματιές, έσβηνε και πέταγε μόνο τα δικά μου κεριά, με ρώταγε με λάγνο βλέμμα αν πιστεύω,
δεν άντεξα και την έκανα να δει το χριστό φαντάρο",.... κτλ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.419
Πόντοι
12.756
όσο θα περνάν οι μέρες θα φτάσουμε να λέμε για τη γρια που σβήνει τα κεριά στην εκκλησία τον 15αυγουστο

"μου έριχνε ματιές, έσβηνε και πέταγε μόνο τα δικά μου κεριά, με ρώταγε με λάγνο βλέμμα αν πιστεύω,
δεν άντεξα και την έκανα να δει το χριστό φαντάρο",.... κτλ

μην λες τετοια και περνει ιδεες ο Απολυτος ...

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Έχω πηδήξει την δευτεροξάδερφή μου. Έχει πάρει όλη την Πάτρα, άντρες/ γυναίκες, δεν κάνει διακρίσεις, ε, ένα φεγγάρι την πήδηξα κι εγώ. Ήταν σαν φιλικό γαμήσι, εκεί που καθόμασταν στο σπίτι της, της έριξα ένα πάνω στον καναπέ κι έφυγα... Μια φορά ήταν αρκετή.

Επισκέπτης
Έχω πηδήξει την δευτεροξάδερφή μου. Έχει πάρει όλη την Πάτρα, άντρες/ γυναίκες, δεν κάνει διακρίσεις, ε, ένα φεγγάρι την πήδηξα κι εγώ. Ήταν σαν φιλικό γαμήσι, εκεί που καθόμασταν στο σπίτι της, της έριξα ένα πάνω στον καναπέ κι έφυγα... Μια φορά ήταν αρκετή.
η καλυτερη αισθηση σημερα γαμησα μια παρθενα 18αρα και το αιμα της γεμισε τον πουτσο μου :knockinb:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.744
Πόντοι
1.936
Λοιπόν επειδή βλέπω ίσως κολλάτε να πείτε την εμπειρία σας, λόγω και της φύσης του θέματος θα κάνω εγώ την αρχή.

Σπούδασα Πάτρα.  Κατα τη διάρκεια των σπουδών μου, μου ρθε να κάνω ιταλικά. Επειδή τα ιδιαίτερα ήταν τσουχτερά για εμένα που μουν και φοιτητής προτίμησα να μπω σ ένα γκρουπ με πιο μικρές ηλικίες μαθητών. Εγώ τότε να φανταστείτε ήμουν 22 και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου ηλικίες 14-17.

Η Καθηγήτρια μια καλοστεκούμενη 35άρα καστανόξανθη. Απ τη πρώτη στιγμή μου τράβηξε ενδιαφέρον το έντονο βλέμμα της, η θυληκότητά της και το μεγάλο και ζουμερό στήθος της, που μετα βίας κρατούσε το σουτιέν. Το μάθημα κράτησε 2 χρόνια και τίποτα δεν έγινε όλο αυτό το καιρό, πέρα απο κάποια βλέμματα και ακουμπήματα (κατα λάθος στα χέρια :P). Τολμώ να πω ότι κατα τη φοιτητική μου ζωή τον είχα κάνει λάστιχο για πάρτι της και φαντασιονώμουν διάφορα σκηνικά οτι τη γαμούσα μετά το μάθημα και τα λοιπά. Κάτι το οποίο ως εκείνη τη στιγμή φαινόταν δύσκολο έως αδύνατο μιας που ηταν παντρεμένη με παιδιά και απ ότι φαινόταν δεν ενδιαφερόταν για εξωσυζυγικά μπλεξίματα.

Τα χρόνια περάσανε, έφυγα απο τη πάτρα και ήρθα Αθήνα. Ήρθε το facebook στη ζωή μας. Έσπασα το κεφάλι μου, θυμήθηκα τ ονομά της και την έψαξα στο φατσεμπουκ. Ήμουν τυχερός..τη βρήκα. Στην αρχή κόμπιασα να τη κάνω add, αλλα τελικά ενέδωσα. Το accept στο αίτημα ήρθε την επόμενη μέρα. Μπαίνω στο προφίλ της και πουθενά δεν είδα εικόνα του συζύγου, παρά μόνο την ίδια και κάποιες φωτό με τα παιδιά. Ήταν πια μια μιλφάρα γεμάτο υποσχέσεις. Της μίλησα στο chat.Με ρώτησε τι κάνω και τα νέα μου. Η ίδια είχε χωρίσει πριν 6 μήνες απο κέρατο και ήταν μόνη. Με το που το άκουσα αυτό είπα.. "εδώ είμαστε..." .  Μιλόυσαμε κάπου κάπου για 2-3 μέρες ώσπου ένα βραδυ έγινε αυτό που περίμενα καιρο..

to be continued.. :sunglasses:

...πάνω που καβλώνουμε,κόβεται το επεισόδιο γαμώτο!

greekloversss

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Εμένα μου έτυχε να γαμησω την καθηγήτρια μου ερχόταν σπίτι μου για να μου κάνει ιδιαίτερα αγγλικά και πολλές φορές λειπαν οι γονείς μου μια μέρα που λειπαν τής άρχισα συζήτηση για σεξ της έλεγα ότι είναι πάρα πολύ όμορφη και την ρώτησα ποτέ ήταν η πρώτη της φορά αυτή μου είπε στα 16 της και μου λέει η δικιά σου της απαντάω κυρία η δικιά μου δεν υπάρχει δεν το έχω κάνει ακόμα και μου λέει είμαι μικρός ακόμα και να μεγαλώσω λίγο ακόμα και θα βρω της λέω στα ίσια ότι μου αρέσει και θέλω να ήταν αυτή που θα με μάθει στο σεξ μου λέει αν μείνει μεταξύ μας της λέω ναι και κατευθείαν την φιλάω στην συνέχεια την γάμησα έτυχε να την γαμησω μερικές φορές ακόμα όταν λειπαν η γονείς μου αλλά μετά χαθήκαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom