You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντζελα από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 741
- Εμφανίσεις 81K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
thanks u baby ;)
πολλα φιλακια
τιποτα κοριτσι μου...το djλικι τι ετσι θα το αφησω...οπου μπορω χωνομαι...μεταφορικα μιλωντας παντοτε...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
κραυγή αγωνίας και απελπισίας εκπέμπει η άντζελα. κάποιος την απήγαγε και την έδεσε.εμπρός να την βρούμε σε κάποια παραλία
αχ τι καλος που εισαι....με τετοιους αντρες σαν εσας τι να φοβηθω ;) ;)
φιλια
Ηχος_ανοχης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλια
trans εισαι?
φιλια
ρε παιδια το κοριτσι εχει απολυτο δικιο...
αφου ειμασστε ολοι
η φωτο ειναι απο fitness παληκαρι κι οχι απο βοδιbuilding, ή αλλιως εγω!!! ;) ;) ;) ;)
ρε φιλε εσύ που ρωτάς αν είναι τρανς. τον κόπο να δεις τουλάχιστον 2 σελίδες πίσω, δε λέω να διαβάσεις όλο το θρεντ (προς θεού) αλλά να δεις 2-3 σελίδες πίσω ΜΟΝΟ της φωτό με τη μουνάρα που έχει, ούτε αυτό τον κόπο μπορείς να κάνεις;τι αλλη ....θα ακούσω σήμερα;
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ρε φιλε εσύ που ρωτάς αν είναι τρανς. τον κόπο να δεις τουλάχιστον 2 σελίδες πίσω, δε λέω να διαβάσεις όλο το θρεντ (προς θεού) αλλά να δεις 2-3 σελίδες πίσω ΜΟΝΟ της φωτό με τη μουνάρα που έχει, ούτε αυτό τον κόπο μπορείς να κάνεις;τι αλλη ....θα ακούσω σήμερα;
Φιλαράκι κάνε και συ τον κόπο να διαβάσεις τις παλιές κριτικές (2007-08) του studio Φυλής 104, καθώς και τις σελίδες 46-47 του thread για το studio Φυλής 104 όπου η ίδια η Άντζελα παραδέχεται ότι είναι trans -κάτι που ποσώς με ενδιαφέρει καθώς είναι και γαμώ ως άτομο και ως επαγγελματίας- και μετά έλα να μας πεις ποιος είναι ο . Γιατί δεν ξέρεις που δεν ξέρεις τι γαμάς, κάνεις και τον έξυπνο.
Ηχος_ανοχης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μια ερωτηση εκανα παιδια.χωρις χλευασμό, χωρις ειρωνείες...απλα ειδα πλαστικο βυζι,περιεργα χερια,μεγαλο κουτελο για γυναικα και ρωτησα...καλα δεν ξαναμιλάω...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μια ερωτηση εκανα παιδια.χωρις χλευασμό, χωρις ειρωνείες...απλα ειδα πλαστικο βυζι,περιεργα χερια,μεγαλο κουτελο για γυναικα και ρωτησα...καλα δεν ξαναμιλάω...
πολυ μεγαλη παρατηριτικοτητα βρε γλυκε μου
και που να με δεις και απο κοντα ....
φιλια
Άλλος ρωτάει και σε άλλον απαντάτε?Τι έχετε πάθει και οι δυό σας? (εφόσον και οι δύο υποστηρίζετε το ίδιο άτομο).
--Άντζελα όχι άλλες φωτό,γιατί χάνουμε τα λογικά μας,κουζουλαθήκαμε όλοι μεμιάς. *P *P *P
φιλε απο κρητη εισαι;;;
Όχι εγώ, ο παππούς μου ήταν.φιλε απο κρητη εισαι;;;
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Ρε παιδιά τι έγινε το μήνυμα του tesla82 που διάβαζα πριν λίγο;
Ακολουθεί αντίγραφο:
« Απάντηση #177 στις: σήμερα στις 10:36
--------------------------------------------------------------------------------
η απαντηση "το 2007 εκει ήταν μια τρανσ, αρα η αντζελα τώρα είναι τρανς" είναι τόσο αποστομωτική όσο και αν μου πει κάποιος οτι εκει το 2005 ζούσε ένας παππούς, άρα η άντζελα είναι παππούς.
Ακολουθεί αντίγραφο:
--------------------------------------------------------------------------------
η απαντηση "το 2007 εκει ήταν μια τρανσ, αρα η αντζελα τώρα είναι τρανς" είναι τόσο αποστομωτική όσο και αν μου πει κάποιος οτι εκει το 2005 ζούσε ένας παππούς, άρα η άντζελα είναι παππούς.
Όχι εγώ, ο παππούς μου ήταν.
απο ποιο μερος;;;εσυ κατεβαινεις καθολου;;
Ρε παιδιά τι έγινε το μήνυμα του tesla82 που διάβαζα πριν λίγο;
Ακολουθεί αντίγραφο:
+10000
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27