Νέα

Αντριάννα - Φυλής 71β/134β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε παιδια μηπως ξερεται μια Αντριαννα που ηταν στο 71β και μετα πηγε 134β υπογειο ηταν μια κοπελια μελαχρινη απο ρωσια 19 χρ ψιλο κοντη λειπει εδω και 10 ημερες αποιος ξερεις ας πει που βρισκεται .

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ηταν στην Φυλης στο 71β και 134β

klopweisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Amc,

Ειμα φαν της Αντριαννας απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκε στο 71. Περνωντας σημερα απο εκει, μου ειπε η Ευα (η ωραια  τσατσα η οποια παρεπιμπτοντως δεν ειναι το αφεντικο) οτι εχουν καιρο να της την στειλουν στο 71 αλλα ουτε και στα αλλα συνεργαζομενα μαγαζια 134 κλπ). Γενικα λεει, στελνουν κοπελες με οτι να ναι προγραμματισμο.Παντως αν μαθεις κατι ριξε μια γραμμη.

ΥΓ Εχω κολλημα με το αντριαννακι για να μην πω ψιλοκαψουρα. Γαματο κοριτσακι, ακομα και οι "κανονες" τις και το οτι δε σηκωνει μαλακιες με φτιαχνει.Εσυ τι λες?

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φιλαρακο εγω και ενας φιλος μου εχουμε παθει καψουρα με την αντριαννα ασε ειναι και γαμο τα ρωσιδακια απλος πηγαινω καθε μερα για να μαθαινω ποτε θα ερθει απο τη ξερω απο λεγομενα τσατσας 134β ισως ερθει την αλλη βδομαδα αμα βρεις κατι εσυ και οι αλλοι φιλοι του side ας πουν .

klopweisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τεταρτη 07/02: Στο 134 μου'παν οτι η Αντριαννα εχει επισκευθει τα πατρια (της) εδαφη. Σε αναμονη δηλαδη...

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μπράβο φίλε πως έμαθες πώς ειναι Ρωσία έμενα καμία τσατσά δεν μου ειπε τίποτα τέτοιο για την αντριάννα εμένα μου έλεγαν εχει να έρθει καιρό και δεν ήξεραν που βρίσκοτανε . Αμα έχει παει Ρωσία την παριμένουμε απο μέρα σε μέρα οπου νανε θα ξαναέρθει . Είμαστε σε αναμόνη.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε παιδιά ξέρει κανείς μήπως γύρησε η αντριάννα ή να την είδε κάπου ?

klopweisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα νεο προς το παρον. Σε μερικες μερες θα ξανακατεβω να ρωτησω.

ΥΓ. Φιλε AMC προσπαθησα να σου απαντησω στο PM, αλλα δεν μου εμφανιζει Validation Code και δεν μπορω να στειλω τιποτα. Δοκιμασα 3-4 browsers. Καμμια ιδεα?

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε για να στειλείς pm πρέπει να τσεκάρεις πανω στο ψευδόνιμο του χρήστη που θέλεις να στείλεις προσωπικό μήνυμα και κάτω σου δείχνει ενα κείμενο εκει γράφεις το μήνυμα και το στέλνεις με την εντολή αποστολή .

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε παιδιά ξέρει κανένας που βρίσκεται η αντριάννα εχω να την δω εδω και ένα μήνα όποιος ξέρει κάτι ή την έχει δει ας πει είναι ανάγκη .

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε παίδια έχει εντοπίσει κανείς την Αντριάννα την ψάχνω εδω και πολύ καιρό χωρίς κανένα εντοπισμό λέτε να έφυγε για πάντα.  :'(  Άστε η γκόμενα δεν παιζότανε .

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παιδιά ξαναβάζω τα χαρακτηρισικά της κοπέλας(Αντριάννας)μήπως και την είδε κανείς γιατι εγω δεν την βρίσκω πουθενά . Την λένε Αντριάννα είναι 19 χρονων εχει ύψος γύρως στο 1,70 είναι απο Ρωσία τα μαλλιά της είναι μαύρα κοντά μέχρι λίγο ποιο κάτω τον ώμο της με αφέλιες μπροστά βυζί κανονικό οχι πολύ μεγάλο και είναι  κανονική σε κιλά οχι λεπτή είναι όμορφη στην φάτσα αλλά οχι προστυχόφατσα(Για να βοηθήσω λίγο πολλές φορές δεν φοράει τίποτα όταν βγαίνει στο σαλώνι δλδ ολόγυμνη).Πιστεύω να την έχετε πάρει μάτι γιατί ήταν πολύ καλή κοπέλα.Περίμενω μυνήματα σας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom