μαλλον οταν θα σε δω δεν θα σ'αφησω να μπεις μεσα....Κοιτα οταν λες σε καποιον οτι γινεται χαβαλες και ποσταρουν και αλλοι για τον χαβαλε λεγοντας οτι κανουμε πλακα,απο κει και περα ολα τα αλλα περιττα.
Αλλα αφου ετσι το θελετε θα ερθω στο ιδρυμα που δουλευεις θα σου δωσω τα 50 ευρω δεν θα σε γαμησω γιατι σε σεβομαι και θα βγεις εξω να μου πλυνεις το αμαξι
petrosyn ας τους ακομα νυσταζουν τα παιδια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρας Vs Γυναίκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 93
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.474
- Πόντοι
- 12.056
μαλλον οταν θα σε δω δεν θα σ'αφησω να μπεις μεσα....
Και πολυ καλα θα κανεις...
Απο πηγες μου εχω μαθει οτι κανει μπανιο καθε σαββατο...και φοραει συνεχεια μαυρο βρακι με οτι συνεπαγετε αυτο....
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δες το και αλλιως ομως καλη μου εδω εσυ δεν σεβεσαι τον ευατο σου δινεις το μουνι σου στον καθε μπακαλη μαναβη γυφτο πακιστανο αλβανο κορεατη.Σε χυνει ο καθε βρωμιαρης αθιγγανος Τσιμαγκα και σε πειραξε ο χαβαλες??
Η θες προβολη γιατι επεσαν εξω οι δουλειες σου?Ακομα περιμενω απαντηση για την προσφορα που εκανα για το αμαξι μου αντε γιατι σημερα βλεπω να βρεχει και να χανεις το 50 που σου δινω
Υ.Γ
Μην ανυσηχεις ετσι και αλλιως δεν θα εμπαινα μεσα εσυ πρεπει να βγεις εξω για να πλυνεις το αμαξι αλλιως 50 ευρω δεν εχει
Η θες προβολη γιατι επεσαν εξω οι δουλειες σου?Ακομα περιμενω απαντηση για την προσφορα που εκανα για το αμαξι μου αντε γιατι σημερα βλεπω να βρεχει και να χανεις το 50 που σου δινω
Υ.Γ
Μην ανυσηχεις ετσι και αλλιως δεν θα εμπαινα μεσα εσυ πρεπει να βγεις εξω για να πλυνεις το αμαξι αλλιως 50 ευρω δεν εχει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
παιδια ειναι πολυ ευκολο ο γραπτος λογος σε ενα φορουμ να παρεξηγηθει γιατι δεν τον εχεις τον αλλον απεναντι σου!!θελω να πιστευω οτι ο φιλος τα εγραψε αυτα για να γινει πλακιτσα,αλλωστε αυτο ειπε και ο ιδιος,δεν νομιζω να τα πιστευει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ελα βρε μην προσβαλεις τον αλλονΔες το και αλλιως ομως καλη μου εδω εσυ δεν σεβεσαι τον ευατο σου δινεις το μουνι σου στον καθε μπακαλη μαναβη γυφτο πακιστανο αλβανο κορεατη.Σε χυνει ο καθε βρωμιαρης αθιγγανος Τσιμαγκα και σε πειραξε ο χαβαλες??
Υ.Γ
μην ανησιχεις, καλυτερα θα παρω 40 απο τον αλλον παρα 100 απο εσενα...Δες το και αλλιως ομως καλη μου εδω εσυ δεν σεβεσαι τον ευατο σου δινεις το μουνι σου στον καθε μπακαλη μαναβη γυφτο πακιστανο αλβανο κορεατη.Σε χυνει ο καθε βρωμιαρης αθιγγανος Τσιμαγκα και σε πειραξε ο χαβαλες??
Υ.Γ
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Προσεχε γιατι θα ερθω με ενα ματσο 50ευρα και θα σε βαλω να κανεις φασινα με την τσατσα και θα αλοιψεις ολο το μαγαζι με μπεταντιν και οινοπνευμα
Γι αυτο μην λες πολλα ;) ;)
οχ.. υπαρχουν και τετοιοι?????? :o :o :oΚαι πολυ καλα θα κανεις...
Απο πηγες μου εχω μαθει οτι κανει μπανιο καθε σαββατο...και φοραει συνεχεια μαυρο βρακι με οτι συνεπαγετε αυτο....
Tony_Kadroni
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε τελικα το αυτοκινητο ποιος θα το πλυνει?
Προσεχε γιατι θα ερθω με ενα ματσο 50ευρα και θα σε βαλω να κανεις φασινα με την τσατσα και θα αλοιψεις ολο το μαγαζι με μπεταντιν και οινοπνευμα
σιγά ρε μεγάλε με το μάτσο....
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Θα το ελεγα στον αλτεκ να το πλυνει αλλα το καφε του σωβρακο θα μου βαψει το ασπρο αμαξι
ο καλός θεούλης...μόλις βρέξει...
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Για να σταματάμε με το σπαμάρισμα να παραθέσω την καλύτερη κατ'εμέ σύγκριση
ένας άντρας με προστάτη = άρρωστος
μια γυναίκα με προστάτη = πουτάνα
μου'φυγαν τ'άντερα
χαχαχα οντως γαμαει χαχαχα
Να προσθέσω και εγώ ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι τρομερά χιουμοριστικό (εφόσον το λάβεις σαν αστείο) τρομερά φαλοκρατικό (αν το λάβεις σαν μη-αστείο) και μου έχει έρθει με mail τουλάχιτον από 5 διαφορετικά άτομα ...
Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος το θεωρεί αστείο και το προωθεί ...
Τώρα αν κάποιοι το θεωρούν προσβλητικό (ή μη-αστείο) απλά έχουν διαφοτερικό χιούμορ ...!!!
Αυτά ...!!!
Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος το θεωρεί αστείο και το προωθεί ...
Τώρα αν κάποιοι το θεωρούν προσβλητικό (ή μη-αστείο) απλά έχουν διαφοτερικό χιούμορ ...!!!
Αυτά ...!!!
Σταμάτα το εδώ. Εντάξει το καταλάβαμε, δεν έχουμε το ίδιο χιούμορ. Το εμπεδώσαμε οτι μας θεωρείς μισογύνηδες. Δεκτόν. Μην συμμετέχεις άλλο στο thread όμως γιατί η αντοχή στον σπασαρχιδισμό έχει και κάποια όρια.μαλιστα κι εσεις θεωρειτε οτι εχετε χιουμορ; με το να μειωνεις καποιον ειναι χιουμορ ε;
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.474
- Πόντοι
- 12.056
Θα το ελεγα στον αλτεκ να το πλυνει αλλα το καφε του σωβρακο θα μου βαψει το ασπρο αμαξι
Αντε ρε παπαρα...
Εισαι τοσο χαζος που μπερδεψες τις Νταριες...
Δεν ειναι η Νταρια51 αυτη που σου απαντα
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αντε ρε παπαρα...
Εισαι τοσο χαζος που μπερδεψες τις Νταριες...
Δεν ειναι η Νταρια51 αυτη που σου απαντα
Δεν σε χαλασε λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
Αυτη ειναι χειροτερη και απο τον 51
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K