Νέα

Άντρας Vs Γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειρηνη υμιν!!!!!!!!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ασ τον ρε παιδακι μου.. ετσι σκεφτουνται συνηθως κομπλεξικοι που δεν μπορουν να βρουν μια καλη κοπελα επειδη δεν σεβονται κανεναν....
οκ νταρια δεν ξανασχολουμαι.δεν μπορω καθολου τετοιους τυπους

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Εαν δεν μπορειτε και διαφωνειτε μην διαβαζεται its too simple γκεγκε?Δεν σας εβαλα το πιστολι στον κροταφο να ποσταρετε

Εαν δεν μπορειτε να ξεχωρισετε την πλακα απο το σοβαρο δεν σας φταιει κανεις

Γεμισαμε μουνοδουλους αντε να μην πω τιποτα αλλο.

Και μην ξαναποσταρετε τις παπαριες σας στο γαμημενο το θρεντ

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ασ τον ρε παιδακι μου.. ετσι σκεφτουνται συνηθως κομπλεξικοι που δεν μπορουν να βρουν μια καλη κοπελα επειδη δεν σεβονται κανεναν....

οκ νταρια δεν ξανασχολουμαι.δεν μπορω καθολου τετοιους τυπους

εσύ μάλλον θα ανήκεις στην κατηγορία που προανέφερε ο Comando_1....δε μπορεί!   :s&m_1:

ρεεεεεεεε....τη λέξη χιούμορ-χαβαλές μάλλον δεν την ξέρετε ε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εαν δεν μπορειτε και διαφωνειτε μην διαβαζεται its too simple γκεγκε?Δεν σας εβαλα το πιστολι στον κροταφο να ποσταρετε

Εαν δεν μπορειτε να ξεχωρισετε την πλακα απο το σοβαρο δεν σας φταιει κανεις

Γεμισαμε μουνοδουλους αντε να μην πω τιποτα αλλο.

Και μην ξαναποσταρετε τις παπαριες σας στο γαμημενο το θρεντ
Μην το συνεχίζεις ρε φίλε. Αφού βλέπεις υπάρχει παντελής έλλειψη χιούμορ

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
συνεχιζεις τον μισογυνισμο σου.ειπα να μην ξανασχοληθω αλλα εσυ με κανεις να ασχολουμαι.επειδη δηλαδη υπαρχουν και καλοι και ρομαντικοι και αντρες που σεβονται την γυναικα σε πειραζει αυτο;

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Εμεις που ΣΚΕΦΤΟΥΝΤΑΙ ετσι οπως λες δινοντας σου 50 ευρω θα κανεις κωλοτουμπες,οποτε ασε μας να κανουμε το χαβαλε μας

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
συνεχιζεις τον μισογυνισμο σου.ειπα να μην ξανασχοληθω αλλα εσυ με κανεις να ασχολουμαι.επειδη δηλαδη υπαρχουν και καλοι και ρομαντικοι και αντρες που σεβονται την γυναικα σε πειραζει αυτο;

Ρε φιλαρα που ειναι το προβλημα σου?Εχεις δει τι ποσταρεις?
Σου ειπε κανεις να μην εισαι ρομαντικος?Σου ειπε κανεις να μην κανεις αυτο που αισθανεσαι?
Σου γαμησα την γκομενα,την επεσα σε καμια που γουσταρεις?

ΕΛΕΟΣ

[move]Χ Α Β Α Λ Ε Σ    Σ Ο Υ    Λ Ε Ε Ι    Κ Α Τ Ι  Η  Ν Α  Κ Α Ν Ω  Κ  Κ Α Κ Α ???[/move]

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εμεις που ΣΚΕΦΤΟΥΝΤΑΙ ετσι οπως λες δινοντας σου 50 ευρω θα κανεις κωλοτουμπες,οποτε ασε μας να κανουμε το χαβαλε μας
απ'οτι βλεπω μονο εσυ εδω κανεις το χαβαλε :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.730
Πόντοι
42.697
χιούμορ είναι ρε παιδιά πως κάνετε έτσι?
σε σάιτ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ είμαστε όχι στο σάιτ της Εκκλησίας, ούτε της Ακαδημίας Αθηνών, ούτε του Χρήστου Ζαμπούνη (ένας φλώρος που μιλά συνέχεια για savour vivre)
Ημαρτον με την υποκρισία μερικών!

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ακουσες για 50 ευρω και χαρηκες ε?

Θα σε παρακαλεσω για ακομα μια φορα να μην ποσταρεις στο θρεντ.

Ελληνικα δεν καταλαβαινεις η να στο πω και στα Ρωσικα?

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ήθελα να'ξερα αυτοί που είναι τόσο ρομαντικοί και "σέβονται" τις γυναίκες...τις σέβονται από πριν.....ή αφού πληρώσουν...περιμένοντας στην ουρά ενός μπουρδέλου για να βγάλουν τα γούστα τους???   :think:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χιούμορ είναι ρε παιδιά πως κάνετε έτσι?
σε σάιτ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ είμαστε όχι στο σάιτ της Εκκλησίας, ούτε της Ακαδημίας Αθηνών, ούτε του Χρήστου Ζαμπούνη (ένας φλώρος που μιλά συνέχεια για savour vivre)
Ημαρτον με την υποκρισία μερικών!
ναι, χιουμορ ειναι.. αλλα γιατι αρχιζει και βριζει το παιδι? οκ, ο καθενας με το τροπο του, ο καθενας εχει τη γνωμη του, δεν χρειαζεται να βριζεις καποιον που δεν συμφονει μαζι σου...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ακουσες για 50 ευρω και χαρηκες ε?

Θα σε παρακαλεσω για ακομα μια φορα να μην ποσταρεις στο θρεντ.

Ελληνικα δεν καταλαβαινεις η να στο πω και στα Ρωσικα?
ααα βλεπω δεν ξυπνησες στα καλα σου σημερα....)) για πες το και στα ρωσικα :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι, χιουμορ ειναι.. αλλα γιατι αρχιζει και βριζει το παιδι? οκ, ο καθενας με το τροπο του, ο καθενας εχει τη γνωμη του, δεν χρειαζεται να βριζεις καποιον που δεν συμφονει μαζι σου...
Το "παιδί" όμως του την έπεσε πρώτος, μην το παίζεις παλαβή. Άιντε

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
νταρια αν συνεχισουμε να ασχολουμαστε τους δινουμε αξια.και δυστυχως οι περισσοτεροι πελατες σου νταρια μου ειναι ετσι.αστους να λενε οτι θελουν.εγω δεν εβρισα.οι φιλοι ομως βριζουν.αυτο κατι δειχνει για τον χαρακτηρα τους

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Κοιτα οταν λες σε καποιον οτι γινεται χαβαλες και ποσταρουν και αλλοι για τον χαβαλε λεγοντας οτι κανουμε πλακα,απο κει και περα ολα τα αλλα περιττα.

Αλλα αφου ετσι το θελετε θα ερθω στο ιδρυμα που δουλευεις θα σου δωσω τα 50 ευρω δεν θα σε γαμησω γιατι σε σεβομαι και θα βγεις εξω να μου πλυνεις το αμαξι

petrosyn ας τους ακομα νυσταζουν τα παιδια

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κοιτα οταν λες σε καποιον οτι γινεται χαβαλες και ποσταρουν και αλλοι για τον χαβαλε λεγοντας οτι κανουμε πλακα,απο κει και περα ολα τα αλλα περιττα.

Αλλα αφου ετσι το θελετε θα ερθω στο ιδρυμα που δουλευεις θα σου δωσω τα 50 ευρω δεν θα σε γαμησω γιατι σε σεβομαι και θα βγεις εξω να μου πλυνεις το αμαξι

petrosyn ας τους ακομα νυσταζουν τα παιδια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελεία

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ποιος έβρισε ρε παιδιά?

που?

πότε?

:uglystupid:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νταρια αν συνεχισουμε να ασχολουμαστε τους δινουμε αξια.και δυστυχως οι περισσοτεροι πελατες σου νταρια μου ειναι ετσι.αστους να λενε οτι θελουν.εγω δεν εβρισα.οι φιλοι ομως βριζουν.αυτο κατι δειχνει για τον χαρακτηρα τους
ευτυχως τα πελατακια μου μια χαρα παιδια ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom