MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μαγκες ψαχνω ενα free antivirus που να ειναι και δοκιμασμενο,γιατι το avg που εχω ληγει οπου να'ναι και θα μεινω "ακαποτος".για λεγετε...
Είναι παράνομο να δημοσιεύετε crack σε forum!
Αν θέλεις free antivirus χρησιμοποίησε
http://www.download.com%2F3001-2239_4-10602417.html]Avast Home Free[/url]
Το Avast θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό antivirus. Μία άλλη λύση λίγο ελεεινή είναι να κάθε μήνα να βάζετε καινούργιο trial ενός μηνός antivirus. Μέχρι να τα δοκιμάσετε όλα θα έχουν βγεις οι καινούργιες εκδόσεις οπότε θα έχετε πάντα free antivirus (πολύ καρμιριά ε;)
Φίλε alfa291 το είδα και γι' αυτό τον λόγο διέγραψα το μήνυμα μου
Δεν θα σταματησει ποτε να ειναι ελευθερο.O συνδιασμός των 2 [clamwin (antivirus-scan only)-winpooch (online guard με σήμα το σκυλί σφίχτερμαν/σερίφη)] είναι φτιαγμένος από το GNU, ομάδα για free internet και έχω τη γνώμη ότι είναι το τελευταίο πακέτο που θα σταματήσει να είναι ελεύθερο.
Ενα δωρεαν προγραμμα ανοικτου κωδικα.
μαγκες ψαχνω ενα free antivirus που να ειναι και δοκιμασμενο,γιατι το avg που εχω ληγει οπου να'ναι και θα μεινω "ακαποτος".για λεγετε...
Ενα δωρεαν προγραμμα ανοικτου κωδικα.
και κατι αλλο....αν κατεβασουμε αυτο χρειαζομαστε και το winprooch που ανεφερε ο φιλος παραπανω?και απο που το κατεβαζουμε?
H GNU έχει και (δωρεάν και μόνο δωρεάν φυσικά) media player. Τον δοκίμασα, μια χαρά είναι:
H GNU έχει και (δωρεάν και μόνο δωρεάν φυσικά) media player. Τον δοκίμασα, μια χαρά είναι: