Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες ψαχνω ενα free antivirus που να ειναι και δοκιμασμενο,γιατι το avg που εχω ληγει οπου να'ναι και θα μεινω "ακαποτος".για λεγετε...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
απο Internet cafe μου είχαν προτείνει το kaspersky!
τo κατέβασα μαζί με το licence key απο torrent στο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δοκίμασε το avast free edition, όπως και τον συνδυασμό clamwin και winpooch (ΠΡΟΣΟΧΗ: καλό είναι να βάλεις και τα 2 μαζί και υπάρχει μόνο free edition)

Αλλά και το ΑVG έκδοση 75 free edition θα το βρεις και θα ενημερωθεί αυτό που έχεις (εγώ είχα το 71 και το έκανα 75)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Το Avast θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό antivirus. Μία άλλη λύση λίγο ελεεινή είναι να κάθε μήνα να βάζετε καινούργιο trial ενός μηνός antivirus. Μέχρι να τα δοκιμάσετε όλα θα έχουν βγεις οι καινούργιες εκδόσεις οπότε θα έχετε πάντα free antivirus (πολύ καρμιριά ε;)

Φίλε alfa291 το είδα και γι' αυτό τον λόγο διέγραψα το μήνυμα μου

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το Avast θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό antivirus. Μία άλλη λύση λίγο ελεεινή είναι να κάθε μήνα να βάζετε καινούργιο trial ενός μηνός antivirus. Μέχρι να τα δοκιμάσετε όλα θα έχουν βγεις οι καινούργιες εκδόσεις οπότε θα έχετε πάντα free antivirus (πολύ καρμιριά ε;)

Φίλε alfa291 το είδα και γι' αυτό τον λόγο διέγραψα το μήνυμα μου

Το ότι έχει free και special edition με βάζει ίσως σε κάποια σκέψη για το μέλλον (το ίδιο και για το AVG, το οποίο παρεπιπτώντως έβγαλε και spyware με free edition-που σταματέι να ενημερώνεται στο μήνα και special edition. Ίσως δεν είναι άσχετα με την αγορά πακέτου μετοχών της εταιρείας από τηνINTEL :
  )

O συνδιασμός των 2 [clamwin (antivirus-scan only)-winpooch (online guard με σήμα το σκυλί σφίχτερμαν/σερίφη)] είναι φτιαγμένος από το GNU, ομάδα για free internet και έχω τη γνώμη ότι είναι το τελευταίο πακέτο που θα σταματήσει να είναι ελεύθερο.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
O συνδιασμός των 2 [clamwin (antivirus-scan only)-winpooch (online guard με σήμα το σκυλί σφίχτερμαν/σερίφη)] είναι φτιαγμένος από το GNU, ομάδα για free internet και έχω τη γνώμη ότι είναι το τελευταίο πακέτο που θα σταματήσει να είναι ελεύθερο.
Δεν θα σταματησει ποτε να ειναι ελευθερο.
Διαβαστε και το μανιφεστο Για οσους δεν ξερουν, μιλαμε για προγραμματα ανοικτου κωδικα και ελευθερα. Αυτο σημαινει οτι μπορουμε να επεμβουμε στον κωδικα χωρις περιορισμους και να το χρησιμοποιουμε δωρεαν. Ας αφησουμε οσο μπορουμε ολους αυτους που μας ζητουν χρηματα πισω και ας προχωρησουμε σε ελευθερα προγραμματα για ενα ελευθερο ιντερνετ. Δεν ειναι απαραιτητο να ξερουμε γνωσεις υπολογιστων για να το καταφερουμε. Ενα παραδειγμα για το τι μπορουμε να κανουμε ειναι το openoffice, ενα προγραμμα ανταγωνιστικο του microsoft office, ειναι δωρεαν, και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το office που το πληρωνουμε ή για καποιους που παρανομουν, το εγκαθιστουν "σπασμενο". Και με αυτο ακομα τον τροπο αναγνωριζουμε την αξια τους. Αλλα αξια ειμαστε εμεις.

Επισκέπτης
Ενα δωρεαν προγραμμα ανοικτου κωδικα.

πριν το κατεβασω πρεπει να διαγραψω απο το pc το αntivirus που εχω ηδη?και ειναι ευκολο στη χρηση του?τι εννοεις ανοικτου κωδικα?αν μπορουσες να μας γραψεις λιγα παραπανω πραγματα........ειναι δηλ. ταυτοχρονα και αntivirus και spyware-adware-antidialer?μου τελειωνει και εμενα το panda platinum με το οποιο εμεινα αρκετα ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα κατι ελευθερο και εγω.....απο τα σαιτ δεν ζητουν τιποτα για να τα κατεβασουμε?γιατι το κανουν αυτο?τί κερδος εχουν?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαγκες ψαχνω ενα free antivirus που να ειναι και δοκιμασμενο,γιατι το avg που εχω ληγει οπου να'ναι και θα μεινω "ακαποτος".για λεγετε...

kaspersky! φυσικα δεν ειναι free
τα Free συνηθως δεν κανουν κ σπουδαια δουλεια
ετσι κ αλλιως παντα υπαρχουν κ τα κρακς  0:)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, έχει κανείς το Avira; Είναι δυο ημέρες τώρα που δεν μπορεί να μπει στον server να κάνει update. Στο site της εταιρείας μπορώ να μπω κανονικά.

Όσο για το "ανοιχτού κώδικα" που ρώτησε ο φίλος Λάμπρος, είναιμια κατηγορία προγραμμάτων ή/και λειτουργικών συστημάτων, τα οποία έχουν των πυρήνα τους (πυρήνας=κώδικας προγραμματισμού) διαθέσιμο για τροποποίηση απο οποιονδήποτε μπορεί και γνωρίζει. Το Linux είναι ο πλέον γνωστός εκπρόσωπος της κατηγορίας.

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω εχω το kaspersky pro το 5 και ειμαι 100% ευχαριστημενος.
φοβερο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
και κατι αλλο....αν κατεβασουμε αυτο χρειαζομαστε και το winprooch που ανεφερε ο φιλος παραπανω?και απο που το κατεβαζουμε?

H GNU έχει και (δωρεάν και μόνο δωρεάν φυσικά) media player. Τον δοκίμασα, μια χαρά είναι:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Τα καλύτερα κατ 'εμέ είναι το Kaspersky το 6 και το Nod32. Προσωπικά έχω το Nod32 γιατί το Kaspersky είναι πολύ βαρύ.

Επισκέπτης

H GNU έχει και (δωρεάν και μόνο δωρεάν φυσικά) media player. Τον δοκίμασα, μια χαρά είναι:

κατεβασα το προγραμμα αλλα πως εκαθισταται?κανω δεξι κλικ και ιnstall με winrar,explorer?και μετα πως το λειτουργω?το clamwin ειναι πολυ ωραιο παντως και στο scanning μου βρηκε και 4-5 troians που δεν μου ειχε αναφερει το panda.......το οποιο το αφαιρεσα απο τον Η/Υ!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ένα είναι το Antivirus.

Eset Nod32 ......Ολα τα άλλα μετά ακολουθούν...

Επισκέπτης

πριν απο λιγο το spyware το συγκεκριμενο το  οποιο εγκατεστησα και συνεδεσα με το clamswin αρχισε να γαυγιζει ο σεριφης και μου οτι και καλα καποιο προγραμμα maybe infected!και μου εδινε 3 πιθανοτητες στην πρωτη σειρα και αλλες 3 απο κατω......στην αρχη πατησα reject αλλα μετα ξαναγαυγιζε......μετα πατησα feign(τι σημαινει αυτο ρε παιδια?) και ξανα τα ιδια.....μολις ομως kill process μου εμφανισε μια μπλε οθονη........εκλεισα υπολογιστη απο την μπριζα και ξαναανοιξα χωρις προβλημα.......αυτο ξαναεγινε μετα ομως χωρις να πατησω kill process και τον εκλεισα ξανα με τον ιδιο τροπο......τωρα τον ξαναανοιξα εκανα remove το spyware προγραμμα και τωρα ολα ειναι φαινομενικα οκ!ο pc παει γρηγορα και γενικα δεν βγαινει καποιο μυνημα......μονο το clamswin δουλευει το antivirus!εκανα κατι λαθος με την εγκατασταση του spyware?να το επανεγκαταστησω?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom