alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Με αποδοση πανω απο 4.50 το παιζω τυπε.Δε ξέρω.
Ξέρω όμως ότι είναι πολύ πιο έξυπνη από τον απόλυτο,και πάμε ότι στοίχημα θες!!!!!
Με αποδοση πανω απο 4.50 το παιζω τυπε.Δε ξέρω.
Ξέρω όμως ότι είναι πολύ πιο έξυπνη από τον απόλυτο,και πάμε ότι στοίχημα θες!!!!!
Μου αρεσουν οι ωραιες.σ' αρεσουν οι τροφαντες τυπε μου;
Ειμαι διδυμος.
Και η πλεον θυελλωδης σχεση μου στο παρελθον, η οποια κατεληξε σε πυρηνικο πολεμο και ερειπια, με αποπειρες αυτοκτονιας, εντατικές σε νοσοκομεια, βρισιες και απειλες, ηταν Καρκινος.
Εδω θα συμφωνησω.
βρε λες και παραλες...σε βλεπω που ξενυχτας εδω...Παμε παλι.
Δεν λεω τιποτα αν δεν ειμαι σιγουρος.
ζηλευεις γιατι ο κωστας ειναι πιο τυπος απο εσεναΑπόλυτε μη στενοχωριέσαι πάντως.....δεν είσαι ο πιο ηλίθιος....υπάρχουν και άλλοι.,..όπως ο kostas_thai,o επίσημος γλείφτης σου....
Με αποδοση πανω απο 4.50 το παιζω τυπε.
Μου αρεσουν οι ωραιες.
Τελικά να πιστέψω στα ζώδια?
τυπε για μενα λες αλλα για τον μπορντελ που σε ξεχεσε και σε βγαλε στη φορα μιλια ετσι?Απόλυτε μη στενοχωριέσαι πάντως.....δεν είσαι ο πιο ηλίθιος....υπάρχουν και άλλοι.,..όπως ο kostas_thai,o επίσημος γλείφτης σου....
Εσυ παντως ενα θεμα με τη Βιλμα και τη Σιλβα, το εχεις.ουστ με τη χοντρελα
300 κιλα μουναρα δεν την λες
καλα κατσε να αναστηθει ο νωντας και θα δεις :SΤο'χει αποδείξει κιόλας ο απόλυτος....πόσο μυαλό να διαθέτει κάποιος για να βλέπει εκπομπές με τον Ευαγγελόπουλο και να κάνει απλόουντ στο γιουτιούμπ βίντεο του τύπου "ανάσταση νώντα";
Ξεχασες το τεραστιο βιντεακι "το νοημα της ζωης ειναι οι sex pistols".Το'χει αποδείξει κιόλας ο απόλυτος....πόσο μυαλό να διαθέτει κάποιος για να βλέπει εκπομπές με τον Ευαγγελόπουλο και να κάνει απλόουντ στο γιουτιούμπ βίντεο του τύπου "ανάσταση νώντα";
τυπε για μενα λες αλλα για τον μπορντελ που σε ξεχεσε και σε βγαλε στη φορα μιλια ετσι?
ΕυχαριστωA όχι.
Είχα δύο διδύμους, τώρα το θυμήθηκα. Ο πρώτος είναι ψυχούλα
καλα κατσε να αναστηθει ο νωντας και θα δεις :S
τον μορτη τον φοβαται γιατι ειναι χακερ τυπετυπε για μενα λες αλλα για τον μπορντελ που σε ξεχεσε και σε βγαλε στη φορα μιλια ετσι?
ενας ΤΥΠΟΣΕσύ ακόμα δεν έχεις πα΄ρει χαμπα΄ρι ποιος είναι ο νώντας.....
Εσυ παντως ενα θεμα με τη Βιλμα και τη Σιλβα, το εχεις.
Βρηκα και κατι παλιοτερα σου ποσταρισματα σχετικα.