stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ε ρε Νωντας που σας χρειαζεται εδω μεσα αρρωστακια
NΩΝΤΑΣ>>>>>>>>>> <<<<<<<<<ΣΤΑΜ
ε ρε Νωντας που σας χρειαζεται εδω μεσα αρρωστακια
δεν λειτουργουν ολοι οι γιατροι το ιδιο.Αν υποθεσουμε οτι τα πηρε χωρις συμβουλη γυναικολογου συμφωνα με την αφηγηση σου (περιεργο) , και σε γυναικολογο να ειχε παει μην νομιζεις οτι θα της εγραφες τπτ εξετασεις πρωτα. Θα της εκανε γενικες ερωτησεις και μετα απλα θα της εγραφε τα αντισυλληπτικα της εταιρειας που συνεργαζεται.
Αν ηταν να κανουμε εξετασεις για καθε φαρμακο ρουτινας που κυκλοφορει θα ειμασταν ολοι καθε μερα στις αιμοληψιες και οι μικροβιολογοι πλουσιοι.
ΥΓ: Δεν εννοω να μην παιρνουμε πρωτα τη συμβουλη του γιατρου, απλα λεω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα αλλαζε κατι.
τι να τα κανεις εσυ Ελλεηνιδα πραμα τα αντισυλληπτικα?δεν λειτουργουν ολοι οι γιατροι το ιδιο.
ο δικος μου ας πουμε οταν του εκανα λογο για αντισυλληπτικα μου ειπε οταν το αποφασισω να παω να μου γραψει εξετασεις και μετα αναλογα τι εδειχναν θα μου εγραφε το καταλληλο.
και χαρακτηριστικα τον θυμαμαι να λεει πως αν παρω αντισυλληπτικα μονη μου οποια να ναι να παω και σε αλλο γυναικολογο γτ δεν ηθελε να εχει ευθυνη.
τι εγεινε φασιστάκι, εκτος απο περιπτεράς εισαι και φαρμακοποιός?τι να τα κανεις εσυ Ελλεηνιδα πραμα τα αντισυλληπτικα?
αυτα τα χρειαζονται οσες γαμιοσαντε για να μη πιασουν παιδι
δεν εχεις δει πισω στο κουτακι που γραφει οτι "το προϊον δεν εχει καμια χρησιμοτητα σε Ελλεηνιδες"?
ναι εγινατι εγεινε φασιστάκι, εκτος απο περιπτεράς εισαι και φαρμακοποιός?
μεμο καιρο εχεις να μπεις και μου λειψανε οι κρυαδες σου.τι να τα κανεις εσυ Ελλεηνιδα πραμα τα αντισυλληπτικα?
αυτα τα χρειαζονται οσες γαμιοσαντε για να μη πιασουν παιδι
δεν εχεις δει πισω στο κουτακι που γραφει οτι "το προϊον δεν εχει καμια χρησιμοτητα σε Ελλεηνιδες"?
ναι ιδιωτης γτ για τεστ παπ σε ασφαλιστικο ταμειο πρεπει να κλεισεις ραντεβου κανενα τριμηνο πριν.bytheway τα αντισυλληπτικα ειναι πολυ πιο δυσκολα/επικινδυνα φαρμακα απο τα "666" αντιβιωτικα.
Ιδιωτης ο γιατρος Silva? και σε ιδιωτικο εργαστηριο οι εξετασεις?? :pp
Anyway η υπευθυνη και σιγουρη σταση ειναι αυτη που λες.
Εχμ, τι τα θελεις τα αντισυλληπτικα εσυ?δεν λειτουργουν ολοι οι γιατροι το ιδιο.
ο δικος μου ας πουμε οταν του εκανα λογο για αντισυλληπτικα μου ειπε οταν το αποφασισω να παω να μου γραψει εξετασεις και μετα αναλογα τι εδειχναν θα μου εγραφε το καταλληλο.
και χαρακτηριστικα τον θυμαμαι να λεει πως αν παρω αντισυλληπτικα μονη μου οποια να ναι να παω και σε αλλο γυναικολογο γτ δεν ηθελε να εχει ευθυνη.
λογαριασμο θα σου δωσω ρε?Εχμ, τι τα θελεις τα αντισυλληπτικα εσυ?
Τοσο ασυγκρατητη πια?
να τα βάλεις στον πρωκτον του νωντα τα χαπάκιαναι εγινα
δεν εμαθες οτι απελευθερωθηκε το επαγγελμα?
θες τα χαπακια σου τωρα αρρωστακι?
να προσεχεις μη πουντιασεις γιατι κανω παρεα και με τον απολυτο αιρκοντιτιονμεμο καιρο εχεις να μπεις και μου λειψανε οι κρυαδες σου.
χθες παντως δεν ησουν στα εξαρχια ψευτηνα τα βάλεις στον πρωκτον του νωντα τα χαπάκια
poy einai ο απολυτος να βαλει φωτο απο εκεινο το παγωμενο cartoon.?να προσεχεις μη πουντιασεις γιατι κανω παρεα και με τον απολυτο αιρκοντιτιον
το βραδυ ημουν φασιστακιχθες παντως δεν ησουν στα εξαρχια ψευτη
με τετοιες απατεωνιες ρε κανεις κορτε στις ιεροδουλες και τους πουλας αγαπες?
το βραδυ ημουν φασιστακι
να προσεχεις μη πουντιασεις γιατι κανω παρεα και με τον απολυτο αιρκοντιτιον
Μου την είπες θαρρώ και είναι αργά για να σκεφτώ κάτι γαμάτο ν'απαντήσω. Πάω για ύπνο, με την ουρά στα σκέλια.
Ωχ θα με σκοτώσουν!
και με τον λαδακη που ολο ξερογλειφεται για το μουνακι της βελβυς σε καθε του δευτερο ποστ......νομιζω πρεπει να ειναι ο επομενος στοχος εξοντωσης απο το σαιτ μας.....Εσύ παρέα με τον απόλυτο....είστε το απόλυτο δίδυμο.
Να λέει ο ένας συνεχώς για τύπους,και ο άλλος για Νώντες...ρίχνετε κυβερνήσεις