Νέα

αντιο ΒΙΟΧΑΛΚΟ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
slow the much oil ...τυπε του corporate management !! οποιος δεν λαδωνει...δουλεια δεν παιρνει ....δε στα εμαθαν αυτα ?? και ο μπερλουσκονι τα ειπε για αυτο και τον δικαζουν !!!!

σο γουατ ?   αναφορά θα δώσω ?  σημασία δεν έχει τι μου έμαθαν .... αλλά ... τι μαθαίνω εγω την επόμενη γενιά  μανατζερόπαιδα .....  και αυτά δεν ειναι μονο γιουνάνηδες .... εξαιρετικοί σουηδοί, νορβηγοί, δανοι, πολωνοί και  απο χωρες βαλτικής ερχονται εδω στα  βαλκάνια ..... δες τους εκπροσωπους τησ τροικας .... ρουμάνα στην κυπρο ,, δανος εδω και παει λεγοντας ....  και στις ελληνικες επιχειρησεις που εμειναν ... αλλοδαπό μανατζμεντ ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
μάλιστα, ωραία...
ήρθε η ανάπτυξη τελικά, αλλά για τους άλλους όμως αφού και οι τελευταίοι σοβαροί όμιλοι φαίνεται ότι την κάνουν.
τι έμεινε? ο Τιτάνας και 1-2 άλλοι. μόνο ο Βαρδινογιάννης θα μείνει εδώ στο τέλος.
θα γίνουμε αυτό που έλεγαν πριν 20-25 χρόνια, τα γκαρσόνια της Ευρώπης.

ισως να μεινει και ο μπομπολας να διοριζει κυβερνητες και να φτιαχνει δρομους με αλλοδαπους εργατες, δρομους απο το τελευταιο αιμα των ελληνων, δρομους που δεν θα μπορει να τους διαβει κανεις γιατι δεν θα εχει καυσιμα και πινακιδες κυκλοφοριας :'(

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515

Συνημμένα

• drachma_473_355.jpg
    drachma_473_355.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 58

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
ισως να μεινει και ο μπομπολας να διοριζει κυβερνητες και να φτιαχνει δρομους με αλλοδαπους εργατες, δρομους απο το τελευταιο αιμα των ελληνων, δρομους που δεν θα μπορει να τους διαβει κανεις γιατι δεν θα εχει καυσιμα και πινακιδες κυκλοφοριας :'(

ο Γιώργος ειναι στα τελευταία του .... ο Λεωνίδας πηγε πριν 3-4 μέρες στο Αμπου Νταμπι με συνοδεία και έγινε ρεζίλι .... μονο που δεν τον πήγαν σηκωτό στο αεροδρόμιο ....  πηγε στν Υπουργό (που δεν τον δεχτηκε) εκβιάζοντας να του δωσουν κανα έργο ...) και πηρε τα ,,,, ούμπαλα .... οι έλληνες στον κολπο ειναι ξεγραμένοι ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.927
Πόντοι
3.475
ο Γιώργος ειναι στα τελευταία του .... ο Λεωνίδας πηγε πριν 3-4 μέρες στο Αμπου Νταμπι με συνοδεία και έγινε ρεζίλι .... μονο που δεν τον πήγαν σηκωτό στο αεροδρόμιο ....  πηγε στν Υπουργό (που δεν τον δεχτηκε) εκβιάζοντας να του δωσουν κανα έργο ...) και πηρε τα ,,,, ούμπαλα .... οι έλληνες στον κολπο ειναι ξεγραμένοι ...

Για πες.... για πες....

Επισκέπτης

ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ, 4 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ON ΚΑΜΕΡΑ

Η ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS

Η ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ

κλπ

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σο γουατ ?  αναφορά θα δώσω ?  σημασία δεν έχει τι μου έμαθαν .... αλλά ... τι μαθαίνω εγω την επόμενη γενιά  μανατζερόπαιδα .....  και αυτά δεν ειναι μονο γιουνάνηδες .... εξαιρετικοί σουηδοί, νορβηγοί, δανοι, πολωνοί και  απο χωρες βαλτικής ερχονται εδω στα  βαλκάνια ..... δες τους εκπροσωπους τησ τροικας .... ρουμάνα στην κυπρο ,, δανος εδω και παει λεγοντας ....  και στις ελληνικες επιχειρησεις που εμειναν ... αλλοδαπό μανατζμεντ ...

γιατι ..σου λεω εγω κατι διαφορετικο ??? οπου εχουν μπει managers της τροικας....τιποτα δεν ορθοποδησε.....μαλλον δεν με πιανεις !!! αλλαζω καναλι !!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αν θα πας...τσαμπα πας...οι κινεζοι εχουν κανει αποβαση σε βαθμο κακουργηματος...γνωστοι μου που πηγαν γυρισαν στο 6μηνο...επισης τροπος ζωης καταθλιπτικος και μονοτονος....οι αυστραλοι λιγο πιο ξυπνιοι απο τους καναδους...εχουν τρελα μεσα τους και χαβαλε στο μπλα μπλα...εχουν ζορισει τα πραγματα και στην μεταναστευση...ηηηηηηηηταν ευκαιριαρα...τωρα βρωμισε.

Ρωτα τους λόγους που γυρισαν οι γνωστοί σου. οεο?

Τρόπος ζωής? Μονότονος?   4 χρόνια έχω ζήσει κάτω, μια χαρά περνούσα.

Καταθλιπτικός τρόπος ζωής? Δεν σε καταλαβαίνω. Η ζωή κάτω μόνο καταθλιπτική δεν είναι.

Τουλαχιστον για μένα.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ..σου λεω εγω κατι διαφορετικο ??? οπου εχουν μπει managers της τροικας....τιποτα δεν ορθοποδησε.....μαλλον δεν με πιανεις !!! αλλαζω καναλι !!!!

who says so ?

πολυ καλά πανε .... απλά δεν το κατάλαβαν τα λαμογια οι ντοπιοι ...... δεν υπάρχει καλυτερο ....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παράθεση από: istin στις σήμερα στις 17:58
αν θα πας...τσαμπα πας...οι κινεζοι εχουν κανει αποβαση σε βαθμο κακουργηματος...γνωστοι μου που πηγαν γυρισαν στο 6μηνο...επισης τροπος ζωης καταθλιπτικος και μονοτονος....οι αυστραλοι λιγο πιο ξυπνιοι απο τους καναδους...εχουν τρελα μεσα τους και χαβαλε στο μπλα μπλα...εχουν ζορισει τα πραγματα και στην μεταναστευση...ηηηηηηηηταν ευκαιριαρα...τωρα βρωμισε.

Τύπε ο πόδος έχει το μυστικό της επιτυχίας.
Θα με πάρει και μένα κάτω για παραδουλάκι.
Και θα εφαρμόσουμε τη μέθοδο των πακιστανών και θα περάσουμε ζάχαρη.
Τη μία βδομάδα θα κάνει ο ένας τη γυναίκα την άλλη ο άλλος  :S

newego_LARGE_t_741_464924.JPG

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καλά μην κλαίς θα σου πάρω τυρόπιτα.
Καμιά άλλη φάση από τα φιλαράκια σου τον Γιώργο και το Λεωνίδα θα μας πεις τώρα να σπάσουμε πλάκα;
Κανά χαβαλέ μωρέ, τις καρπαζιές που παίζετε, ποιός την έχει μεγαλύτερη όταν κατουράτε δίπλα δίπλα,
ποιανου το κότερο είναι μεγαλύτερο, τέτοια απλά πραματάκια να περάσει η ώρα.
Ε φανταστικέ κύριε μάνατζερ;

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλά μην κλαίς θα σου πάρω τυρόπιτα.
Καμιά άλλη φάση από τα φιλαράκια σου τον Γιώργο και το Λεωνίδα θα μας πεις τώρα να σπάσουμε πλάκα;
Κανά χαβαλέ μωρέ, τις καρπαζιές που παίζετε, ποιός την έχει μεγαλύτερη όταν κατουράτε δίπλα δίπλα,
ποιανου το κότερο είναι μεγαλύτερο, τέτοια απλά πραματάκια να περάσει η ώρα.
Ε φανταστικέ κύριε μάνατζερ;

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ !!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
GENEVE - ZURICH - BAAR - ZUG ... μονο το σπιτι κοστιζει τουλάχιστον CHF 3K .... τα υπόλοιπα ?

ζωή ? διατροφή σπορτ ? αυτκινητα ?  ταξιδια ? παιδι'α ? σχολεια ?  λοιπά ?

εχω ζησει ελβετία και γνωρίζω ...

Μπα, μπα, μπα.

Το Κόμο πως το ξέχασες;

Έσκασε μύτη ξανά ο Athens.

Υ.Γ. Τι καλό αγόρασες τελευταία από το Lidl του Πόρτο Ράφτη;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Μπα, μπα, μπα.

Το Κόμο πως το ξέχασες;

Έσκασε μύτη ξανά ο Athens.

Υ.Γ. Τι καλό αγόρασες τελευταία από το Lidl του Πόρτο Ράφτη;

Γάμησέ τα! Το Κόμο έχει χαλάσει. :(
Πας μπας και δεις τον Κλούνεϊ και την Αντζελίνα με τον Μπραντ και βλέπεις όλο "μαντήλες" με τα παιδάκια τους να κάνουν μπάνιο στα δημοτικά σιντριβάνια με τα βρακιά τους!

Μη σου πω καλύτερο το Πόρτο Ράφτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom