Νέα

αντιο ΒΙΟΧΑΛΚΟ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
περιμένουν τον ΤΑΠ αλλά .... πολύ δσυσκολο ... οι Ιταλλοί ειναι πιο μπροστά .... Pirelli + Tenaris .....

η Θίσβη θα περάσει δύσκολες μέρες ....

το ξέρω για τον ΤΑΡ, όχι όμως τα υπόλοιπα.
μάλιστα...

λέγοντας δύσκολες μέρες τι εννοείς? συρρίκνωση?

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Στο εργοστασιο στα Οινοφυτα ημουν....

τεράστια μονάδα ..... ποτέ δεν μου άρεσε να πηγαινω εργοστασιο ... προτιμω στα γραφεία ..... περνάς πολυ καλύτερα ... εχει και πολλά μουνιά ....

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
διωχνουν ελληνικες επιχειρησεις και μετα παρακαλανε τους γυφτους απο την αραβια να φερουν λεφτα.
μια ζωη μαλακες σε αυτο το κρατος.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
το ξέρω για τον ΤΑΡ, όχι όμως τα υπόλοιπα.
μάλιστα...

λέγοντας δύσκολες μέρες τι εννοείς? συρρίκνωση?

θα εξαγορασθεί και θα λειτουργήσει περισσότερο ως κέντρο logistics ..... σιγά σιγά θα σταματήσει η παραγωγική διαδικασία ..... τα υπερσύγχρονα μηχανήματα θα μεταφερθούν εκτός ελλάδος ... η ελλάδα ειναι μονο για εμπορευματικές μεταφορές αποθηκευση εμπορία ... οχι παραγωγη ... το κοστοσ ειναι τεραστιο ... ενεργεια - μισθολογικά - φορολογηση ειναι οτι το χειρότερο στην περιοχή ....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μου λενε κατι αυτα τα ονοματα..... στον τμημα εμποτισμου και στον μολυβδο ημουν...ειχαν τοτε μια τεραστια παραγγελια απο σαουδικη αραβια.Ειμασταν ενωμενη με την Χαλκορ τοτε.

ο Σαπουντζης είναι σήμερα ο CEO των καλωδίων ....

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θα εξαγορασθεί και θα λειτουργήσει περισσότερο ως κέντρο logistics ..... σιγά σιγά θα σταματήσει η παραγωγική διαδικασία ..... τα υπερσύγχρονα μηχανήματα θα μεταφερθούν εκτός ελλάδος ... η ελλάδα ειναι μονο για εμπορευματικές μεταφορές αποθηκευση εμπορία ... οχι παραγωγη ... το κοστοσ ειναι τεραστιο ... ενεργεια - μισθολογικά - φορολογηση ειναι οτι το χειρότερο στην περιοχή ....

μάλιστα, άρα να ετοιμαζόμαστε οριστικά για έξω...
μια που ξέρεις τα πράγματα από μέσα με τις Κυκλάδες, τον διαγωνισμό, τι λένε?
θα το πάρουν ή πάει και η Fulgor για έξοδο??

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
μάλιστα, άρα να ετοιμαζόμαστε οριστικά για έξω...
μια που ξέρεις τα πράγματα από μέσα με τις Κυκλάδες, τον διαγωνισμό, τι λένε?
θα το πάρουν ή πάει και η Fulgor για έξοδο??

Η ΑΔΜΗΕ που εχει αναλάβει τον διαγωνισμό είναι διαλυμένη τοσο οργανωτικά οσο και οικονομικά .... η Fulgor θα αναλάβει το έργο (μερος του ομίλου πλέον) αλλά η υλοποίηση θα αργήσει πολύ ......

η Fulgor επίσης θα φύγει ... ισως Ρουμανιά με την εταιρεία καλωδίων Βουκουρεστίου ..... ηδη μερος του ομίλου ...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η ΑΔΜΗΕ που εχει αναλάβει τον διαγωνισμό είναι διαλυμένη τοσο οργανωτικά οσο και οικονομικά .... η Fulgor θα αναλάβει το έργο (μερος του ομίλου πλέον) αλλά η υλοποίηση θα αργήσει πολύ ......

η Fulgor επίσης θα φύγει ... ισως Ρουμανιά με την εταιρεία καλωδίων Βουκουρεστίου ..... ηδη μερος του ομίλου ...

μάλιστα, ωραία...
ήρθε η ανάπτυξη τελικά, αλλά για τους άλλους όμως αφού και οι τελευταίοι σοβαροί όμιλοι φαίνεται ότι την κάνουν.
τι έμεινε? ο Τιτάνας και 1-2 άλλοι. μόνο ο Βαρδινογιάννης θα μείνει εδώ στο τέλος.
θα γίνουμε αυτό που έλεγαν πριν 20-25 χρόνια, τα γκαρσόνια της Ευρώπης.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
μάλιστα, ωραία...
ήρθε η ανάπτυξη τελικά, αλλά για τους άλλους όμως αφού και οι τελευταίοι σοβαροί όμιλοι φαίνεται ότι την κάνουν.
τι έμεινε? ο Τιτάνας και 1-2 άλλοι. μόνο ο Βαρδινογιάννης θα μείνει εδώ στο τέλος.
θα γίνουμε αυτό που έλεγαν πριν 20-25 χρόνια, τα γκαρσόνια της Ευρώπης.

και ο Τιτάνας το σκέφτεται ... έχω μιλήσει με Παπαλεξόπουλο - Κυριαζή και ηδη το μελετούν απο 3ετίας ....

Οσο για την Motor Oil έχει εξαιρετικη εξαγωγικη δραστηριότητα και δεν υπάρχει διαδοχος κατάσταση ικανη μετα τον Βαρδή ....

σε 10 χρόνια θα εχει εξαγορασθεί απο αλλοδαπους επενδυτές ...ισως απο Rompetrol - KazmunaiGaz //// ηδη το συζητούν ...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και ο Τιτάνας το σκέφτεται ... έχω μιλήσει με Παπαλεξόπουλο - Κυριαζή και ηδη το μελετούν απο 3ετίας ....

Οσο για την Motor Oil έχει εξαιρετικη εξαγωγικη δραστηριότητα και δεν υπάρχει διαδοχος κατάσταση ικανη μετα τον Βαρδή ....

σε 10 χρόνια θα εχει εξαγορασθεί απο αλλοδαπους επενδυτές ...ισως απο Rompetrol - KazmunaiGaz //// ηδη το συζητούν ...

όταν θα το γυρίσουμε σε δραχμή θα επιστρέψετε...? ;)

έντιτ: πάντως μεταφορά έδρας έχει ακουστεί και για τον Μυτιληναίο.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
όταν θα το γυρίσουμε σε δραχμή θα επιστρέψετε...? ;)

έντιτ: πάντως μεταφορά έδρας έχει ακουστεί και για τον Μυτιληναίο.

πολύ πιθανό ....

οσο για Μυτιληναίο - ΜΕΤΚΑ  Αλουμινιον της ελλάδος .... έχω την χειρότερη γνώμη .... όλα υπερεκτιμημένα ....

συνεργάστηκα πολλά χρόνια με την ΜΕΤΚΑ πριν την έλευση Μυτιληναίου και πραγματικά ηταν μια μεσαίου μεγέθους καλή επιχειρηση ... τωρα δεν έχει μεινει τιποτα .. το εργοστάσιο στην Ν.Ιωνία Βόλου δεν παράγει τιποτα .. ολα υπεργολαβία απέναντι στο Λεμονιά ....

Φύγει δε φυγει δεν χάνει τιποτα η ελλάδα ....

Επισκέπτης
σσσσσσσ....ησυχία να δούμε τι λέει ο Μπάμπης και η Ακριβοπούλου για το θέμα  :headbang:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους.
κι' εγώ σήμερα έμαθα ότι πλέον είμαι άνεργος. πάμε για έξω δυστυχώς.

κρίμα φίλε

στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ είσαι; η σε άλλη εταιρία;

αν σε άλλη σε τι κλάδο και σε ποια χώρα πάτε;

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
τύπε καμμένα χαρτιά είμαστε, ούτε inside ούτε αουτσαιντερ μας σώνουν

ακόμη και να μας πεις ότι θα βγει το 7 στη ρουλέτα, δεν έχουμε λεφτά για να τζογάρουμε  :rockon:

πρόβλημά σου ....

faites vos jeux madames et messieurs ...

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους.
κι' εγώ σήμερα έμαθα ότι πλέον είμαι άνεργος. πάμε για έξω δυστυχώς.

ναι ναι ... εξω είναι για τους ελληνες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom