χεχε! είσ'ωραίος!....καλα,αλλαζω συζητηση,αυτο το μουνακι ,μαλλον βυζακι στο avatar σου,μπορεις να μας πεις ποια ειναι γιατι την προωρη δεν τη γλυτωνω
το έχω ξαναγράψει..μία πρώην....
χεχε! είσ'ωραίος!....καλα,αλλαζω συζητηση,αυτο το μουνακι ,μαλλον βυζακι στο avatar σου,μπορεις να μας πεις ποια ειναι γιατι την προωρη δεν τη γλυτωνω
Την ωρα που γαμας να σκεφτεσαι το ποδοσφαιρο...και θα παρατεινεις την διαρκεια!Συναγωνιστές καλημερα
Εχει καποιος να μου προτεινει καποια "μέθοδο" για παραταση διαρκειας?
Τελειώνω σχετικά γρήγορα και δεν υπάρχει η δέουσα ευχαρίστηση και απο τους 2, χώρια που σε κοιτανε και με μισό ματι....
Παράκληση μην το γαμήσουμε το θέμα γιατι νομίζω οτι καίει πολλους εδω μέσα..
thnx!
Δεν πιανει πάντα συναγωνιστη.... ειδικά αν δεν σου αρεσει το ποδόσφαιρο.Την ωρα που γαμας να σκεφτεσαι το ποδοσφαιρο...και θα παρατεινεις την διαρκεια!
άμα εισαι ολυμπιακος αυτην την περίοδο πιάνειΔεν πιανει πάντα συναγωνιστη.... ειδικά αν δεν σου αρεσει το ποδόσφαιρο.
κάποιος φίλος χρησιμοποιουσε κατι σπρει μου φαίνεται αλλα φιλε μου δεν θυμαμαι να σου πω λεπτομερειες.
Αλλα τι το θες, ντόπα ειναι
καλοοό!!!!άμα εισαι ολυμπιακος αυτην την περίοδο πιάνει
αλλα συνιστω ν ακλουθησετε την ιδια μεθοδο, φερνοντας ενα παρομοιο σκηνικο κατα νου, που σας σημαδεψε αρνητικα.ειναι πολυ πιθανο, να δειτε αμεσο αποτελεσμα.