Νέα

Αντιμετώπιση πρόωρης εκσπερμάτωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kouradarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rammstein

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους σας,

ειναι το πρωτο μου μηνυμα εδω μεσα οποτε δεν ξερω αν βρησκομαι σε λαθος topic!
παρουσιαζω δυστηχως ενα μικρο/μεγαλο σεξουαλικο προβληματακι και θελω την γνωμη τον εμπηρων απο εδω μεσα. Ειμαι 25 δεν κανω σεξ καθημερινα αλλα δεν παιρναει και μηνας για να κανω. Το προβλημα μου ειναι οτι ολοκληρωνω πριν αρχισω. Δεν ξερω νιωθω παντα μεγαλο αναμα πριν αρχισω και δυστηχως εχω γρηγορη εκσπερματωση. Με οσες εχω παει και μου συναιβει δεν το καταλαβαν  γιατι παντοτε  με καποιον τροπο παω τουαλετα/κουζινα  και τελικος το καλυβω. Δεν ξερω ηλικρινα τι να κανω !!! :'( :'( :'( Σε γιατρο ντρεπομαι να παω γιαυτο και θα παρακαλουσα αν καποιος ξερει και μπορει να με βοηθησει να μου ελεγε την γνωμη του. Αφου επιστρεφω (απο τον καθαρισμο)δεν εχω προβλημα να μου επανελθει γρηγορα η στηση και μπρορω να  τραβαω το σεξ μεχρι και 45 λεπτα. θα σας ημουνα ευγνωμον για τις απαντισεις σας.  :'(

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φιλαράκι, μην πανικοβάλεσαι, δεν είναι τίποτα σοβαρό, μάλλον φταίει το οτι δεν το κάνεις πολύ συχνά, δοκίμασε να το κάνεις συχνότερα, και άν θέλεις πηγαινε και σε κανενα γιατρό, γιατί να ντρέπεσαι;  για αυτό είναι οι γιατροί...

trelotrio

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό...Πριν μαμήσεις να τον παίζεις λίγο νωρίτερα, ωστέ να φεύγουν τα χοντράδια ή να τα δίνεις στη γκόμενα να τα πίνει...Έτσι το πρόβλημα θα το κάνεις πλεονέκτημα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό...Πριν μαμήσεις να τον παίζεις λίγο νωρίτερα, ωστέ να φεύγουν τα χοντράδια ή να τα δίνεις στη γκόμενα να τα πίνει...Έτσι το πρόβλημα θα το κάνεις πλεονέκτημα

Επαυξάνω...σωστό.. :thumbsup:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μάλλον δεν το εξασκείς όσο συχνά χρειάζεται.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Αν δεν δείς μέλλον με τις αξιοσέβαστες και πολυ σωστές συμβουλές των συναγωνιστών, πήγαινε σε ένα ουρολόγο και απλά πές του το πρόβλημα.
Είναι κάτι συνηθισμένο και απασχολεί πολλούς περισσότερους από όσους μπορείς να φαντασείς.
Συνήθως δείνουν εκλεκτικούς αναστολείς σεροτονίνης (ονόματα φαρμάκοων δεν λεώ για τους γνωστούς λόγους) τα οποίο δρουν ως αγχολιτικά γιατι αυτό το πρόβλημα είναι και θέμα αγχους. Μετά από 2 μήνες θα λειτουργείς κανονικά και με άλλο αέρα. Μπρεί και από τη 1η εβδομάδα. Αλλά συνεχίζεις τη θεραπεία για 1 χρόνο.
Πέρνεις ή ένα χάπι την μέρα ή ένα την εβδομάδα, αλάλογα με το γιατρό.
Μην το κρατάς το πρόβλημα μέσα σου.
Θα σου κάνει καλό.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Rammstein το θέμα σου συγχωνεύτηκε μ' αυτό εδώ που αναφέρεται μάλιστα και σε σχετικό άρθρο...

Rammstein

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας και sorry που άνοιξα άλλο topic απλά δεν πολυεμπαινα εδώ :) .

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε παιδια και εγω εκσπερματωνω γρυγορα καμια φορα αλλα μετα αργει πολυ να επανερθει

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Να θυμάστε τη συμβουλή μου: Πριν ξεχυθείτε στην Φυλής ή Μεταξουργίο ή οπουδήποτε αλλού για μπουρδελότσαρκα,τραβήξτε 2-3 :jerk: πριν και θα γαμάτε για ώρες ;) :cheesy:

Επισκέπτης
Να ανοικτει και ενα τοπικ πως μπορουμε να εκσπερματωνουμε γρηγοροτερα :dancing:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
εξαρτάται και απο την γκόμενα φυσικά το όλο θέμα..δηλαδή αν την ώρα που το κάνεις σου λεει 'χύσε χύσε' πως να χύσεις αφού σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Χε χε πολύ σωστό το τελευταίο.

Αλλα θεωρω όμως ότι το <<πρόβλημα>> αυτό της π.ε. ειναι κομματάκι δραματικοποιημένο υπο την εξής έννοια.
Εγώ προσωπικά στον πρώτο γυρο,χύνω στο καπάκι.
Ειδικά αν μου χει φορέσει κανα baby doll , καλτσοδετες, τακουνάρες κτλ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, χύνω σε μισο λεπτο max.
Aλλα απ τη στιγμή που ξαναφουλάρει το μηχάνημα, στο 2ο γυρω, αργώ πάρα πολύ, και στο 3ο δεν παλευεται, κουράζομαι και βαριέμαι μετα απο ένα σημειο. Το θεμα όμως ποιο ειναι?

Οτι η γκόμενα κωλογουστάρει και αποζημιώνεται μετα τον πρωτο <<γυρο>> και όλα καλα.
Αυτο το pattern συμβαινει με όλους μας πιστευω,αρα που έγκειται το πρόβλημα?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Mαγκες κατα την ταπεινη μου αποψη και προσωπικη μου εμπειρια λεω οτι αν κανουμε ολοι μας αυτες τις πιπες που λεει η μεθοδος Τζονσον και Πιπενς(δε θυμαμαι ονομα)οι γκομενες θα ειχαν φρικαρει και με το δικιο τους συν του οτι τελικα βγαινουμε εμεις μαλακες απο αυτο..Φανταστειτε να ειστε με το μωρο σας στο''αποκορυφωμα''και να κανετε αυτο που λεει η μεθοδος''να βγειτε εκεινη τη στιγμη απο μεσα της και να χαλαρωσετε(!).Πολυ μεγαλη μαλακια εχει στο μυαλο του ο επιστημονας που το ειπε,
Μαλλον δεν ξερει οτι η καλυτερη μεθοδος ειναι αφου ριξεις το πρωτο μανικι στα καπακια πας για δευτερο και μετα απο 20 λεπτα πας για τριτο..Ακους κυριε μαλακα ερευνητη της θεωριας?
Οσο περισσοτερο γαμας τοσο αυξανονται οι αντοχες σου και τα κοντρολ σου για το ποτε θα χυσεις
Mαγκες κατα την ταπεινη μου αποψη και προσωπικη μου εμπειρια λεω οτι αν κανουμε ολοι μας αυτες τις πιπες που λεει η μεθοδος Τζονσον και Πιπενς(δε θυμαμαι ονομα)οι γκομενες θα ειχαν φρικαρει και με το δικιο τους συν του οτι τελικα βγαινουμε εμεις μαλακες απο αυτο..Φανταστειτε να ειστε με το μωρο σας στο''αποκορυφωμα''και να κανετε αυτο που λεει η μεθοδος''να βγειτε εκεινη τη στιγμη απο μεσα της και να χαλαρωσετε(!).Πολυ μεγαλη μαλακια εχει στο μυαλο του ο επιστημονας που το ειπε,
Μαλλον δεν ξερει οτι η καλυτερη μεθοδος ειναι αφου ριξεις το πρωτο μανικι στα καπακια πας για δευτερο και μετα απο 20 λεπτα πας για τριτο..Ακους κυριε μαλακα ερευνητη της θεωριας?
Οσο περισσοτερο γαμας τοσο αυξανονται οι αντοχες σου και τα κοντρολ σου για το ποτε θα χυσεις
σωστοτατος!

Επισκέπτης
Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Θα καταθέσω μια εμπειρία μου όμως!!!

Πριν λίγο καιρό, είχα πάρει καπότες DUREX, αυτές με την αλοιφή καθυστέρησης. Εν αγνοία μου βέβαια, δεν το παρατήρησα όταν τις αγόραζα. Διαπίστωσα λοιπόν ότι στο γαμήσι έκανα και 1μιση με 2 ώρες να χύσω και... αισθανόμουν περίεργα τον πούτσο μου!!! Τελικά, μόλις τελειώσαμε (έχοντας χάσει 3 κιλά σε ιδρώτα!) και την έβγαλα, διαπίστωσα ότι στο πουτσοκέφαλο δεν υπήρχε καμία αφή!!! Το ακούμπαγα και ίσα που το αισθανόμουν! Οπότε αυτή η μαλακία ουσιαστικά σου "μουδιάζει" το πουτσοκέφαλο... όπως ακριβώς σου μουδιάζει τα δόντια ο οδοντίατρος με το σπρέυ όταν είναι να σου κάνει κάνα σφράγισμα!!!

Για αυτούς που έχουν λοιπόν θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης, θα το συνιστούσα, σίγουρα κάνει δουλειά! Εγώ δεν πρόκειται να το ξαναπάρω ποτέ!!!

Επισκέπτης
γαματε χωρις αγχος κι ολα θα λυθουν.αν πας να πηδηξεις με την προοπτικη οτι θα χυσεις γρηγορα ε το χασες το παιχνιδι.κι εγω οταν πρωτοξεκινησα να κανω σεξ εχυνα σε 2 λεπτα και στενοχωριομουν.μετα ειπα ''δε γαμιεται,ας χυνω γρηγορα''και εκτοτε τα πραγματα ειναι μια χαρα,πλεον δεν υπαρχει προβλημα.οταν κοιτας τη δικια σου ευχαριστηση συνηθως χυνεις γρηγορα γιατι ετσι ειμαστε φτιαγμενοι και οι γυναικες οταν μαλακιζονται σε 5 αντε 10 λεπτα χυνουν.γι αυτο υπαρχουν τα προκαταρκτικα τα οποια τις πιο πολλες φορες ειναι καλυτερα κι απ το ιδιο το γαμησι.το αγχος σκοτωνει και σκοτωνει και τη στυση γι αυτο ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.

Επισκέπτης

Πριν λίγο καιρό, είχα πάρει καπότες DUREX, αυτές με την αλοιφή καθυστέρησης. Εν αγνοία μου βέβαια, δεν το παρατήρησα όταν τις αγόραζα. Διαπίστωσα λοιπόν ότι στο γαμήσι έκανα και 1μιση με 2 ώρες να χύσω και... αισθανόμουν περίεργα τον πούτσο μου!!! Τελικά, μόλις τελειώσαμε (έχοντας χάσει 3 κιλά σε ιδρώτα!) και την έβγαλα, διαπίστωσα ότι στο πουτσοκέφαλο δεν υπήρχε καμία αφή!!! Το ακούμπαγα και ίσα που το αισθανόμουν! Οπότε αυτή η μαλακία ουσιαστικά σου "μουδιάζει" το πουτσοκέφαλο... όπως ακριβώς σου μουδιάζει τα δόντια ο οδοντίατρος με το σπρέυ όταν είναι να σου κάνει κάνα σφράγισμα!!!

Για αυτούς που έχουν λοιπόν θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης, θα το συνιστούσα, σίγουρα κάνει δουλειά! Εγώ δεν πρόκειται να το ξαναπάρω ποτέ!!!
γιατι να το ξαναπαρεις αμα δεν καταλαβαινεις το πουτσοκεφαλο,ποια ηευχαριστηση??!!να πεις οτι γαμαγες 2 ωρες??!!!μαλακιες ειναι αυτα συναγωνιστη για τους κομπλεξικους,αμα η αλλη θελει να γαμιεται 2 ωρες ας παρει αγγουρι απ το μπακαλη!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 20-25 ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΡΙΤΗ ΚΤΛ
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ 45+ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Γράψε με μικρά γιατί θα διαγραφεί το μήνυμά σου :grin:

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Πηγαινε στο φαρμακειο και αγορασε ξυλοκαινη. Εχει την ιδια δραση, και θα γαμης επι ωρες.  :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παιδες κατι αλλο που βοη8αει....

«πιειτε» τιποτα και θα δειτε... μπορει βεβαια να χρειαστει να καεις λιγο αλλα δουλευει...μετα την πρωτη γυρα η δευτερη ειναι ατελειωτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom