Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΕΛ ΑΦΙΛΤΡΟ!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Ας γίνουμε Ευρωπαίοι...
Αυτο ειναι το θεμα...Ας γινουμε....ας σταματησουμε να σκοτωνομαστε βλακωδως στους δρομους,επιτελους στη Λεα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ!!!, αςμην πεταμε οπυ βρουμε σκουπιδια,ας σεβομαστε επιτελους λιγο την σειρα προταιρεοτητας,ας μην πιανουμε τους δρομους και τα πεζοδρομια γιατι βολευει την παρτη μας ας ας ας....
Θα ερθει και ηστιγμη του τσιγαρου τοτε,απλα και χωρις απαγορευση...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βασικα εγω προχθες τσακωθηκα με μια πατσογρια οταν ανοιξε τσιγαρο σε καφετερια -φουρνο καφε στο χερι με καθισματα μεσα που απαγορευεται το καπνισμα

την τραμπουκισα ασχημα και μετα βγηκε εξω

σε κλειστους χωρους το καπνισμα ειναι θανατος

εξω καπνιστε ελευθερα

το γαματο ειναι οτι σε μεγαλη καφετερια κοντα που μενει που φτιαχνει καφε στο χερι και εχει και γλυκα παγωτα και φουρνο εχει μεγαλο τμημα κλειστο οπου απαγορευεται το καπνισμα και εχει αιρ κοντισιον

οι μαγκες που καπνιζουν τον κανουν στον αντιστοιχο χωρο εξω που εχει σομπες για το χειμωνα και το καλοκαιρι καπνιζουν στους 40 βαθμους ενω εγω απολαμβανω το καφε μου με αιρκοντυισιον το οποιο βαραει δυνατα

αν θελουν να καπνιζουν στους 40 βαθμους εξω σαν τα σκυλια μαγκια τους

μεσα κομμενο ομως

και οι τσαμπουκαδες των μη καπνιστων θα ειναι μεγαλες

το δικο μου θεμα ειναι να φτιαχνουν κοφι σοπ για αποκλειστικη χρηση μεσα μονο καπνισματος μαριχουανας και εξω στα τραπεζακια τσιγαρου κανονικου οπως ολλανδια

παντως οι καπνιστες θα φανε πουτσα μεγαλη αλλα ειναι και η μειοψηφια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισης να πω οτι σε χωρες οπως ρουμανια βουλγαρια που ειναι χειροτερες απο την ελλαδα δεν επιτρεπεται πουθενα μεσα και μιλαμε για τη ρουμανια που καπνιζουν σαν τους ελληνες απλα εδω στην  ελλαδα τα λαμογια μαγαζατορες νομιζουν οτι θα κανουν οτι θελουν

φυσικα η νδ δεν θα κανει τιποτα γιατι ειναι δικα της παιδια οι μαγαζατορες οπωτε το μετρο δεν θα εφαρμοστει παρα οπως εφαρμοζεται τωρα

ΑΛΛΑ υπαρχει και κατι αλλο το τσιγαρο δεν πρεπει να απαγορευτει καθολου αοπως καιπρεπει να επιτραπει η χρηση καναβης για ψυχαγωγικους σκοπους που κερδιζει συνεχως εδαφος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Επισης να απαγορευτη και η υπερβολικη χρηση κωλονιας μυρτω πρωινες ωρες απο την κυρια λουκια του 5ου μεσα στο ανσασερ...3 φορες ως τωρα με εσωσε ο γειτονας τραβοντας με εξω

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
βασικα εγω προχθες τσακωθηκα με μια πατσογρια οταν ανοιξε τσιγαρο σε καφετερια -φουρνο καφε στο χερι με καθισματα μεσα που απαγορευεται το καπνισμα

σε κλειστους χωρους το καπνισμα ειναι θανατος

εξω καπνιστε ελευθερα

το γαματο ειναι οτι σε μεγαλη καφετερια κοντα που μενει που φτιαχνει καφε στο χερι και εχει και γλυκα παγωτα και φουρνο εχει μεγαλο τμημα κλειστο οπου απαγορευεται το καπνισμα και εχει αιρ κοντισιον

οι μαγκες που καπνιζουν τον κανουν στον αντιστοιχο χωρο εξω που εχει σομπες για το χειμωνα και το καλοκαιρι καπνιζουν στους 40 βαθμους ενω εγω απολαμβανω το καφε μου με αιρκοντυισιον το οποιο βαραει δυνατα

αν θελουν να καπνιζουν στους 40 βαθμους εξω σαν τα σκυλια μαγκια τους

μεσα κομμενο ομως

και οι τσαμπουκαδες των μη καπνιστων θα ειναι μεγαλες

το δικο μου θεμα ειναι να φτιαχνουν κοφι σοπ για αποκλειστικη χρηση μεσα μονο καπνισματος μαριχουανας και εξω στα τραπεζακια τσιγαρου κανονικου οπως ολλανδια

παντως οι καπνιστες θα φανε πουτσα μεγαλη αλλα ειναι και η μειοψηφια

ρε πουση μονο την γιαγια τραμπουκισες
για τους μαγκες που αναφερεις παρακατω κοτουλα πουσι

αναμενουμε ιστορια που θα τραμπουκισεις σωματικως ικανους καπνιστες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε πουση μονο την γιαγια τραμπουκισες
για τους μαγκες που αναφερεις παρακατω κοτουλα πουσι

αναμενουμε ιστορια που θα τραμπουκισεις σωματικως ικανους καπνιστες

οι μαγκες καπνιζουν εξω εκει λεω στους 40βαθμους τωρα το καλοκαιρι

μεσα δεν τολμαει κανεις να καπνισει το σεβονται ολοι

οπωτε δε πα να καπνιζουν εξω σαν τα σκυλια στο λιωπυρι δε με αφορα

μεσα εγω απολαμβανω την δροσια μεχρι που κρυωνω και φταρνιζομαι

εγω φταρνιζομαι μεσα και οι αλλοι εχουν βγαλει τη μπεπμπελη εξω και υδρωνουν για να καπνισουν

μαγκια τους ομως

στο δρομο ας καπνιζουν αβερτα σαν τα σκυλια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Θα μας κλασεις τα αρχιδια πουση...απο σημερα ξεκιναω αντισταση...θα ρχωμε στον φουρνο με το αιρ κοντισιον θα αναβω 8 μαρλμπορο και θα φευγω κυριος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οι μαγκες καπνιζουν εξω εκει λεω στους 40βαθμους τωρα το καλοκαιρι

μεσα δεν τολμαει κανεις να καπνισει το σεβονται ολοι

οπωτε δε πα να καπνιζουν εξω σαν τα σκυλια στο λιωπυρι δε με αφορα

μεσα εγω απολαμβανω την δροσια μεχρι που κρυωνω και φταρνιζομαι

εγω φταρνιζομαι μεσα και οι αλλοι εχουν βγαλει τη μπεπμπελη εξω και υδρωνουν για να καπνισουν

μαγκια τους ομως

στο δρομο ας καπνιζουν αβερτα σαν τα σκυλια

οκ, μονο την γιαγια ειδες να καπνιζει σε χωρο που απαγορευεται και την τραμπουκισες?
καναν αλλο δεν ειδες να τραμπουκισεις???

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οκ, μονο την γιαγια ειδες να καπνιζει σε χωρο που απαγορευεται και την τραμπουκισες?
καναν αλλο δεν ειδες να τραμπουκισεις???

ρε τυπε σε αυτες τις καφετεριες που περνεις τον καφε στο χερι και δεν εχει γκαρσονια και καθεσαι μεσα απαγορευεται και το σεβονται ολοι

γι αυτο βγαινουν ολοι εξω

δε μιλαω για κανοονικες καφετεριες με τον καφε στα 4ευρω που καπνιζουν ολοι

εκει ειναι επιλογη του μαγαζατορα να τους το επιτρεπει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Θα μας κλασεις τα αρχιδια πουση...απο σημερα ξεκιναω αντισταση...θα ρχωμε στον φουρνο με το αιρ κοντισιον θα αναβω 8 μαρλμπορο και θα φευγω κυριος

κανενας δεν καπνιζει εκει και κανει το καλυτερο καφε

οσοι μενουν νοτια ξερουν ποιο λεω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τρουμπακη και εγω καμια φορα αν κανω τρακα θα καπνισω μια στο τοσο

και θα γουσταρω που επιτρεπεται

αλλα μπορω ευκολα να παω εξω να το κανω αν θελω

αν σκεφτω οτι βαριεμαι να βγαινω εξω δε καπνιζω και καθολου και μου περναει κιολας

εγω βεβαια το εχω κοψει 3 χρονια+ και ζητημα να καπνιζω ενα με δυο τσιγαρα καθε τετραμηνο που λεει ο λογος οταν θα ειμαι λιωμα η σε κανα παρτυ

αλλα οταν απαγορευεται μεσα ο αλλος το εχει σαν επιπλεον κινητρο αν θελει να το κοψει εντελως και ειναι σημαντικο αυτο

αν βλεπει οτι το κρατος τον ενθαρρυνει δε το κοβει τοσο ευκολα

σου λεει χαζος ειμαι να το κοψω αφου παντου το επιτρεπουν

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Όλοι έχουν κάποια δικια όμως αφού παραδεχόμαστε ότι το κάπνισμα βλάπτει τοτε πρέπει να προστατευτούν αυτοί που δεν επέλεξαν στη ζωή τους να καπνίζουν  :dunno:
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:S :S :S

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Γιατί όλα πρέπει να είναι άσπρα ή μαύρα?

ΕΣΥ ! θυμηθηκες οτι ολα δεν ειναι μαυρα ασπρα???????

πουσαι ρε θηριο!

να το σημειωσω για τα επομενα μνμτα σου (που θα σκιζεις τα ιματια σου οτι ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΣ)

θυμισου το. ΕΣΥ.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
το θεμα ειναι απλο ο λογος που πρεπει να απαγορευτει το καπνισμα σε δημοσιους χωρους ειναι γιατι εκει υπαρχουν και μη καπνιστες και δεν θελουν να αναπνεουν τον καρκινο που εσυ σαν γνησιος μαλακας επελεξες να καπνιζεις
οπως και η απαγορευση της οδηγησης οταν εισαι μεθυσμενος,στα καλαμπαλικια  μας αν πινεις μεχρι να ξερασεις το συκωτι σου, πιες μεχρι να πεθανεις αλλα δεν θα πιασεις τιμονι γιατι μπορει να παρεις κανεναν στον λαιμο σου

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Υπηρχε προβλεψη στον προηγουμενο νομο να δημιουργουνται απομονωμενες σαλες στο ιδιο μαγαζι για τους καπνιστες...κοινως να δημιουργονται 2 χωροι μεσα σε ενα μαγαζι.

Αλλα και αυτο δεν ειναι λυση...γιατι ας πουμε σε κατι κεντρα διασκεδασης με live προγραμμα αυτο ειναι αδυνατο...δηλαδη ρε φιλε εισαι τοσο εθισμενος που θα πας καπου για 2-3 ωρες και δεν μπορεις να μην κανεις τσιγαρο και δεν σε πειραζει αυτο αλλα σε πειραζει οτι στο απαγορευουν;
τυπε για καποιο λογο οι καπνιστες δεν μπορουν να πιουν καφε χωρις τσιγάρο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Την γριουλα βρηκες να τραμπουκισεις απιθανε, και ερχεσαι και μας το λες με καμαρι

Αν ηταν ομως κανενας νεαρος γυμνασμενος ντουλαπα θα εκανες τουμπεκι ψιλοκομμενο μην σε κανει με τα κρεμμυδακια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Την γριουλα βρηκες να τραμπουκισεις απιθανε, και ερχεσαι και μας το λες με καμαρι

Αν ηταν ομως κανενας νεαρος γυμνασμενος ντουλαπα θα εκανες τουμπεκι ψιλοκομμενο μην σε κανει με τα κρεμμυδακια

δεν ηταν γριουλα μια 55αρα ηταν μαγκια κλανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom