barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
εγω περίμενα να περπατάει μέσα στον αεραγωγό και να φυσάει τσιγαρίλα απο τα στόμια. :S
Αφού εκεί μέσα κοιμάται τώρα που βρέχει. :S
εγω περίμενα να περπατάει μέσα στον αεραγωγό και να φυσάει τσιγαρίλα απο τα στόμια. :S
Αφού εκεί μέσα κοιμάται τώρα που βρέχει. :S
α γεια σουΜόλις πήραν πήραν μπροστά οι σπαστήρες του ΤΙΤΑΝ Καμαρίου και ειδοποιήθηκαν και 5 γελάδες να πάνε προς τα εκεί να φορτώσουν.
Θείο προλαβαίνεις να φτάσεις στο ΕΛ. Βενιζέλος...
Μόλις πήραν πήραν μπροστά οι σπαστήρες του ΤΙΤΑΝ Καμαρίου και ειδοποιήθηκαν και 5 γελάδες να πάνε προς τα εκεί να φορτώσουν.
Θείο προλαβαίνεις να φτάσεις στο ΕΛ. Βενιζέλος...
ειναι χριστουγεννα....Να δεις που τώρα θα μας πτύσει.
ειναι χριστουγεννα....
μπαι δε γουει και αυτο με νομο δεν καταργηθηκε?
θυμοσαστε της πινακιδες "μην πτυεται καταγης"?
αυτα δεν μου αρεσουν....
θα καπνιζω
Απαγορευεται το πτυειν..ρε κουμπαρε..ειναι χριστουγεννα....
μπαι δε γουει και αυτο με νομο δεν καταργηθηκε?
θυμοσαστε της πινακιδες "μην πτυεται καταγης"?
αποσυρω το ποστ γιατι πανω αριστερα εχει το σημα του λαομισητου βαζελα....αυτα δεν μου αρεσουν....
θα καπνιζω
αποσυρω το ποστ γιατι πανω αριστερα εχει το σημα του λαομισητου βαζελα....
εδω το σωστο
πες το και ετσι...Απαγορευεται το πτυειν..ρε κουμπαρε..
η μονη μαλακια ειναι οτι δεν εφαρμοστηκε τιποτα σχετικο 30 χρονια πριν.αλλα αφου ειμαστε ενα μπουρδελο 50 χρονια πισω απο τον ανεπτυγμενο κοσμο γιατι να γινοταν εξαιρεση σε αυτο.διανοητικα καθυστερημενος η εγωισταρος καπνιστης οποιος δεν κατανοει η δε θελει να κατανοησει την αναγκαιοτητα του μετρου
Χώρος καπνιζόντων και μη καπνιζόντων είναι ελληνική πατέντα και έχει αρχίσει να γίνεται, καθώς κλείνουν τον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων και επιτρέπουν το κάπνισμα..Παρα πολλοι καπνιστες φιλε μου πριν αναψουν το τσιγαρο ρωτανε αν ενοχλειτε ο διπλα τους..φυσικα και σεβομαστε τους 'μη' και φυσικα μπροστα σε παιδια δεν καπνιζουμε..δεν περιμεναμε ενας νομος να μας μαθει να συμπεριφερομαστε.Το θεμα λυνετε μονο με χωρους καπνιζοντων και μη καπνιζοντων!
Γιατι δεν πηρες τηλ να τους καρφωσεις?γιατι κοροριδευουν τον κοσμο???
πουθενα δεν απαγορευτηκε το τσιγαρο
εχθες δεν υπηρχε μαγαζι κλαμπ σε γκαζι και κολωνακι που να μην καπνιζουνν μεσε
το χω κοψει εγω αλλα δεν ανεχομαι να λενε και ψεμματα
τα ρουχα τα εχω ακομα μπαλκονι
μην τους πιστευτε ρε καντε μια βολτα εξω το βραδυ ελεος με τους ψευτες
θελετε να γραφω και μαγαζια μηπως??
δεν χρειαζεται σε ολα τα κλαμπ μπουζουκια στριπτηζαδικα και συνοικιακα μπαρακια επιτρεπεται το καπνισμα
οι ψευτιες της νδ αποκαλυπτονται
Νανάκια σε έχει πάρει από τωκα που δεν το κατάφερε ο χαζογιωργακης "2009 η Ελλάδα σταματάει το κάπνισμα" και 10 χρονια μετά ο γουρλός το κόβει οριστικά..γιατι κοροριδευουν τον κοσμο???
πουθενα δεν απαγορευτηκε το τσιγαρο
εχθες δεν υπηρχε μαγαζι κλαμπ σε γκαζι και κολωνακι που να μην καπνιζουνν μεσε
το χω κοψει εγω αλλα δεν ανεχομαι να λενε και ψεμματα
τα ρουχα τα εχω ακομα μπαλκονι
μην τους πιστευτε ρε καντε μια βολτα εξω το βραδυ ελεος με τους ψευτες
θελετε να γραφω και μαγαζια μηπως??
δεν χρειαζεται σε ολα τα κλαμπ μπουζουκια στριπτηζαδικα και συνοικιακα μπαρακια επιτρεπεται το καπνισμα
οι ψευτιες της νδ αποκαλυπτονται
Γιατι δεν πηρες τηλ να τους καρφωσεις?
Τι αντιδραση εισαι?στα λογια μονο?
προβατο εισαι τυπε?Νανάκια σε έχει πάρει από τωκα που δεν το κατάφερε ο χαζογιωργακης "2009 η Ελλάδα σταματάει το κάπνισμα" και 10 χρονια μετά ο γουρλός το κόβει οριστικά..