Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Εγώ πάλι γνωρίζω ότι στο τέλος δεν θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος και ιδίως στα μπουζούκια ...Οπότε καλύτερα πήγαινε φίλε μου κανένα cinema...
Πάω ήδη.. αλλα και θέατρο
Όπως έγινε στο σινεμά και το θέατρο, μπορει να γίνει και στα μπουζουκερί, όλα μέσα στο μυαλό είναι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δεν υπάρχει δίλημμά. Μιλάμε για το αν μου προσφέρεις καρκίνο ή όχι. Είναι καθαρά θέμα υγείας.
Θέλεις να σε εξουσιάζει ένα μικρός κυλινδρικός σωλήνας και να σε σκοτώνει κανένα πρόβλημα αλλά κάντιο στο πυρ το εξώτερον. Μακριά απ’ όλους μη σας μυρίζουμε.
Έλεος πια. Απλή κοινή λογική λέγεται αυτό.
προσεχε
εδω εγινε νομοθεσια η οποια με την βια και οχι με τον διαλογο για να βρεθει μια "χρυση τομη" επεβαλε τους καπνιστες να καθονται εξω απο τα μαγαζια
ο τωρινος υπουργος υγειας ειναι μια κακιστη μορφη παπαθεμελη στο μουσολινικο η χιτλερικο προφιλ
και επεισης ειναι ο πρωτος υπουργος κυβερνησης της μεταπολιτευσης ο οποιος εκανε νομο του κρατους και με επισημη βουλα  το ρουφιανιλικι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
προσεχε
εδω εγινε νομοθεσια η οποια με την βια και οχι με τον διαλογο για να βρεθει μια "χρυση τομη" επεβαλε τους καπνιστες να καθονται εξω απο τα μαγαζια
ο τωρινος υπουργος υγειας ειναι μια κακιστη μορφη παπαθεμελη στο μουσολινικο η χιτλερικο προφιλ
και επεισης ειναι ο πρωτος υπουργος κυβερνησης της μεταπολιτευσης ο οποιος εκανε νομο του κρατους και με επισημη βουλα  το ρουφιανιλικι
ρε τύπε και για πιο λόγο να είναι υποχρεωμένος ο κάθε μη καπνιστης να αναπνέει τον καρκίνο του καθενός που καπνίζει μέσα στα μαγαζιά;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε τύπε και για πιο λόγο να είναι υποχρεωμένος ο κάθε μη καπνιστης να αναπνέει τον καρκίνο του καθενός που καπνίζει μέσα στα μαγαζιά;
σε αυτο το τρυπακι μας εβαλε ο πουστης
να υπαρξει διχονοια μεταξυ μας και χαφιεδισμος για καθε καπνιστη

θα ερθουν οι εκλογες και θα τριβει τα ματια του το ναζιστοειδες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σε αυτο το τρυπακι μας εβαλε ο πουστης
να υπαρξει διχονοια μεταξυ μας και χαφιεδισμος για καθε καπνιστη

θα ερθουν οι εκλογες και θα τριβει τα ματια του το ναζιστοειδες

Γιατι δε κανει αυτο που προτεινες κι εσυ; Να επιτρεπει σε καταστηματα να βαζουν πινακιδα στην εισοδο και μεσα, οτι ειναι χωροι καπνιστων. Ωστε να μπορει καποιος καπνιστης να μπορει να καπνιζει σε μια καφετερια, και στη διπλανη για παραδειγμα που θα ειναι μη καπνιστων, να μη μπορει. Εγω δε καπνιζω, αλλα ας υπαρχει αυτη η επιλογη.

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
προσεχε
και επεισης ειναι ο πρωτος υπουργος κυβερνησης της μεταπολιτευσης ο οποιος εκανε νομο του κρατους και με επισημη βουλα  το ρουφιανιλικι

Κανένα διάλογο δε χρειάζεται η απλή κοινή λογική. Το τσιγάρο προσφέρει μόνο κακό και καρκίνο και το έξω από το μαγαζιά πάλι καλά είναι. Δεν θα έπρεπε ούτε μέσα στο σπίτι σου. Κανένα ρουφιανικλίκι άπλα πλέον έχω το δικαίωμα να με προστατέψω σε κάτι απολύτως φυσιολογικό που είχε καταλυθεί τα προηγούμενα χρόνια.
Ας πάρουν επιτέλους οι πολιτικοί αρχηγοί σοβαρές αποφάσεις που ναι μεν θα έχουν κόστος πολιτικό αλλά θα κάνουν καλό στο λαό τους.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786
Γιατι δε κανει αυτο που προτεινες κι εσυ; Να επιτρεπει σε καταστηματα να βαζουν πινακιδα στην εισοδο και μεσα, οτι ειναι χωροι καπνιστων. Ωστε να μπορει καποιος καπνιστης να μπορει να καπνιζει σε μια καφετερια, και στη διπλανη για παραδειγμα που θα ειναι μη καπνιστων, να μη μπορει. Εγω δε καπνιζω, αλλα ας υπαρχει αυτη η επιλογη.

σκοπός είναι η καταπολέμηση του καπνίσματος για να προστατευθεί η υγεία των πολιτών ακόμη κι αν αυτοί δεν το θέλουν, διότι επιβαρύνουν την υγεία των άλλων και τη δική τους κατ' επέκταση την οικονομία, όπως πχ επιβάλλεται η ζώνη στο αυτοκίνητο ή το κράνος στα μηχανάκια. Τούτο βέβαια πρέπει να συνοδευτεί από άλλα μέτρα: αύξηση τιμής, περιορισμός των σημείων διάθεσης, καμπάνια υπέρ υγείας, δυσμενέστερη αντιμετώπιση στο νοσοκομείο...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σκοπός είναι η καταπολέμηση του καπνίσματος για να προστατευθεί η υγεία των πολιτών ακόμη κι αν αυτοί δεν το θέλουν, διότι επιβαρύνουν την υγεία των άλλων και τη δική τους κατ' επέκταση την οικονομία, όπως πχ επιβάλλεται η ζώνη στο αυτοκίνητο ή το κράνος στα μηχανάκια. Τούτο βέβαια πρέπει να συνοδευτεί από άλλα μέτρα: αύξηση τιμής, περιορισμός των σημείων διάθεσης, καμπάνια υπέρ υγείας, δυσμενέστερη αντιμετώπιση στο νοσοκομείο...

Εγω δεν εχω καπνισει ποτε. Δε μου αρεσει. Δε με ενδιαφερει. Πινω μπυρες ομως. Τρωω γλυκα. Πινω πολλα αναψυκτικα. Εν γνωσει μου οτι ολα αυτα ειναι βλαπτικα. Προτεινεις καποιου ειδους περιορισμο και σε αυτα; Σε ξενες χωρες εχει αρχισει να εφαρμοζεται κατι τετοιο. Πχ βαρια φορολογια σε αλκοολ, ζαχαρη. Αφου βλαπτουν, να δρα αποτρεπτικα να μην τα αγοραζει ο κοσμος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Αν στα μαγαζια βάλουν σωστά τον εξαερισμο δεν θα μυριζει κανεις τιποτα.
Ενας φιλος που χε καφετερια στη γλυφάδα ειχε βαλει τον εξαερισμο μια για λιγο στο φουλ και ρουφαγε μεχρι και τα μαλλα,
Η τσιγαρίλα εξαφανιστηκε,
Δεν τους βαζουν ομως να μην καίνε ρευμα,
Ασε τους μαλακες να αλληλοκαπνίζονται

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν μπορούν τα μαγαζιά να κρατηθούν ανοιχτά μόνο με αντικαπνιστές οκ
γιατί οι καπνιστές δεν θα πατάνε για πολύ καιρό σε μαγαζιά που δεν τους επιτρέπετε το τσιγάρο
απλά τα πράγματα και οι μαγαζάτορες την πληρώνουν πάλι

μέχρι στιγμής με την παρέα μου είδη έχουμε 3 τσιπουράδικα off για αυτό το λόγο ..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786
γιατί οι καπνιστές δεν θα πατάνε για πολύ καιρό σε μαγαζιά που δεν τους επιτρέπετε το τσιγάρο

σιγά, όπως σ' όλο τον κόσμο, έτσι κι εδώ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Θα φανε αγγουρι οι μαγαζατορες, σιγουρα.
Αφου ολοι καπνίζουν, ειναι σα να απαγορευτει η καφείνη επειδή κάνει ευέξαπτους τους ανθρώπους, ποιος θα παει σε καφετερια,

Αν εξαπλωθεί η βίγκαν μόδα δε θα κλείσουν πολλά σουβλατζίδικα?
Για σωστό εξαερισμό δε μιλάει κανεις´

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786
Εγω δεν εχω καπνισει ποτε. Δε μου αρεσει. Δε με ενδιαφερει. Πινω μπυρες ομως. Τρωω γλυκα. Πινω πολλα αναψυκτικα. Εν γνωσει μου οτι ολα αυτα ειναι βλαπτικα. Προτεινεις καποιου ειδους περιορισμο και σε αυτα; Σε ξενες χωρες εχει αρχισει να εφαρμοζεται κατι τετοιο. Πχ βαρια φορολογια σε αλκοολ, ζαχαρη. Αφου βλαπτουν, να δρα αποτρεπτικα να μην τα αγοραζει ο κοσμος.

ίσως, αλλά απέχουμε ακόμη,
ας αρχίσουμε από τα βασικά,

εντύπωση μου είχε κάνει σε φαστφουντάδικα στο σίτι του σίντνει (που όλοι το μεσημέρι τρων έξω), τα γεύματα έγραφαν τις θερμίδες, φυσικά και τα αλλεργιογόνα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Μόνο το τσιγάρο βλάπτει την υγεια των ελλήνων?
Το οτι γεμίσαμε χοντρες και χοντρούς, τα παιδια πιο παχύσαρκα στην ευρώπη,
Ο πιο αγύμναστος λαός,
Έγινε καμιά εκστρατεία για τους χοντρούς?
Το σάββατο ειχα παει ψυρη και τα γκαρσόνια απ τα μαγαζια κουβάλαγαν συνεχως γλυκα στα τραπέζια με τις χοντρές, και παρατήρησα ότι δεν έπαιρναν πχ ενα γλυκο να το μοιραστούν , ο καθενας /μια το δικό του, και μεγάλα γλυκά,

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
Μόνο το τσιγάρο βλάπτει την υγεια των ελλήνων?
Το οτι γεμίσαμε χοντρες και χοντρούς, τα παιδια πιο παχύσαρκα στην ευρώπη,
Ο πιο αγύμναστος λαός,
Έγινε καμιά εκστρατεία για τους χοντρούς?
Το σάββατο ειχα παει ψυρη και τα γκαρσόνια απ τα μαγαζια κουβάλαγαν συνεχως γλυκα στα τραπέζια με τις χοντρές, και παρατήρησα ότι δεν έπαιρναν πχ ενα γλυκο να το μοιραστούν , ο καθενας /μια το δικό του, και μεγάλα γλυκά,

Τα γλυκά κάνουν κακό μόνο σ αυτόν που τα τρώει, το τσιγάρο κάνει κακό στον καπνιστή και σε καμμιά 20αριά γύρω του.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Δεν μου κάνει εντύπωση που επιμένουν ότι πρέπει να καπνίζουν οι Έλληνες μέσα στα μαγαζιά, εδώ ένα μεγάλο ποσοστό δεν κάνει μπάνιο βλέπεις ή μάλλον μυρίζεις βρωμιάρηδες και βρωμιάρες να ζέχνουν σαν κατσίκια και γελάδια, απλησιά και βρώμα και από πάνω άρωμα, κάντε μπάνιο πρώτα και μετά κόψτε τα τσιγάρα....

iRazor

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα. Προσωπικά είμαι υπέρ της εφαρμογής του νόμου αν και καπνίζω σαν φουγάρο. Αυτό που με ενοχλεί λίγο είναι αυτή η χαιρεκακία που βγάζουν μερικοί αντικαπνιστές. Ξεχνάνε μάλλον οτι στην Ελλάδα έχουμε μοιρασμένο το χειμώνα με το καλοκαίρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom