Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Καιρός να πάμε μπουζούκια τώρα που δεν θα καπνίζει μέσα κανείς.. :headbaning2: :headbaning1:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Καιρός να πάμε μπουζούκια τώρα που δεν θα καπνίζει μέσα κανείς.. :headbaning2: :headbaning1:

Εγώ πάλι γνωρίζω ότι στο τέλος δεν θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος και ιδίως στα μπουζούκια ...Οπότε καλύτερα πήγαινε φίλε μου κανένα cinema...

Alyakmon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
10
Πόντοι
0
Κάπου διάβασα σήμερα για τα ρουφιανιλίκα σχετικά με το κάπνισμα. Μεσα σε αυτά ητανε και ενα που αφορούσε εκκλησία κάπου στην Κρήτη.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Κάπου διάβασα σήμερα για τα ρουφιανιλίκα σχετικά με το κάπνισμα. Μεσα σε αυτά ητανε και ενα που αφορούσε εκκλησία κάπου στην Κρήτη.

Τύπε ρουφιανεύουν και το λιβάνι τώρα ;

www.larissanet.gr/2019/02/14/evalan-marichouana-sto-thymiatiri-gia-na-kanoun-eftychismenous-tous-pistous/]https://www.larissanet.gr/2019/02/14/evalan-marichouana-sto-thymiatiri-gia-na-kanoun-eftychismenous-tous-pistous/[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αναψε καποιος τσιγαρο σε εκκλησια?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
αφιερωμενο σε καποια ρουφιανακια και αρτεμηδες ματσηδες του forum

[facebook] ]

τι σκουπιδι!
εισαι τοσο μαλακας που προσκυνας αυτο το βλαχοστουρνο!
ξεσκιστειτε στο καρφωμα.
να πληρωσουν ολοι οι ελληνοφωνοι γυφτοι καπνιστες που δε σεβονται τους ασθματικους και καρδιοπαθεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφιερωμενο σε καποια ρουφιανακια και αρτεμηδες ματσηδες του forum

[facebook] ]
από την απαγορευση του καπνισματος στις υπολοιπες χωρες ηδη εχουν σωθει καποιες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ζωες παθητικών καπνιστων.
αν εσυ το να σωσεις 1 ζωη και να φαν προστιμο 100 ανθρωποι το λες ρουφιανιά αντι για ανθρωπιά, δεν ξες τι σου γινεται.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
θα φας φορους και εσυ  ο κουλης θα ανεβασει στα υψη την ανεργια λογω προσωπικων εγωισμων η κοντινων του συνεργατων

Περίμενε να έρθουν οι νέες εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών !
Περίμενε να ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!

Μεζέδες και ξύδια να έχεις έτοιμα.
Θα γλεντήσουμε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τι σκουπιδι!
εισαι τοσο μαλακας που προσκυνας αυτο το βλαχοστουρνο!
ξεσκιστειτε στο καρφωμα.
να πληρωσουν ολοι οι ελληνοφωνοι γυφτοι καπνιστες που δε σεβονται τους ασθματικους και καρδιοπαθεις
αλλος αρτεμης ματσας εμφανιστηκε αποψε

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αλλος αρτεμης ματσας εμφανιστηκε αποψε

Τι σε παραξενεύει ;
Ο Λεωνίδας και ο Δραγάσης, δεν άφησαν παιδιά.

Ο Εφιάλτης και ο Γούσης, προφανώς ήταν πολύτεκνοι .

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι σε παραξενεύει ;

τον κουτι της πανδορας  η τον ασκο του αιολου τον ανοιξαν 2 ατομα

κικιλιας  και μπεχρακης

η ζωη εχει κυκλους φιλε μου  θα δεις θα πληρωσουν την νυφη με το ιδιο νομισμα οπως πραξανε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι σε παραξενεύει ;

εισαι σιγουρος? εγω κατι ειχα διαβασει στον φραντζη ότι τα παιδια του παλαιολογου τα φυγαδευσαν. για τον λεωνιδα δεν θυμαμαι, πρεπει να ειχε παιδια και αυτος δεν ηταν μικρος.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
τον κουτι της πανδορας  η τον ασκο του αιολου τον ανοιξαν 2 ατομα

κικιλιας  και μπεχρακης

η ζωη εχει κυκλους φιλε μου   θα δεις θα πληρωσουν την νυφη με το ιδιο νομισμα οπως πραξανε
ειστε τοσο αδυναμα ανθρωπαρια που σας κανει κουμαντο το τσιγαρο που πληρωνετε σα μαλακες για να παθετε καρκινο.
και οκ δεν εχω προβλημα με το γεγονος οτι ειστε τοσο αχρηστοι.
εχω ομως με το οτι ειστε τοσο καθικια που θελετε να αναγκαζετε ολους τους υπολοιπους να εισπνεουν το σκατοκαπνο σας και το χειροτερο οτι δε σεβεστε το 2020 τους ανθρωπους με προβληματα υγειας(ασθματικους και καρδιοπαθεις)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
nik1410

ο παλαιολογος ηταν ατεκνος  δεν εκανε ποτε παιδια  ειχε καποιο προβλημα για τεκνοποιηση
ανιψια φυγαδευτηκαν στο εξωτερικο  ο αδερφος του πεθανε παμπτωχος στην ιταλια μετα απο 10 χρονια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ειστε τοσο αδυναμα ανθρωπαρια που σας κανει κουμαντο το τσιγαρο που πληρωνετε σα μαλακες για να παθετε καρκινο.
και οκ δεν εχω προβλημα με το γεγονος οτι ειστε τοσο αχρηστοι.
εχω ομως με το οτι ειστε τοσο καθικια που θελετε να αναγκαζετε ολους τους υπολοιπους να εισπνεουν το σκατοκαπνο σας και το χειροτερο οτι δε σεβεστε το 2020 τους ανθρωπους με προβληματα υγειας(ασθματικους και καρδιοπαθεις)
ενω εσυ ο μαγκιτης οπως και οι υπολοιποι εισαστε σπουδαιοι να χρησιμοποιειται το ρουφιανοτηλεφωνο και να καταδιδετε φορα παρτιδα καταστηματα παντως ειδους

ασε μικρε    ο μαλακοπιτουρας κικιλιας σας εδωσε νομικο εργαλειο    ελπιζω ο επομενος υπουργος να διορθωσει αυτο το αντισυνταγματικο λαθος και να υφισταται ο νομος οπως λειτουργει στο εξωτερικο

ταμπελακια σε μαγαζια στην εισοδο καθε καταστηματος  για καπνιζοντες η μη

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
η ζωη εχει κυκλους φιλε μου   θα δεις θα πληρωσουν την νυφη με το ιδιο νομισμα οπως πραξανε

Έγραψα πολλές φορές, ότι το να κάνουμε πολιτικά posts τώρα ... είναι τσάμπα φθορά πλήκτρων !
Λίγη υπομονή θέλει !

Κάτσε με το νέο έτος, να αισθανθούν στον κώλο τους οι αγρότες, πόσες θα είναι οι νέες εισφορές τους ....

και 2-3 άλλα πραγματάκια !!!!!

και μετά ... έχει τζέρτζελο

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ενω εσυ ο μαγκιτης οπως και οι υπολοιποι εισαστε σπουδαιοι να χρησιμοποιειται το ρουφιανοτηλεφωνο και να καταδιδετε φορα παρτιδα καταστηματα παντως ειδους

ασε μικρε    ο μαλακοπιτουρας κικιλιας σας εδωσε νομικο εργαλειο    ελπιζω ο επομενος υπουργος να διορθωσει αυτο το αντισυνταγματικο λαθος και να υφισταται ο νομος οπως λειτουργει στο εξωτερικο

ταμπελακια σε μαγαζια στην εισοδο καθε καταστηματος  για καπνιζοντες η μη
σταματα να εισαι σκουπιδι που γαμαει τη ζωη των γυρω του,για να μην εχει τετοιου ειδους προβληματα
εισαι ενας αδυναμος ανθρωπακος που δεν μπορει να κοψει με τιποτα το τσιγαρο και μου εγινες και συνταγματολογος τρομαρα σου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
να καταδιδετε φορα παρτιδα καταστηματα παντως ειδους

Κι αυτά τα καταστήματα πια .... ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ;;;;;;;
Άντε να κλείσουν όλα.
Να μας μείνουν μόνο οι "μεγάλες ξένες επενδύσεις" .... όπως το ελληνικό κτλ !!!!!!!!

Και το σύγχρονο ελληνικό δημόσιο !!!!!!!
Και .... γλέντι !!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
nik1410

ο παλαιολογος ηταν ατεκνος  δεν εκανε ποτε παιδια  ειχε καποιο προβλημα για τεκνοποιηση
ανιψια φυγαδευτηκαν στο εξωτερικο  ο αδερφος του πεθανε παμπτωχος στην ιταλια μετα απο 10 χρονια
μαλιστα τωρα διαβαζω στο wiki ότι υπαρχουν θρυλοι ανεπιβεβαίωτοι μονο για παιδια του, αλλα και ότι πεθανε εγγυος η δευτερη συζυγος του, οποτε αυτό που λες για ανικανοτητα του από που?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom