Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.747
- Πόντοι
- 736
απλώθηκες σαν τον τραχανα ...
αντε μαζεψε τα βρακια σου επιτελους
απλώθηκες σαν τον τραχανα ...
Δε σου ει[παμε ρε γιδι να κατσεις τον κωλο σου κατω να ανοιξεις τα τετραδια σου μπας και παρεις απολυτηριο γυμνασιου του χρονου???Τυπε αγιε ειπα την ιδεολογια μου σε νημα που αναζητα επίλυση του θεματος για να καταλαβεις ηταν εντος θεματος.
Τα αφεντριλικι που κολλαει με το ντειτινγκ?
Εξακολούθησε εσυ να στηρίζεις μαγκι...
Δηλώνεις συριζαιος και έχεις βάλει όνομα "American John…"Αν θες παραλια τυπε και να παρεις ματι να πας στη παραλία μη περιμένεις απο εδώ.
Αν εχεις προβλημα με τον συριζα να τα πεις απο εκει στα πολιτικά.
Και να μας πεις τη ψηφίζεις να ξέρουμε τι καπνο φουμαρεις.
Στραπον στον πάτο του μέχρι να σβήσει ο ήλιος…Για το γεγονός ότι ο Ανεστάκος Ζαν είχε σχολιάσει τον κώλο ανήλικης και θέλει να δείρει γυναίκες,ποιά η άποψη σου;
εχω κανει τον αυνανισμό επιστήμη ..οποτε με σιγουρια σου λεω οτι ο συγκεκριμενος αυνανας ειναι φουλ προβληματικος απο επιλογη...Δηλώνεις συριζαιος και έχεις βάλει όνομα "American John…"
Ή θες ψυχίατρο, ή απλά είσαι υποκριτής (όπως οι περισσότεροι που δηλώνουν αριστεροί), και γουστάρεις με χίλια να το παίζεις αριστερίλα με δεξιά τσέπη.
Μπορεί να κάνει υπερωρίες ως τρολ της Κουμουνδούρου στο Χ.Για το γεγονός ότι ο Ανεστάκος Ζαν είχε σχολιάσει τον κώλο ανήλικης και θέλει να δείρει γυναίκες,ποιά η άποψη σου;
Κάτσε να σε βοηθήσουμε λίγο γιατί φαίνεσαι καινούριος εδώ.....Δηλώνεις συριζαιος και έχεις βάλει όνομα "American John…"
Ή θες ψυχίατρο, ή απλά είσαι υποκριτής (όπως οι περισσότεροι που δηλώνουν αριστεροί), και γουστάρεις με χίλια να το παίζεις αριστερίλα με δεξιά τσέπη.
Σβησμένος ο λογαριασμός, ότι θυμάται καθένας.....Βρες το να γελάσουμε
πιστευει οτι ειναι ο τιμωρος του σαι κανει ανενδοτοΤρικυμία εν κρανίω.
Δεν απαντάς γιατί ξέρεις κι εσύ ότι είχες γράψει για ανήλικη κοπέλα.
Και σταμάτα να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δεν είσαι ούτε Τιμωρός,ούτε όργανο που αποδίδει δικαιοσύνη.
Εισαι μεσα στους συστημικους politi.
Και μην μπαχαλευεις αλλο το θρεντ της Αγγελικής.εγω εδω δενα απαντάω πάλι...
μετά τις τιμωρίες , συμβαίνει το παράδοξο να τον τσούζει ο κώλος τουπιστευει οτι ειναι ο τιμωρος του σαι κανει ανενδοτο
για πες τι προσοντα θα ηθελες για να μπορουμε να ειμαστε εδωΘα κάνουμε και πλακες να μπουγελωσουμε κανένα οπως πέρυσι που πήρα τον κουβα και εκανα ενα γνωστο λουτσα
ΡΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΙΤ ΕΣΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ, Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ.
Έμαθα ότι έκανες πορνοτουρισμό στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ρε συριζαίε της φάπας, αληθεύει;Προσεχε ρε μουτσο μη σου φύγουν τα σαλια
σε σύγχυση γενικότερα, ανθρώπινο ρημαδιό υπό κατάρρευσηΝτεμεκ Αριστερός είναι.
γεια σου μπαρμπαπηδουλαΓεια σου Λευτέρη κλωνε μου
Ο ΕΦΚΑ είσαι;Κοιτα φιλε επειδή αλλοι ιεραρχικά ειναι ανώτεροι απο σενα και οφειλω να απαντω σε εκείνους πρώτα εσυ θα πάρεις χαρτακι προτεραιότητας.
Εχω μαζική απο 5 αυτη τη στιγμή...
Οσο για τη Φιλαδέλφεια το εχω πει ειχα παει για δουλεια...
Gangbang δηλαδή…Εχω μαζική απο 5 αυτη τη στιγμή...