Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
....τον θυμαστε ρε μαγκες τον τυπο που πηγε σε μια τρανς στον Ν.Κοσμο, τον εσκισε κανονικοτατα, του 'δωσε την κωλοτρυπιδα στο χερι και ο τυπος πηγε την επομενη να καταγγειλει βιασμο στην αστυνομια?!?!?! Απο που ειπαμε οτι ηταν?????
Απο το Λεοντιο;; :think:

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.118
Πόντοι
201
Εκεί που περιμένεις να δεις φωτογραφία από την απολίτιστη παραλία, σκάει ο μαλάκας ο συριζαίος και γαμαει ολόκληρο νήμα…
Ξοδεύουμε 35 σελίδες για να καταλάβουμε αν τελικά ήξερε ότι δεν ήξερε, ή δεν ήξερε ότι ήξερε, ή γενικώς ότι δεν ήξερε την τύφλα του…
Μετά ξοδεύουμε άλλες 45 σελίδες για να αποδείξετε ποιος τα λέει χειρότερα από τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκου…
Μετά αφιερώνουμε άλλες 65 σελίδες για να αποδείξετε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την ατάκα…, κλασική συριζαΐκη κουβέντα)…
Άλλες 15 σελίδες για να αποδείξουμε ότι ο μαλάκας είναι μαλάκας… Ήθελα να’ ξερα, αφού δηλώνει συριζαίος γιατί αναρωτιέστε; Συριζαιος = Μαλάκας. Μαθηματικώς αποδεδειγμένο!!!
@Magi , κάνε μου τη χάρη, βάλτου δυο στραπον μπρος πίσω, και τα χέρια με χειροπέδες για να μη μπορεί να πληκτρολογεί…

Και τελικά παραλία απολίτιστη δεν είδαμε…:buck2:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.921
Πόντοι
11.146
Εκεί που περιμένεις να δεις φωτογραφία από την απολίτιστη παραλία, σκάει ο μαλάκας ο συριζαίος και γαμαει ολόκληρο νήμα…
Ξοδεύουμε 35 σελίδες για να καταλάβουμε αν τελικά ήξερε ότι δεν ήξερε, ή δεν ήξερε ότι ήξερε, ή γενικώς ότι δεν ήξερε την τύφλα του…
Μετά ξοδεύουμε άλλες 45 σελίδες για να αποδείξετε ποιος τα λέει χειρότερα από τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκου…
Μετά αφιερώνουμε άλλες 65 σελίδες για να αποδείξετε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την ατάκα…, κλασική συριζαΐκη κουβέντα)…
Άλλες 15 σελίδες για να αποδείξουμε ότι ο μαλάκας είναι μαλάκας… Ήθελα να’ ξερα, αφού δηλώνει συριζαίος γιατί αναρωτιέστε; Συριζαιος = Μαλάκας. Μαθηματικώς αποδεδειγμένο!!!
@Magi , κάνε μου τη χάρη, βάλτου δυο στραπον μπρος πίσω, και τα χέρια με χειροπέδες για να μη μπορεί να πληκτρολογεί…

Και τελικά παραλία απολίτιστη δεν είδαμε…:buck2:

....αφου ρε μαγκα μου πολλοι ειναι Ουννοι !!! Ο αλλος ανεβασε φωτο απο Σομαλο μοντελο της Colgate , τι περιμενες να κανει το κοριτσ' :2funny::2funny::2funny:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.454
Πόντοι
1.346

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Το θεμα μας ειναι η μαγκι...
Τι δουλειά εχει η αφεντρα στο θρεντ των ελληνιδων?και ενταξει χ ψ ω λογους γουστάρει να ειναι.για πιο λογο κοιταγε να ακυρωσει μια θεωρεια?
Πιστευεις οτι θα ειχε καποιο οφελος απο το θρεντ των ελληνιδων?
Εχει χαθεί η λογικη εντελως πάντως

Το να εγκαλείτε εσείς ειδικά τους άλλους στο θέμα της λογικής, είναι εντελώς οξύμωρο. Παρά τούτο σας απαντώ το εξής:

Η Μάγκι δύναται να συμμετέχει στο νήμα των Ελληνίδων, είτε γιατί είναι η ίδια Ελληνίδα, είτε γιατί απλώς γουστάρει να συμμετέχει. Δεν ακύρωσε Θεωρεία. Τα θεωρεία των θεάτρων, της βουλής, των γηπέδων κ.λ.π θεωρεία βρίσκονται ακόμα στη θέση τους. Όσον αφορά τώρα την θεωρία-μέθοδό σας, φρονώ ότι διατύπωσε τις αντιρρήσεις της, όπως και πολλοί άλλοι. Το να στέκεστε μόνο στην Μάγκι λοιπόν δείχνει κάποιου είδους μεροληψία από πλευράς σας. Το τί κέρδισε από την συμμετοχή της αυτή, δεν δύναμαι να το γνωρίζω. Αυτό το γνωρίζει μόνον η ίδια. Για να το πράττει όμως και να συνεχίζει να συμμετέχει , προφανώς θεωρεί ότι αποκομίζει όφελος.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.621
Πόντοι
736

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.719
Πόντοι
3.715
προ ετών ψάχναμε 3 φίλοι να παρτουζώσουμε νεαρή κοπέλα του επαγγέλματος σε ευαγή ιδρύματα των Αθηνών. Όλο τρώγαμε πόρτα, πότε μας έλεγαν θα το χαλάσετε το κορίτσι κι είναι φωτογραφία, άλλοτε μας έβριζαν ότι είμαστε άπληστοι...κάτι γραίες μας τραβάγανε και τρέχαμε, τέλος πάντων, βρίσκουμε μια κοπέλα ψηλή από Καζακστάν σε ένα ντέλο στο μετάξι, μπαίνουμε.
Εγώ κι ο ένας κολλητός είμαστε στα 16 cm, ο ένας πιο φαρδύς από τον άλλον, ο 3ος της παρέας όμως είναι ολίγον Ρόκκο... η κοπέλα ψιλοσάστισε, άλογο κιόλας, φοράδα Ανατολίτικη με σκιστά ματάκια, δέρμα βελούδο. Παρόλη την έκπληξή της ξεκίνησε να βγάλει νοκ άουτ τον Ρόκκο κι εμείς την είχαμε στην πίπα, μπικ ε μπούκ. Τον έβγαλε το γύρο και την περιλάβαμε όπως έπρεπε κι αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ρόκκο έμεινε στη γωνιά του και χαζευε γελώντας ευτυχισμένος.
Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχω ακούσει τίποτε για το λουκάνικό μου από γκόμενες, συμβατικές. Μόνο πουτάνες που μου έλεγαν ότι γουστάρανε.
Αυτό που μετράει είναι πως το χρησιμοποιείς, αν το χρησιμοποιείς ως όργανο ηδονής ή ως όπλο επέμβασης και κυριαρχίας. Δεν κάνουν τα πάντα για τα πάντα, το ίδιο και η επιλογή χρήσης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Θες να ξανανεβασω τα ξεφτιλίκια σου με την ελενα?
Λεγε αν θες ευχαρίστως να γελάσουμε...
Trol mode OFF:

Ακου καλα ΜΑΛΑΚΑ, επειδη η μαλακια με την παρτη σου παραεγινε, ανεβασε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, σε εχω γραμμενο στον μπουτσο μου, το τι αεροπλανικα γαμησια εχω κανει με την Ελενα δε το φανταζεσαι ουτε στα ονειρα σου, εξου και ολος ο χαβαλες και οι πλακες που καναμε στο νημα της και καθεσαι και ξεπατικωνεις ποστ νομιζοντας εσυ και τα αλλα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ οτι κανετε κατι. Τον απειρο χρονο της αχρηστης ζωης σας τρωτε απλα για την παρτη μου, τοσο ναυαγια ειστε. Γιατι η Ελενα εκτος απο καυλιαρα ειναι και ενα ωραιο ατομακι με χιουμορ και καλη διαθεση.

Το οτι γελαει και σε βριζει ταυτοχρονα ολο το σαιτ, οπως και κατι αλλες κουραδες σαν τη λακου ουτε που σας αγγιζει, χωρια που εχετε αλλαξει απο 20’ λογαριασμους ο καθενας επειδη δεν εχετε ζωη.

ΒΟΔΑΡΕ.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Αγιε μη τα θες ολα δικα σου.
Ας σχολίαζε ως ελληνιδα που λες αλλα να μην προμοταρε το αφεντριλικι της και να μιλαει υποτιμητικά και με σοδομαζοχιστικους όρους στους άλλους λες και τους ξέρει απο χθες.
Οτι και να πω βέβαια εσυ τη μαγκι θα δικαιολογεις αλλα δεν με νοιάζει θα τα πω τα πράγματα όπως είναι...
Εγω ειδα μια μαγκι οχι μονο να δίνει συμβουλές αλλα να αποπρασανατολολιζει το κοινό εντελώς.
Ποια ειναι η μαγκι που θα καταρριψει μια θεωρία που την εχω εφαρμοσει και ειναι αποδοτικη?
Ποια ειναι η μαγκι που θα υπερασπιστει τη παπια σε αντίλογο που είχα με τη παπια.

Μάλλον κάπου τα μπερδεύετε πάλι, και δεν λέτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Αν τα λέγατε όπως είναι θα παραδεχόσαστε ότι κι εσείς από την πλευρά σας μπήκατε στις Ελληνίδες και προμοτάρατε την θεωρία σας. Κι όπως η Μάγκι προμόταρε το αφεντιλίκι της μιλώντας στους άλλους υποτιμητικά, άλλο τόσο προσβλητικά μιλάγατε κι εσείς σε αυτούς που ασκούσαν κριτική στην θεωρία σας. Δεν διαφέρετε σε κάτι από την Μάγκι, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, οπότε αφήστε κατά μέρος την καραμελίτσα ότι έχετε στοχοποιηθεί αδίκως από συστημικούς που σας κρίνουν με βάση τα πολιτικά σας πιστεύω.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
Ας σχολίαζε ως ελληνιδα
Οτι και να πω βέβαια εσυ τη μαγκι θα δικαιολογεις
Εγω ειδα μια μαγκι
Ποια ειναι η μαγκι που θα καταρριψει
Ποια ειναι η μαγκι που θα υπερασπιστει
σε έπιανε παράκρουση με όλες τις αφέντρες ?
ή έτυχε μόνον με την Μάγκι ?

ρε εξηγήσου , τι θέλεις από το κορίτσι ?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Κατά βάθος (πολύ βάθος) ο Ζαν είναι καλό παιδί. Μην το παρεξηγείτε. Απλά έχει πάθει τσότσο από την πολύ ζέστη :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
σε έπιανε παράκρουση με όλες τις αφέντρες ?
ή έτυχε μόνον με την Μάγκι ?

ρε εξηγήσου , τι θέλεις από το κορίτσι ?

premium_range_-_silicone_strap_on.webp

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
Να μην μου κολλαει της το εχω πει απο την αρχη και της ειπα να σταματήσουμε αλλα αυτη το συνεχισε.
Και τώρα εδω δημόσια αν πει οκ οτι σταματάει θα σταματησω και εγω.
μα δεν σταματάς , όχι μόνον με την Μάγκι αλλά γενικότερα λες διάφορα κουλά επίτηδες,
σα να αποζητάς αντίλογο ..
Εννοείται ότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που θες τουλάχιστον έτσι που το διατυπώνεις σαν διαταγή !!
Ρε γμτο στις γυναίκες θέλει κ τρόπο
_____

μόλις τώρα πριν πατήσω δημοσίευση , την ανέφερες πάλι !!! είδες που φταίς , δεν κάθεσαι φρόνιμα ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Τυπε αγιε ειπα την ιδεολογια μου σε νημα που αναζητα επίλυση του θεματος για να καταλαβεις ηταν εντος θεματος.
Τα αφεντριλικι που κολλαει με το ντειτινγκ?
Εξακολούθησε εσυ να στηρίζεις μαγκι...

Το θέμα αφορά την συμπεριφορά των Ελληνίδων και τίποτα άλλο. Για τις θεωρίες των ντέιτινγκ, και γενικότερα θεωρίες προσέγγισης θηλέων, υπάρχει πληθώρα θεμάτων, αφού σχεδόν ο κάθε "γκουρού" έχει ανοίξει το δικό του νήμα.

Οπότε και οι δυό σας είσαστε εκτός θέματος.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Καλυτερα να μιλαει σε ντουβαρι κανεις, πιο πολλες πιθανοτητες επικοινωνιας.
Σου έκανε τη μούρη κρέας. Εγώ στη θέση σου θα έμενα ανενεργός για 3 μέρες ως ένδειξη σιωπής για το τάπωμα που υπέστει :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom