Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.816
- Πόντοι
- 6.536
Εισαι και κουτος εντελώς.
Πως γινεται να πήγαινω οπως λες στις αφέντρες αλλα να τις κατηγορώ όμως.
Βλέπεις οτι αυτα που λες δεν στεκουν.
Τη μαγκι που το παιζει αφεντρα εγω ειμαι απεναντι της και οι αλλοι την υποστηρίζουν που ταχα δεν ειναι πελατακια.
Δεν είπα για σένα.Μαθετε να ξεχωριζετε τους νομους.
Αλλο ηλεια αλλο αχαια.
ρε βλήτο αφού κομπλάρεις ,αφού δεν είσαι απελευθερωμένος να πείς ότι το γλέντησες κ από πίσω ,Ρομπ είσαι ο λευτερακης τελικα...
Θυμασαι τοτε που σε ξεφτιλισα δημοσίως?
....και μετα γκρινιαζεις που θα μας παρουν για κλωναρια!?!?! Μαζεψ'Παίζεις Στοίχημα Ψιψίνα;
Αν θες ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Σκάηπ ευχαρίστως, αλλά είμαι πονηρός και κακός Γατούλης
πριν να γαμησεις τον κωλο σου επρεπε να ενημερωθείς ...τωρα αυτα πληρωνεις στερητικά του κωλουΒλακα με εχεις εμένα να ντρεπομαι να το πω?
Αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο οποτε γιατι να οω ψεματα για τιν εαυτο μου.
Εγω συγκεκριμένα πηγαινα γιατι ηθελα να δειρω αφέντρες αλλα πολλες δεν ηθελαν ειτε αλλες με σταματαγαν γι αυτο δεν μπορούσα να βρω μια να αντέχει.
Το ειχα πει και το ξαναλεω αλλα η λασπολογια συνεχιζεται.
για να βαλω μια τάξη...Λοιπον κλεινουμε ραντεβου να σε δειρω?.αλλες δεν αντεξαν εσυ θα αντεξεις?
....ρε τυπε, να ρωτησω κατι ειλικρινα γτ δεν ειμαι του "χωρου". Αφου ηθελες να δειρεις κ να βγαλεις τα σαδιστικα σου γιατι πηγαινες σε "αφεντρες" και δεν πηγαινες σε μαζοχες-υποτακτικες?!?!?!Βλακα με εχεις εμένα να ντρεπομαι να το πω?
Αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο οποτε γιατι να οω ψεματα για τιν εαυτο μου.
Εγω συγκεκριμένα πηγαινα γιατι ηθελα να δειρω αφέντρες αλλα πολλες δεν ηθελαν ειτε αλλες με σταματαγαν γι αυτο δεν μπορούσα να βρω μια να αντέχει.
Το ειχα πει και το ξαναλεω αλλα η λασπολογια συνεχιζεται.
ακου στα 10 χρονια που παιζω μπαλιτσα εχω ακουσει πολλα χαζα και εχω ανοσια στη μαλακια οποτε αν θελεις να τον τρως και να τον δινεις ξυλο πας σε ανθρωπο που παιζει και τους 2 ρολους και οχι σε αφεντρα ... φαίνεσαι τελειως χαζος με τα λεγομενα σου..Μαζοχισμο εσυ δεν δεχεσαι?
Να αναλαβει ο αλλος τα ηνια.
Για λεγε...και προσεχε τι θα πεις γιατι κατι ξερω
...οχι δεν γνωριζω γτ δεν ειμαι του χωρου, αλλα αν ημουν θεωρω θα ηξερα που να παω.Εχεις δει εσυ καμια να παιρνει παθητικο ρολο?
Και οταν καναμε ντηλ πολλες ελεγαν εγω δεν κανω αλλες που δέχονταν στο πρώτο χαστουκι εκοβαν τη φαση.
Η δε μαγκι στο πρωτο φου θα βαλει τα κλαματα
αυτα ειναι γουστα που ο καθε ενας επιλεγει αναλογα με την δικη του ιδιοσυγκρασία και προσωπικότητα.....Για πες μας ρε ψαγμένη ποιοι παιζουν 2 ρολους?
Ολες την εχετε βρει μονο να δερνετε και οχι το αντίθετο.
Αφέντρες του κωλου είστε μονο για να βγαζετε ευκολα τα χρημα.
Γιατι μωρη εσυ δεν παιζεις και τον αλλο ρολο?.για πες?
Εχεις δει εσυ καμια να παιρνει παθητικο ρολο?
Και οταν καναμε ντηλ πολλες ελεγαν εγω δεν κανω αλλες που δέχονταν στο πρώτο χαστουκι εκοβαν τη φαση.
Η δε μαγκι στο πρωτο φου θα βαλει τα κλαματα
...καλα μην μπερδευουμε την πουτσα με την βουρτσα, τωρα μιλαμε για ανδρες πελατες οπως εσυ. Εγω παντως τυπε, δυο περιπτωσεις ανδρων γνωριζω που την βρισκουν να βαρανε γυναικες, η μια ειναι ανδρες που εχουν φαει τρελο στραπατσο απο γυναικες κ ετσι νομιζουν οτι τις τιμωρουν και η δευτερη οταν ειναι μικροτσουτσουνοι ή "μελατοι" , δεν μπορουν να ικανοποιησουν μια γυναικα και ετσι προσπαθουν δια τις βιας να δειξουν οτι ειναι αρσενικα!Κανενα ρε απλα ειναι παιχνιδι ρολων...στο σεξ ολα επιτρέπονται
Για την μαγκι δεν σε βλεπω να αναρωτιέσαι πως τη βρισκει να ξεφτυλιζει αντρες και να πηδαει με στραπον?
Αρα και η μαγκι κουβαλα ψυχολογικα?
...καλα μην μπερδευουμε την πουτσα με την βουρτσα, τωρα μιλαμε για ανδρες πελατες οπως εσυ. Εγω παντως τυπε, δυο περιπτωσεις ανδρων γνωριζω που την βρισκουν να βαρανε γυναικες, η μια ειναι ανδρες που εχουν φαει τρελο στραπατσο απο γυναικες κ ετσι νομιζουν οτι τις τιμωρουν και η δευτερη οταν ειναι μικροτσουτσουνοι ή "μελατοι" , δεν μπορουν να ικανοποιησουν μια γυναικα και ετσι προσπαθουν δια τις βιας να δειξουν οτι ειναι αρσενικα!
...τυπε που κολλαει ο φεμινισμος?!?!? Και σου εγραψα για οτι εγω ξερω, χωρις επιστημονικη καταρτιση του αντικειμενου και χωρις να το θεωρω θεσφατο!Για τη μαγκι δεν μας λες ομως...
Αμεσως για τους αντρες να βάλεις ταμπελα και να βρεις προβλημα.
Ρε λεγε εισαι φεμινιστης να τελειώνουμε?
Για τη μαγκι δεν μας λες ομως...
Αμεσως για τους αντρες να βάλεις ταμπελα και να βρεις προβλημα.
Ρε λεγε εισαι φεμινιστης να τελειώνουμε?
...καλα μην μπερδευουμε την πουτσα με την βουρτσα, τωρα μιλαμε για ανδρες πελατες οπως εσυ. Εγω παντως τυπε, δυο περιπτωσεις ανδρων γνωριζω που την βρισκουν να βαρανε γυναικες, η μια ειναι ανδρες που εχουν φαει τρελο στραπατσο απο γυναικες κ ετσι νομιζουν οτι τις τιμωρουν και η δευτερη οταν ειναι μικροτσουτσουνοι ή "μελατοι" , δεν μπορουν να ικανοποιησουν μια γυναικα και ετσι προσπαθουν δια τις βιας να δειξουν οτι ειναι αρσενικα!
οχι κυριοι το bdsm δεν ειναι το καλαθι με τα αχρηστα ...αντιθετα ! επειδή ο βασικος κορμος στηρίζεται στην ψυχολογια σε συνδιασμο με τεχνικες και αξεσουαρ μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα αναλογα με το επιθυμητο αποτελεσαμα οπως εντονη ψυχοσωματικη εκτονωση ..μεσα απο την ενταση καποιοι θα κανουν νεα αρχη καποιοι θα αναλογιστουν καποιοι θα ανακαλυψουν καποιοι απλα θα φλερταρουν με την δυναμη τους ...ειναι ενα θεμα που θελει χρονο και τις σωστες ερωτησεις ...Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω απροσκάλεστος, αλλά υπήρχε μέλος του παρόντος, που χτύπαγε βάναυσα τις εκδιδόμενες, επειδή δεν τον είχαν ξεκωλιάσει καλά με το στραπόν.
εσυ εισαι ανακατοστρας κλασσικός.
Τον λεω φεμινιστη γιατί κανει διαχωρισμό και βαζει αρνητικές ταμπελες μονο στους αντρες.
Του λέω για τη μαγκι και δεν λέει τίποτα
....ρε τυπε για αντρες μιλαμε και για "γουστα", την κοπελα γτ να την ανακατεψω!?!?!εσυ εισαι ανακατοστρας κλασσικός.
Τον λεω φεμινιστη γιατί κανει διαχωρισμό και βαζει αρνητικές ταμπελες μονο στους αντρες.
Του λέω για τη μαγκι και δεν λέει τίποτα
Ναι αλλα οχι για το ευρυ κοινο