Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
αρχείο λήψης.png

:coffee:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.090
Πόντοι
3.656
Εισαι και κουτος εντελώς.
Πως γινεται να πήγαινω οπως λες στις αφέντρες αλλα να τις κατηγορώ όμως.
Βλέπεις οτι αυτα που λες δεν στεκουν.
Τη μαγκι που το παιζει αφεντρα εγω ειμαι απεναντι της και οι αλλοι την υποστηρίζουν που ταχα δεν ειναι πελατακια.

ρε ούφο εγώ λέω ότι πας στις αφέντρες ? :headbang:
**********εσύ τα λες και ξεκόλλα πιά , πες τι γίνεται με δαύτες κ γιατί πρέπει να αποφεύγονται ?
άντε λέγε, υπάρχει κόσμος που ίσως για πειραματισμό σκέφτεται να πάει ....
Η γνώμη σου λόγω εμπειρίας μετράει !!!!

ή τέλος πάντων ,πες ότι έκανες μλακία κ δεν αξίζει τον κόπο ..ή τον πόνο ..
κλείσε το θέμα κάπως έτσι και δεν θα στα ξαναθυμήσω , αλλά μην προσπαθείς να διαψεύσεις, τα γραπτά μένουν
______

η Μάγκι τι διάολο σου έχει κάνει και λυσσάς σαν τούρκος ? ούτε ανταγωνιστής να ήσουνα , να σου έκλεβε την πελατεία :dunno:

kassiani.png

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.090
Πόντοι
3.656
Ρομπ είσαι ο λευτερακης τελικα...
Θυμασαι τοτε που σε ξεφτιλισα δημοσίως?
ρε βλήτο αφού κομπλάρεις ,αφού δεν είσαι απελευθερωμένος να πείς ότι το γλέντησες κ από πίσω ,
τουλάχιστον πες ότι το παθητικό σεξ από ενεργητική γυναίκα δεν είναι γκέι , είναι απλά μια εμπειρία
Τι εμπλοκή έχεις πάθει ? εδώ δεν ντρέπονται οι πούστηδες που τον τρώνε από άντρες και κομπλάρεις εσύ που έφαγες πλαστικό από γυναίκα ?
Α ρε μπαναστάτη της πλάκας ...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.623
Πόντοι
736
Βλακα με εχεις εμένα να ντρεπομαι να το πω?
Αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο οποτε γιατι να οω ψεματα για τιν εαυτο μου.
Εγω συγκεκριμένα πηγαινα γιατι ηθελα να δειρω αφέντρες αλλα πολλες δεν ηθελαν ειτε αλλες με σταματαγαν γι αυτο δεν μπορούσα να βρω μια να αντέχει.
Το ειχα πει και το ξαναλεω αλλα η λασπολογια συνεχιζεται.
:2funny::2funny:πριν να γαμησεις τον κωλο σου επρεπε να ενημερωθείς ...τωρα αυτα πληρωνεις στερητικά του κωλου

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.623
Πόντοι
736
Λοιπον κλεινουμε ραντεβου να σε δειρω?.αλλες δεν αντεξαν εσυ θα αντεξεις?
για να βαλω μια τάξη...

πρεπει να ισώσεις λιγο και να συνδεθεις με την πραγματικοτητα....ποια αφεντρα πηγες να δείρεις εσυ και για ποιο λογο

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
Βλακα με εχεις εμένα να ντρεπομαι να το πω?
Αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο οποτε γιατι να οω ψεματα για τιν εαυτο μου.
Εγω συγκεκριμένα πηγαινα γιατι ηθελα να δειρω αφέντρες αλλα πολλες δεν ηθελαν ειτε αλλες με σταματαγαν γι αυτο δεν μπορούσα να βρω μια να αντέχει.
Το ειχα πει και το ξαναλεω αλλα η λασπολογια συνεχιζεται.
....ρε τυπε, να ρωτησω κατι ειλικρινα γτ δεν ειμαι του "χωρου". Αφου ηθελες να δειρεις κ να βγαλεις τα σαδιστικα σου γιατι πηγαινες σε "αφεντρες" και δεν πηγαινες σε μαζοχες-υποτακτικες?!?!?! :think::think::think:
Ξερω ΄γω ειναι σα να θες να γαμησεις μουνι και να πας σε τραβελι!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.623
Πόντοι
736
Μαζοχισμο εσυ δεν δεχεσαι?
Να αναλαβει ο αλλος τα ηνια.
Για λεγε...και προσεχε τι θα πεις γιατι κατι ξερω
ακου στα 10 χρονια που παιζω μπαλιτσα εχω ακουσει πολλα χαζα και εχω ανοσια στη μαλακια οποτε αν θελεις να τον τρως και να τον δινεις ξυλο πας σε ανθρωπο που παιζει και τους 2 ρολους και οχι σε αφεντρα ... φαίνεσαι τελειως χαζος με τα λεγομενα σου..

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
Εχεις δει εσυ καμια να παιρνει παθητικο ρολο?
Και οταν καναμε ντηλ πολλες ελεγαν εγω δεν κανω αλλες που δέχονταν στο πρώτο χαστουκι εκοβαν τη φαση.
Η δε μαγκι στο πρωτο φου θα βαλει τα κλαματα
...οχι δεν γνωριζω γτ δεν ειμαι του χωρου, αλλα αν ημουν θεωρω θα ηξερα που να παω.

btw. τι χουϊ κ αυτο ρε τυπε να θες να βαρας κ να πονας τις γυναικες, τι ψυχολογικα κουβαλας απο γυναικες?!?!?! :confused::confused::confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.623
Πόντοι
736
Για πες μας ρε ψαγμένη ποιοι παιζουν 2 ρολους?
Ολες την εχετε βρει μονο να δερνετε και οχι το αντίθετο.
Αφέντρες του κωλου είστε μονο για να βγαζετε ευκολα τα χρημα.
Γιατι μωρη εσυ δεν παιζεις και τον αλλο ρολο?.για πες?
αυτα ειναι γουστα που ο καθε ενας επιλεγει αναλογα με την δικη του ιδιοσυγκρασία και προσωπικότητα.....
παμε να σου λυσω την απορια σου

1 ..εχω πολυ φαντασια και γνωση στις τεχνικες οποτε δεν εχω την αναγκη καποιον να μου τα καλυψει

2.εχω τρομερη ενεργεια και δεν μπορω να καθομαι και να περιμενω για μια εντολη

3. το μυαλο μου στροφαρει αμεσα οποτε γεννώ ασταματητα ιδεες πραγμα που σημαίνει δεν μπορω να μεινω απραγη ουτε μπορω να περιμενω να ορισει καποιος τα μελλούμενα ..

4..δεν μου αρεσει ο πονος και για αυτο δεν μπορω να κατσω να ανεχτω

5.λειτουργω μονο με οτι επιλεγω και οριζω και με ανεση κόβω το ανεπιθυμητο

6 ως αυτονομη το να μου πει καποιος τι να κανω ειναι χασιμο χρονου

7 εχω τη δυναμη την παρανια και εξεγερση αδεσποτον συνεσθηματων να την μεταφερω σε ενα πεδιο λογικης που το βάσανο το κανω πεδιο αναβάθμισης

8 παω στοιχημα δεν καταλαβες τιποτα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Εχεις δει εσυ καμια να παιρνει παθητικο ρολο?
Και οταν καναμε ντηλ πολλες ελεγαν εγω δεν κανω αλλες που δέχονταν στο πρώτο χαστουκι εκοβαν τη φαση.
Η δε μαγκι στο πρωτο φου θα βαλει τα κλαματα

@verasub

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
Κανενα ρε απλα ειναι παιχνιδι ρολων...στο σεξ ολα επιτρέπονται
Για την μαγκι δεν σε βλεπω να αναρωτιέσαι πως τη βρισκει να ξεφτυλιζει αντρες και να πηδαει με στραπον?
Αρα και η μαγκι κουβαλα ψυχολογικα?
...καλα μην μπερδευουμε την πουτσα με την βουρτσα, τωρα μιλαμε για ανδρες πελατες οπως εσυ. Εγω παντως τυπε, δυο περιπτωσεις ανδρων γνωριζω που την βρισκουν να βαρανε γυναικες, η μια ειναι ανδρες που εχουν φαει τρελο στραπατσο απο γυναικες κ ετσι νομιζουν οτι τις τιμωρουν και η δευτερη οταν ειναι μικροτσουτσουνοι ή "μελατοι" , δεν μπορουν να ικανοποιησουν μια γυναικα και ετσι προσπαθουν δια τις βιας να δειξουν οτι ειναι αρσενικα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
...καλα μην μπερδευουμε την πουτσα με την βουρτσα, τωρα μιλαμε για ανδρες πελατες οπως εσυ. Εγω παντως τυπε, δυο περιπτωσεις ανδρων γνωριζω που την βρισκουν να βαρανε γυναικες, η μια ειναι ανδρες που εχουν φαει τρελο στραπατσο απο γυναικες κ ετσι νομιζουν οτι τις τιμωρουν και η δευτερη οταν ειναι μικροτσουτσουνοι ή "μελατοι" , δεν μπορουν να ικανοποιησουν μια γυναικα και ετσι προσπαθουν δια τις βιας να δειξουν οτι ειναι αρσενικα!

Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω απροσκάλεστος, αλλά υπήρχε μέλος του παρόντος, που χτύπαγε βάναυσα τις εκδιδόμενες, επειδή δεν τον είχαν ξεκωλιάσει καλά με το στραπόν. :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
Για τη μαγκι δεν μας λες ομως...
Αμεσως για τους αντρες να βάλεις ταμπελα και να βρεις προβλημα.
Ρε λεγε εισαι φεμινιστης να τελειώνουμε?
...τυπε που κολλαει ο φεμινισμος?!?!? Και σου εγραψα για οτι εγω ξερω, χωρις επιστημονικη καταρτιση του αντικειμενου και χωρις να το θεωρω θεσφατο!
Τι ζορια τραβας με τις γυναικες ρε τυπε!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Για τη μαγκι δεν μας λες ομως...
Αμεσως για τους αντρες να βάλεις ταμπελα και να βρεις προβλημα.
Ρε λεγε εισαι φεμινιστης να τελειώνουμε?

Ρε Ανεστάκο!

Πες μου κάτι.

Πρέπει ντε και καλά να είσαι φεμινιστής για να μην γουστάρεις να βαράς άλλον άνθρωπο;

Και δεν εννοώ την περίπτωση άμυνας.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.623
Πόντοι
736
Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω απροσκάλεστος, αλλά υπήρχε μέλος του παρόντος, που χτύπαγε βάναυσα τις εκδιδόμενες, επειδή δεν τον είχαν ξεκωλιάσει καλά με το στραπόν. :coffee:
οχι κυριοι το bdsm δεν ειναι το καλαθι με τα αχρηστα ...αντιθετα ! επειδή ο βασικος κορμος στηρίζεται στην ψυχολογια σε συνδιασμο με τεχνικες και αξεσουαρ μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα αναλογα με το επιθυμητο αποτελεσαμα οπως εντονη ψυχοσωματικη εκτονωση ..μεσα απο την ενταση καποιοι θα κανουν νεα αρχη καποιοι θα αναλογιστουν καποιοι θα ανακαλυψουν καποιοι απλα θα φλερταρουν με την δυναμη τους ...ειναι ενα θεμα που θελει χρονο και τις σωστες ερωτησεις ...

Ο χαζος χαζη εικόνα θα βλεπει ...ο γνωστης ομως απλα χαμογελαει γιατι ξερει την πραγματικη κατασταση του bdsm

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
εσυ εισαι ανακατοστρας κλασσικός.
Τον λεω φεμινιστη γιατί κανει διαχωρισμό και βαζει αρνητικές ταμπελες μονο στους αντρες.
Του λέω για τη μαγκι και δεν λέει τίποτα

Εγώ πάντως συμφωνώ πως η Μάγκυ είναι ανώμαλη που γουστάρει μόνο να ρίχνει ξύλο. Εξίσου ανώμαλος όμως είσαι κι εσύ, γιατί και εσύ το ίδιο θέλεις. Τα "παιχνίδια ρόλων" αν είναι μονόπαντα, είναι φερετζές για να κρύψετε την ανωμαλία σας.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
εσυ εισαι ανακατοστρας κλασσικός.
Τον λεω φεμινιστη γιατί κανει διαχωρισμό και βαζει αρνητικές ταμπελες μονο στους αντρες.
Του λέω για τη μαγκι και δεν λέει τίποτα
....ρε τυπε για αντρες μιλαμε και για "γουστα", την κοπελα γτ να την ανακατεψω!?!?!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom