μωρέ όλα τα χατήρια να του κάνεις , πάλι δυσαρεστημένος θα είναι και θα μυξοκλαίγεται !!!η τρύπα του θελει το παγκοσμιο ,,,
έχει το δράμα στο dna του ...φαντάσου να είχε αιδοίο αντί γαριδάκι τι θα τραβάγαμε με τον θηλυκωτό
μωρέ όλα τα χατήρια να του κάνεις , πάλι δυσαρεστημένος θα είναι και θα μυξοκλαίγεται !!!η τρύπα του θελει το παγκοσμιο ,,,
εισαι και εσυ γαμιολας συστημικος να ξεςΝομιζω πως ηλθε η ωρα το νημα να μετονομαστει σε «αντιδραση της Κασσιανης σε ενα πολυ μεγαλο στραπον».
Και φοβαμαι να τον αντιμετωπισω ενας προς εναν;εισαι και εσυ γαμιολας συστημικος να ξες
εγω,εσυ,Υπουργαρας,Αγιος,Ρομπ,Παπαφιλιπς,Μαγκι ειμαστε γαμιολακιαΚαι φοβαμαι να τον αντιμετωπισω ενας προς εναν;
μην τον παρεξηγείς...μας φαντασιώνεται ότι τον παίρνουμε παρτούζα ,του σκίζουμε το κωλίεγω,εσυ,Υπουργαρας,Αγιος,Ρομπ,Παπαφιλιπς,Μαγκι ειμαστε γαμιολακια
Μονο αληθειες εδω μεσα, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.Ρε μαλακα,ετοιμάζομαι για νυχτερινή έξοδο αλλά εσύ γράφεις κάτι τέτοιο ώστε να τσιμπήσει ο Ανεστάκος και να χάσω ακραίο content?
απολαυσε τη βραδια σου ...κανει πιστολακι και θα του παρει ωραΡε μαλακα,ετοιμάζομαι για νυχτερινή έξοδο αλλά εσύ γράφεις κάτι τέτοιο ώστε να τσιμπήσει ο Ανεστάκος και να χάσω ακραίο content?
την λιονταρισια χαιτη;απολαυσε τη βραδια σου ...κανει πιστολακι και θα του παρει ωρα
Θα εγραφααπολαυσε τη βραδια σου ...κανει πιστολακι και θα του παρει ωρα
με το ζορι το εχει βουλωμένο δηθεν πηγε για ποτο και ετσιΘα εγραφα
«…. Αν κανει πιστολακι τις κωλοτριχες, ξερουμε ολοι που εχει καταληξει το πιστολακι….»
Αλλα δεν το γραφω για να μη βαλει τα κλαματα παλι.
Καλά να πάθεις αφού έχεις μαζί μου διαδικτυακές παρτίδεςμου σβησανε το νημα
Παίζεις Στοίχημα Ψιψίνα;παω στοιχημα
δεν λέει , έχει αναστολές...Ρε μαλακα,ετοιμάζομαι για νυχτερινή έξοδο αλλά εσύ γράφεις κάτι τέτοιο ώστε να τσιμπήσει ο Ανεστάκος και να χάσω ακραίο content?
Ψιψινουλα μαςαπολαυσε τη βραδια σου ...κανει πιστολακι και θα του παρει ωρα
Το λεγόμενο "Πυργιώτικο" στύλ....την λιονταρισια χαιτη;
Ζητούσες πάλι έμβασμα και καρότσα?μου σβησανε το νημα
Το λεγόμενο "Πυργιώτικο" στύλ....
Δεν παίρνεις και χαμπάρι εσύ...Τι σχεση εχει το Πυργιωτικο στυλ με τον Τριφων Ιβανοφ;
Αααααααααααααααααα, ετσι πε μου.Δεν παίρνεις και χαμπάρι εσύ...
Είναι σύνηθες αυτό το κούρεμα στην περιοχή της Ηλείας,κοντό μαλλί μπροστά με χαίτη πίσω...