Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Χαχαχαχ εντάξει καλο το ποίημα.
Επιβράβευση στη ζωή ειναι να πετύχεις τους στοχους σου και να κανεις αυτο που θες.
Οι γυναίκες ποτε δεμ ηταν επιβράβευση...νομιζεις οτι οι γυναικες διαλέγουν τα καλυτερα αρσενικα?
Αυτη ειναι μια εσφαλμενη εντύπωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα λεοντιο αν θες...

Σε παίζω και στην έδρα σου. Τι με πέρασες; Για κάνα φαφλατά κουραδόμαγκα, μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι σαν κι εσένα; Δώσε την ακριβή διεύθυνση και όρισε μέρα και ώρα. Τους μάρτυρες που θα έχεις όμως δεν κατονόμασες!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Μωρή βρωμα ανιστοριτη γιατι μονο για στραπον ξέρεις,στο λεοντιο οποιο ξενο ποδι πατησε διαλύθηκε επι εποχη γερμανών επι Τούρκων.
Ολοι οι κάτοικοι του χωριου ειναι σκληροι βουνισιοι.
Αν έρθεις εσυ εκεί με τα στραπον θα φυγεις με ολα τα στραπον βουλωμενα στις τρυπες σου
παω στοιχημα οι ιδιοι θα μου παραδώσουν το σβερκο σου και οι ιδιοι θα σε βαλουν στο πορτ παγκαζ διοτι εγω δεν θα στραβωσω τις τακουναρες μου για εσε

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
:2funny::2funny::2funny: που να το πας το βλημα?
Το Ζευγολατιό με πέθανε στο ορκίζομαι. Λίγα για τη μαγκι γιατί και οι λολιτες αν θέλουν γίνονται άγριες.
Και λίγα για τους παππούδες!! ♥️♥️ καλησπέρα είπα?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Μωρή βρωμα ανιστοριτη γιατι μονο για στραπον ξέρεις,στο λεοντιο οποιο ξενο ποδι πατησε διαλύθηκε επι εποχη γερμανών επι Τούρκων.
Αν έρθεις εσυ εκεί με τα στραπον θα φυγεις με ολα τα στραπον βουλωμενα στις τρυπες σου
εδω μωρη βρωμα τα ματια σου σε εμενα ....κουφαλα θα σε ραψω σαν κυλοτα... Κασσιανή του ελεους χωραφι χωρις νερο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
θα βαλεις τον κωλο σου κατω και θα φερεσε καλα και ευγενικα ...αλλιως θα δουμε αν η πλατινα κραταει

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Γραψε μας ρε γερο μια ποιητικη κριτικη απο το μετάξι με ομοιοκαταληξίες και βαλε μας και λιγο φαντασία μεσα...
Κωλοτριψου και εσυ γερο και θα γελασουμε...
βρωμιαρα οταν καποιον αποκαλουμε ΓΕΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ ηλιθιε αλβανολαγνε ειναι δήγμα σεβασμου...τσογλανακι

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Τι μαλακίες γράφεται εδώ μέσα
Το σάιτ είναι
Αντίδραση της γυναίκας και όχι να λύσουν της διαφορες
Που λέτε αν έβλεπα κάτι τέτοιο... Θα ήταν σίγουρα σοκ αλλά θα προσπαθούσα να το χειριστώ. (Το όργανο )

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Εμείς θέλαμε να καταδικάσουμε τον Μπάρμπα σκατογλείφτη, αλλά εσείς δεν θέλατε να καταδικαστεί από εμάς, για να τον καταδικάσετε εσείς. Και όταν συμφωνήσατε να τον καταδικάσουμε εμείς, δεν τον καταδικάσαμε επειδή δεν τον είχατε καταδικάσει εσείς που θέλατε να τον καταδικάσετε, και αφού δεν τον καταδικάσατε εσείς, ζητάτε από εμάς να τον καταδικάσουμε;
Τον εκαψες τωρα, οχι οτι ειχε και πολυ περιθωριο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Επειδή είσαι παρλαπίπας και λές πολλά... Θέλεις να το λήξουμε ήρεμα κι ωραία;

Ραντεβού θανάτου στις 20:00 στο σταθμό του προαστιακού στο Ζευγολατιό. Ως μάρτυρες θα έχω του κ.κ. @athinaios44 @brabus67 & @tomahok . Εσείς μπορείτε να φέρετε όποιον θέλετε.
Θα παω εγω για δικος του μαρτυρας.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Εξαρτάτε τι εννοεί ο καθε ενας μεγαλο πεος ..για εμενα το οριο ειναι το πολυ 19 ποντους ..οποτε αν μου τύχει απο 20 και πανω του δίνω τα παράσημα και φευγω ...:coffee:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
456
Εξαρτάτε τι εννοεί ο καθε ενας μεγαλο πεος ..για εμενα το οριο ειναι το πολυ 19 ποντους ..οποτε αν μου τύχει απο 20 και πανω του δίνω τα παράσημα και φευγω ...:coffee:

σε θαυμαζω αφού μπορείς και διακρίνεις την διαφορά 1 πόντου … εκτός αν πέφτει μεζούρα πριν το γαμησι

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.913
Πόντοι
1.346

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Εισαι μονο του ποιοτικου γερο?
90 κριτικες γερο ολοκληρα απομνημονεύματα...
πάλι μανουριάζεις και οργίζεσαι ? άσε του "γερου τα απομνημονεύματα"
και πες κάτι από τις δικές σου "αντισυστημικές" απελευθερωτικές εμπειρίες με τα bdsm πως τα λένε..
Σόκαρε τους συστημικούς με τις αφηγήσεις σου ,
άντεχες το αλύπητο ξύλο με την βίτσα της Ντόμινας ξέρω γω ?
έλεγες πως αντέχεις να σου κάνουν τα πάντα, ήθελες περισσότερα ? έδειχνες θαρραλέος με τις αυστηρές διάσημες ?

αυτά πες που άλλοι δεν τα έχουν προσεγγίσει αντί να μαλώνεις τα ίδια κ τα ίδια βαρετά...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Από που μετράς?
Από την βάση ή αντρικά από τις μπάλες?

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom