athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.676
- Πόντοι
- 12.756
παμε Γλυφαδα και μετα Εξαρχεια σε ενα καλο που καθεται μεχρι πολυ αργαΠαμε για ποτάκι ρε αθηνακι..
Θες Γλυφάδα η Εξάρχεια?
παμε Γλυφαδα και μετα Εξαρχεια σε ενα καλο που καθεται μεχρι πολυ αργαΠαμε για ποτάκι ρε αθηνακι..
Θες Γλυφάδα η Εξάρχεια?
τι θες μυξιάρικοΕλα που δεν θυμασε Αθήναιε τι ειχε γινει..
Εσυ ταχθηκες στο στρατοπαιδο μπαρμπα τοτε...
Ειναι απλα τα πραγματα έχουμε εδω μεσα συστημικα ατομα προφιλ οπως θελετε πες το.
Υπουργαρας μπαρόκ ρομπ παπαφιλιπς μαγκι αθηναιος γλυφομουνης αλεξ71 ειναι και αλλοι βεβαια με πιο λοου προφιλ
Όποιος του κάνει αναφορά είναι μουνόπανο.για ενα ειμαι σιγουρος και βαλτο καλα στο μυαλο σου
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σου κανει αναφορα για να φυγεις,εχεις κανει καποια χοντρη μαλακια και σε μπαναρει ο ιδιοκτητης
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
επισης εγω το εχω δηλωσει σε συμπαθω
βγαζω γουστα που κανεις την κοταΠου εισαι μωρή βρωμα εσυ...
Πως τη βρισκεις τωρα ρε ανωμαλη για πες?
το εχω πει χρονια ρε μουνοπανο οτι ειναι χαζος αλλα οχι κακος χαζοςΌποιος του κάνει αναφορά είναι μουνόπανο.
Λέει τα κουλά του αλλά είναι καλός μαλακοκαύλης.
Μου φαίνεται άνθρωπος χωρίς κακία,αγαθοβιόλης σαν εσένα.
θες και προστακτική ταγαριΠοια κοτα κανω μωρη καριολα?
Σε περιμένει ο παπαροφιλιπς με τουρλα το κωλο πηγαινε
Δεν ξέρω αν θα του αρέσει και πολύ όπως το θέτεις....το εχω πει χρονια ρε μουνοπανο οτι ειναι χαζος αλλα οχι κακος χαζος
τα εχω φυτέψει στον πατο σουΠήγαινε παιξε με τα στραπον σου μωρή βρωμα...
βρε μαλακα πως φαινεται οτι δεν εχεις κανει σχεση ποτε στην ζωη σουΤο ξερω ρε αθηνακι....να σου πω φέρε και τη κυρά μαζι που θα βγούμε...χαζος εγω σιγα που θα με κοιτάξει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να δεις του αθηναιου αυτο που του ειπα ποσο θα του άρεσει...χαχαχαχχα
Φυλάξες μια συκοφαντία του μπαρμπαπηδουλα τοτε που πρωτοχρονιατικα του ειχαμε πηδησει ολο του το ειναι.
Ο μπαρμπαπηδουλας αν θες να ξερεις βλακα γιατι εγω λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειχε γεμισει ένα θρεντ με φωτογραφίες παρανομα και κρυφά απο ανυποψιαστες κοπέλες"ακρος παράνομο τοτε και οταν του εστειλα μνμ τοτε να του πω να τις κατεβασει αυτος σκαρφίστηκε μια συκοφαντία μονο που η σύγκεκριμενη ηταν 18 ετων οποτε την πάτησε παλι.
Όμως οι φωτογραφιες ηταν παράνομες και ανεβασμενες.
Οι λογικοι θα καταλαβουν τοτε τη σοβαρότητα της καταστάσης του μπάρμπα.
Τωρα εσεις οι λοιποι συστημικόι λογικο ειναι να εχετε το μπαρμπα πρότυπο.
Περιμένω εδω μεσα δημοσια να πεις οτι καταδικαζεις αυτο που εκανε ο μπαρμπας..
δεν βλεπεις ρε μαλακα βραζω με εβγαλες εκτος εαυτουΡε εισαι χαζος εντελως όμως.
Οταν σου λέμε για τη γυναίκα μεταμόρφωνεσε...τι πάθος εχεις ρε μαλακα...τοσο πολυ τη ζηλεύεις?
Μαλακα εσυ χρειαζεσαι οπωσδηποτε αυτοβελτιωση...
Το ξερω ρε αθηνακι....να σου πω φέρε και τη κυρά μαζι που θα βγούμε...χαζος εγω σιγα που θα με κοιτάξει...
Να δεις του αθηναιου αυτο που του ειπα ποσο θα του άρεσει...χαχαχαχχα
παλι αγκαλιτσες ονειρεύεσαι...Εσυ μωρη εστω και να τολμουσες να το εκανες αυτο θα σε ειχα δεσει αναποδα
Γραψε μας ρε γερο μια ποιητικη κριτικη απο το μετάξι με ομοιοκαταληξίες και βαλε μας και λιγο φαντασία μεσα...
Κωλοτριψου και εσυ γερο και θα γελασουμε...
Καλα αστο εισαι απο το ειδος των αντρών που απεχθανομαι...
Ευτυχώς μαλακα που δεν ειμαι σαν και σενα...
θα ηθελες πολυ αλλα δεν το εχειςΚαλα αστο εισαι απο το ειδος των αντρών που απεχθανομαι...
Ευτυχώς μαλακα που δεν ειμαι σαν και σενα...
επιβραβευσεις της ζωης ειναι ΚΑΙ οι γυναικες και οι φιλοι και αυτα που πετυχαινεις,πως φερεσαι,τι αξια εχεις στην κοινωνιαΕγω σου μιλαω ειλικρινά...
Δεν θα ηθελα να ημουν ουτε σαν και σενα ουτε σαν τον προμοτορα ουτε σαν τον υπουργαρα κλπ...
Η επιβράβευση ειναι οι γυναικες για σενα?
Βλέπεις πως με επιβεβαιωνεις παλι..
Εισαι μονο του ποιοτικου γερο?
90 κριτικες γερο ολοκληρα απομνημονεύματα...
Ορε για μενα ρε αγιε...
Εσυ θες να του μοιάσεις?
που να το πας το βλημα?Επειδή είσαι παρλαπίπας και λές πολλά... Θέλεις να το λήξουμε ήρεμα κι ωραία;
Ραντεβού θανάτου στις 20:00 στο σταθμό του προαστιακού στο Ζευγολατιό. Ως μάρτυρες θα έχω του κ.κ. @athinaios44 @brabus67 & @tomahok . Εσείς μπορείτε να φέρετε όποιον θέλετε.
Χαχαχαχ εντάξει καλο το ποίημα.
Επιβράβευση στη ζωή ειναι να πετύχεις τους στοχους σου και να κανεις αυτο που θες.
Οι γυναίκες ποτε δεμ ηταν επιβράβευση...νομιζεις οτι οι γυναικες διαλέγουν τα καλυτερα αρσενικα?
Αυτη ειναι μια εσφαλμενη εντύπωση.
Ελα λεοντιο αν θες...