Νέα

Ανθή Σαλαγκούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 585
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τι εννοεις θα πηγαινα; Μπουχεσας να καμακωσω τη Ματσουκα; Προφανως και οχι.
Αν μου προεκυπτε ομως θα το ζουσα χωρις κομπλεξ.

Μα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ του προεκυψε.

Εσυ πιστευεις πως η Ματσουκα του εκανε τα γλυκα ματια?? Ή του προτεινε να βγουν?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μου προκυπτει κατι δεν σημαινει πεφτει απ τον ουρανο. Συν Αθηνα και χειρα κινει.
Δεν τον ξερω τον τυπο, ουτε τα προσωπικα καθε ζευγαριου αλλα αφου βρηκε εδαφος να χωθει και πετυχε μαγκια του. Αν το εχει δει οπως περιεγραψα πριν θα περασει καλα. Αν τον πιασουν μαλακισμενες ανασφαλειες μην τυχον και στο μπαρ μας δουν και γελασουν θα περασει χαλια. Απλο ειναι. Αλλα μ αυτους τους τυπους μαντεψε... συνηθως συμβαινει το πρωτο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μου προκυπτει κατι δεν σημαινει πεφτει απ τον ουρανο. Συν Αθηνα και χειρα κινει.
Δεν τον ξερω τον τυπο, ουτε τα προσωπικα καθε ζευγαριου αλλα αφου βρηκε εδαφος να χωθει και πετυχε μαγκια του. Αν το εχει δει οπως περιεγραψα πριν θα περασει καλα. Αν τον πιασουν μαλακισμενες ανασφαλειες μην τυχον και στο μπαρ μας δουν και γελασουν θα περασει χαλια. Απλο ειναι. Αλλα μ αυτους τους τυπους μαντεψε... συνηθως συμβαινει το πρωτο

ΟΚ. Δεκτο.

Αλλα νομιζω πως, ΟΣΟ υψηλη αυτοπεποιθηση και να εχεις, μεσα σου λυγιζεις. Δλδ, ειναι σαν να φορας τριπλο τουρμπο, σε 1000αρι μοτερ. Ζορισμενες καταστασεις....

Αντιθετα, ο Κωστοπουλος, ή οι αναλογοι μ' αυτον, δουλευουν "ατμοσφαιρικα" και το μοτερ δεν σπαει ποτε. Γιατι ειναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ για να γαμανε μουνια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τωρα μου την ειπες χοντρα/ Και με επιχειρηματα!

:coffee:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ΟΚ. Δεκτο.

Αλλα νομιζω πως, ΟΣΟ υψηλη αυτοπεποιθηση και να εχεις, μεσα σου λυγιζεις. Δλδ, ειναι σαν να φορας τριπλο τουρμπο, σε 1000αρι μοτερ. Ζορισμενες καταστασεις....

Αντιθετα, ο Κωστοπουλος, ή οι αναλογοι μ' αυτον, δουλευουν "ατμοσφαιρικα" και το μοτερ δεν σπαει ποτε. Γιατι ειναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ για να γαμανε μουνια.

Μαλλον σου χαλαει λιγο την κοσμοθεωρια το συγκεκριμενο ζευγαρι.
Απο τα λεγομενα σου τουλαχιστον φαινεται οτι δεν εισαι μπατιρακι,,εχεις δυνατοτητες. Και προσωπικοτητα αρκετα αξιολογη βγαζεις. Εχεις σκεφτει μηπως κανεις κατι λαθος και εισαι μια ζωη μονος;
Μηπως θα πρεπε να σαι γενικα πιο ανοιχτος/ κοινωνικος/ προσεγγισιμος με το αλλο φυλο;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μαλλον σου χαλαει λιγο την κοσμοθεωρια το συγκεκριμενο ζευγαρι.
Απο τα λεγομενα σου τουλαχιστον φαινεται οτι δεν εισαι μπατιρακι,,εχεις δυνατοτητες. Και προσωπικοτητα αρκετα αξιολογη βγαζεις. Εχεις σκεφτει μηπως κανεις κατι λαθος και εισαι μια ζωη μονος;
Μηπως θα πρεπε να σαι γενικα πιο ανοιχτος/ κοινωνικος/ προσεγγισιμος με το αλλο φυλο;

Κοιτα, γενικα οι γκομενες που μου κανουνε κλικ ειναι απειροελαχιστες.

Με τις αλλες δεν εχω την ταση να κανω κατι, αν και, μερικες φορες θα ηθελα παρεα, ή κανα τζαμπα γαμησι. Αλλα πραγματικα, δεν μου κανει αισθηση να τους την πεσω ρε φιλε.

Αν ημουν εμφανισιμος τα παντα θα γινονταν πιο απλα (υποθετω), αν και παλι, μετραει πολυ η διαχυτικοτητα κι η αυτοπεποιθηση - που δεν εχω. Πχ δεν χορευω ευκολα κλπ...

Δεν ειμαι γενικα αντι-σχεσακιας, απλα οι γκομενες που θελω δεν μου καθονται.
Δεν το παιζω υπερανω.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αν δεν παιζει πραγματικα απροσπελαστο προβλημα στην εμφανιση, ξερω γω κουτσος, βλογιαρης κτλ ,γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να επαναπροσδιορισεις καποια πραγματα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν δεν παιζει πραγματικα απροσπελαστο προβλημα στην εμφανιση, ξερω γω κουτσος, βλογιαρης κτλ ,γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να επαναπροσδιορισεις καποια πραγματα.

Τρωω κολληματα μονο με συγκεκριμενες γκομενες.

Τις αλλες τις εχω γραμμενες.

Δε μπορω να τις παρω σοβαρα, ή να συμβιβασω τα στανταρτς μου...

Αστα, τραγικο αυτο το συνδρομο!

ΥΓ Γκαβομαρα, παντως, δεν εχω. Αν ηθελα γκομενα, θα εβρισκα.  :cheesy:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
να την χαίρεται ο πατέρας της ...

Συνημμένα

• 2009092500950-preview.jpg
    2009092500950-preview.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 90

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν ημουν εμφανισιμος τα παντα θα γινονταν πιο απλα (υποθετω), αν και παλι, μετραει πολυ η διαχυτικοτητα κι η αυτοπεποιθηση - που δεν εχω. Πχ δεν χορευω ευκολα κλπ...

μπολντισμος να σωθεις  :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Το να βγαινεις με καποια θεα, οντας χαλιας, σε θετει εκ των προτερων σε μειονεκτικη θεση...

Αργα ή γρηγορα θα τρεχεις πισω της, θα τη ζηλευεις κλπ κλπ... μεχρι που (νομοτελειακα) θα σε παρατησει.

Κανεις δεν μπορει να εχει μια ευχαριστη σχεση με τη Ματσουκα, εχοντας τη φατσα αυτουνου.
Εξαλλου, υπαρχουν πολυ ωραιες γκομενες που ειναι σε αλλη βαθμιδα απο τη Ματσουκα και σε νορμαλ κυβικα (δηλαδη, "διαχειρισιμες").
φιλε το χεις σκεφτει οτι ο εκαστοτε χαλιας που του  καθεται η ματσουκα θελει απλα να την ξεσκισει στον πουτσο και οχι να γερασουν μαζι για 30+ χρονια...????  :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom