για την ανθη δεν το βρισκω παραξενο που τα εχει με τον μπουλη....το ματι της ρεταρει....οποτε παιζει και να νομιζει οτι τα εχει με τον διπλανό του...
Μπάι δε γουέι, θυμηθειτε λιγο την υποθεση Σασα - Βαλεντινο
Ακομα τα 'χουν αυτοι?? :S
για την ανθη δεν το βρισκω παραξενο που τα εχει με τον μπουλη....το ματι της ρεταρει....οποτε παιζει και να νομιζει οτι τα εχει με τον διπλανό του...
φιλε η σασα ειναι σκουπα χουβερ...αφου δεν τα εφτιαξε και με τον γαιδαρο απο το αλλο θρεντ, παλι καλα να λεμε...
Μπάι δε γουέι, θυμηθειτε λιγο την υποθεση Σασα - Βαλεντινο
Ακομα τα 'χουν αυτοι?? :S
Ρε μαλακα, καλο ειναι να υπαρχει αισθηση του μετρου.
Το να εισαι χαλιας αλλα πλουσιος και να θες να κυκλοφορας με ΥΠΕΡΜΟΥΝΙΑ (δεν εννοω τη Σαλαγκουδη), στην τελικη σε κανει να φαινεσαι παραταιρος.
(Φυσικα, αν μου την επεφτε η Ματσουκα δεν θα τη γειωνα, γιατι "δεν ταιριαζουμε". Απλα, ισως να μην κυνηγουσα τη Ματσουκα αν μου φαινοταν too much...)
Στ' αρχίδια μου πώς θα με κανε να φαίνομαι. Δηλαδή πιστεύεις οτι αν θα 'χα πολλά λεφτά για να μπορούσα να 'χω όποια γκόμενα θελω, θα με νοιαζε τι λέει ο κάθε kosamf;
Αν εχεις παρατηρησει, ολοι οσοι σεβονται τον εαυτο τους (παρε, πχ, ολους τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ, σοβαρους επιχειρηματιες της χωρας) δεν παιζουν με γκομενες που ειναι αλλου επιπεδου απ΄ αυτους.
Ακομα κι ο Ωνασης, δεν κυκλοφορουσε με μοντελα... ;)
Το φαινόμενο όπου ωραίοι και πετυχημένοι άντρες τα φτιάχνουν με χειρότερες εμφανισιακά απ' αυτούς πώς το εξηγείς; (Ο χιου τζάκμαν μου έρχεται πρώτος στο μυαλό)
Αυτο που αναφερεις ειναι ο,το πιο περιεργο στη διεθνη σοου μπιζ. Γενικα, ΔΕΝ συμβαινει.
Αντιθετα, οι γυναικες μπορουν να κανουν υποχωρησεις στην εμφανιση γιατι οντως τις ελκυουν κι αλλα πραματα.
Τυπε kosamf, χωρις παρεξηγηση, αλλα μηπως θα ταν καλυτερα να αφησεις τις πολλες ταινιες, τη σοουμπιζ και τις αναλυσεις και να βγεις εξω να διεκδικησεις λιγο μουνακι;
Μα ειναι δεδομενο πως οποιος αναλυει πολυ, γαμαει λιγο.
Κι εγω ανηκω σ' αυτη την κατηγορια.
Απ' την αλλη, πολλοι που γαμανε περισσοτερο εχουν ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ αποψεις και, ο,τι κανουν το κανουν ενστικτωδως (δλδ δεν κατανοουν τιποτα για το τι θελουν οι γκομενες - απλα την πεφτουν οπου να 'ναι, κι ο,τι κατσει...)
Παιρνεις ορκο οτι οι δευτεροι ειναι αυτοι που γενικως κανουν λαθος;