Νέα

Ανθή Σαλαγκούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 585
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
για την ανθη δεν το βρισκω παραξενο που τα εχει με τον μπουλη....το ματι της ρεταρει....οποτε παιζει και να νομιζει οτι τα εχει με τον διπλανό του...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μπάι δε γουέι, θυμηθειτε λιγο την υποθεση Σασα - Βαλεντινο  

Ακομα τα 'χουν αυτοι?? :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μπάι δε γουέι, θυμηθειτε λιγο την υποθεση Σασα - Βαλεντινο  

Ακομα τα 'χουν αυτοι?? :S
φιλε η σασα ειναι σκουπα χουβερ...αφου δεν τα εφτιαξε και με τον γαιδαρο απο το αλλο θρεντ, παλι καλα να λεμε...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μπούλη, γερά, γάμα τά μουνιά. :rockon:

cover-full.jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο τυπος μπορει και να μην ειναι μπουλης...

Οι γυαλαμπουκες και τα προγουλια δεν σημαινουν πως δεν σχετιζεται με ξεπλυμα χρηματος απο ντρογκες, ή οπλα, ή νυχτα.  ;)

Το αναφερω διοτι, αν ο πατερας του ηταν καποιος του καλλιτεχνικου χωρου, ή απλα λεφτας, θα το ξεραμε. Ενω τωρα ειμαστε στο κενο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Για την ακριβεια, εγω πονταρω στο σεναριο οτι ο ιδιος ηταν αναμεμειγμενος με το θεατρο (πχ αποτυχημενος σκηνοθετης/ηθοποιος) και καποιοι γνωστοι του, που ηθελαν να κανουν ξεπλυμα τον εβαλαν μπροσταρη.

Οι διαφορες κοινωνικες ομαδες (πχ Αριστεροι-Δεξιοι, Κουλτουριαρηδες - Γυφτολαϊκοι, Μερα - Νυχτα...) δεν ειναι στεγανες και πολλες φορες αναμειγνονται.
Πχ, εγω πηγαινα σε καλο ιδιωτικο σχολειο, οπου επιασα επαφες με τυπους που βρισκονταν στα ορια της μαφιας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε μαλακα, καλο ειναι να υπαρχει αισθηση του μετρου.

Το να εισαι χαλιας αλλα πλουσιος και να θες να κυκλοφορας με ΥΠΕΡΜΟΥΝΙΑ (δεν εννοω τη Σαλαγκουδη), στην τελικη σε κανει να φαινεσαι παραταιρος.

(Φυσικα, αν μου την επεφτε η Ματσουκα δεν θα τη γειωνα, γιατι "δεν ταιριαζουμε". Απλα, ισως να μην κυνηγουσα τη Ματσουκα αν μου φαινοταν too much...)

Στ' αρχίδια μου πώς θα με κανε να φαίνομαι. Δηλαδή πιστεύεις οτι αν θα 'χα πολλά λεφτά για να μπορούσα να 'χω όποια γκόμενα θελω, θα με νοιαζε τι λέει ο κάθε kosamf;  :jerking:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Στ' αρχίδια μου πώς θα με κανε να φαίνομαι. Δηλαδή πιστεύεις οτι αν θα 'χα πολλά λεφτά για να μπορούσα να 'χω όποια γκόμενα θελω, θα με νοιαζε τι λέει ο κάθε kosamf;  :jerking:

Το να βγαινεις με καποια θεα, οντας χαλιας, σε θετει εκ των προτερων σε μειονεκτικη θεση...

Αργα ή γρηγορα θα τρεχεις πισω της, θα τη ζηλευεις κλπ κλπ... μεχρι που (νομοτελειακα) θα σε παρατησει.

Κανεις δεν μπορει να εχει μια ευχαριστη σχεση με τη Ματσουκα, εχοντας τη φατσα αυτουνου.
Εξαλλου, υπαρχουν πολυ ωραιες γκομενες που ειναι σε αλλη βαθμιδα απο τη Ματσουκα και σε νορμαλ κυβικα (δηλαδη, "διαχειρισιμες").

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν εχεις παρατηρησει, ολοι οσοι σεβονται τον εαυτο τους (παρε, πχ, ολους τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ, σοβαρους επιχειρηματιες της χωρας) δεν παιζουν με γκομενες που ειναι αλλου επιπεδου απ΄ αυτους.

Ακομα κι ο Ωνασης, δεν κυκλοφορουσε με μοντελα...  ;)

Φυσικα, αν καποιος ειναι γοης και συγχρονως πλουσιος (πχ Πετρος Κωστοπουλος), ειναι πολυ φυσικο να παιζει σ' ολα τα επιπεδα. Κανεις δεν θα τον κραξει, και ο ιδιος θα νιωθει τελειως ανετα με τις επιλογες του.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αν εχεις παρατηρησει, ολοι οσοι σεβονται τον εαυτο τους (παρε, πχ, ολους τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ, σοβαρους επιχειρηματιες της χωρας) δεν παιζουν με γκομενες που ειναι αλλου επιπεδου απ΄ αυτους.

Ακομα κι ο Ωνασης, δεν κυκλοφορουσε με μοντελα...  ;)

Το φαινόμενο όπου ωραίοι και πετυχημένοι άντρες τα φτιάχνουν με χειρότερες εμφανισιακά απ' αυτούς πώς το εξηγείς; (Ο χιου τζάκμαν μου έρχεται πρώτος στο μυαλό)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το φαινόμενο όπου ωραίοι και πετυχημένοι άντρες τα φτιάχνουν με χειρότερες εμφανισιακά απ' αυτούς πώς το εξηγείς; (Ο χιου τζάκμαν μου έρχεται πρώτος στο μυαλό)

Αυτο που αναφερεις ειναι ο,το πιο περιεργο στη διεθνη σοου μπιζ. Γενικα, ΔΕΝ συμβαινει.

Αντιθετα, οι γυναικες μπορουν να κανουν υποχωρησεις στην εμφανιση γιατι οντως τις ελκυουν κι αλλα πραματα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αυτο που αναφερεις ειναι ο,το πιο περιεργο στη διεθνη σοου μπιζ. Γενικα, ΔΕΝ συμβαινει.

Αντιθετα, οι γυναικες μπορουν να κανουν υποχωρησεις στην εμφανιση γιατι οντως τις ελκυουν κι αλλα πραματα.

Τυπε kosamf, χωρις παρεξηγηση, αλλα μηπως θα ταν καλυτερα να αφησεις τις πολλες ταινιες, τη σοουμπιζ και τις αναλυσεις και να βγεις εξω να διεκδικησεις λιγο μουνακι;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τυπε kosamf, χωρις παρεξηγηση, αλλα μηπως θα ταν καλυτερα να αφησεις τις πολλες ταινιες, τη σοουμπιζ και τις αναλυσεις και να βγεις εξω να διεκδικησεις λιγο μουνακι;

Λεω κατι περιεργο?  :think:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Οχι, ρε τυπε. Απλα μου θυμιζεις εναν ηρωα απο τα ευθυμογραφηματα του Φ. Γερμανου, που ολο εκανε αναλυσεις και σχεδια για το πως θα ριξει κοριτσια και οταν τον ρωτουσαν ποσα εριξε απαντουσε "κανενα τοσο καιρο το μελεταω".  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μα ειναι δεδομενο πως οποιος αναλυει πολυ, γαμαει λιγο.
Κι εγω ανηκω σ' αυτη την κατηγορια.

Απ' την αλλη, πολλοι που γαμανε περισσοτερο εχουν ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ αποψεις και, ο,τι κανουν το κανουν ενστικτωδως (δλδ δεν κατανοουν τιποτα για το τι θελουν οι γκομενες - απλα την πεφτουν οπου να 'ναι, κι ο,τι κατσει...)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μα ειναι δεδομενο πως οποιος αναλυει πολυ, γαμαει λιγο.
Κι εγω ανηκω σ' αυτη την κατηγορια.

Απ' την αλλη, πολλοι που γαμανε περισσοτερο εχουν ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ αποψεις και, ο,τι κανουν το κανουν ενστικτωδως (δλδ δεν κατανοουν τιποτα για το τι θελουν οι γκομενες - απλα την πεφτουν οπου να 'ναι, κι ο,τι κατσει...)

Παιρνεις ορκο οτι οι δευτεροι ειναι αυτοι που γενικως κανουν λαθος;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παιρνεις ορκο οτι οι δευτεροι ειναι αυτοι που γενικως κανουν λαθος;

Εγω εχω φιλους γκομενιαρηδες που δεν καταλαβαινουν τπτ. Απλα εχουν ευχερεια να την πεφτουν δεξια κι αριστερα - και αναλογη εμφανιση.

Τελοσπαντων, αν διαφωνεις με κατι που λεω, πες το. Αλλιως δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δε διαφωνω με κατι που λες. Απλα βλεπω τον πινακα απο διαφορετικη γωνια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Απο τη γωνια που τον βλεπεις, θα πηγαινες για τη Ματσουκα οντας μπουχεσας? Ή θα σκεφτοσουν πως δεν ειναι για σενα και δεν ταιριαζετε?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τι εννοεις θα πηγαινα; Μπουχεσας να καμακωσω τη Ματσουκα; Προφανως και οχι.
Αν μου προεκυπτε ομως θα το ζουσα χωρις κομπλεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom