σε ορισμενους μοντς
καλα αυτο το πουστονεο ποτε προλαβε να φαει mute ?!! στο πρωτο του μηνυμα!!!
κλωνακι ειναι και αυτο ποιανου??
σε ορισμενους μοντς
σε ορισμενους μοντς
Σας τη σπάει κάποιος και του λέτε να πάει να γαμηθεί; Ευχή του δίνετε...
Καλύτερα πείτε του άντε μαλακίσου ρε γαμήδι!
Συναγωνιστή,εύχομαι τα καλύτερα,αν και σε κόβω για ΠΟΛΥ θυμωμένο ανθρωπο.
Στην καθώς πρέπει κυρία με το ξινό ύφος που μου παίρνει τη σειρά λοξοκοιτάζοντας και αφού τελειώσει τη δουλειά της γυρίζει με αφέλεια και λέει «Συγνώμη εσείς ήσασταν?!!!»
Δεν πειράζει μωρή καριόλα, περίμενα κάποιο μαλάκα να πάρει τα μπαγιάτικά
Παλαιοτερα το ελεγα...Πλεον ομως απλα απαξιω να το πω...Νομιζω οτι για να βρισεις καποιον πρεπει να αξιζει το κοπο γιατι ουσιαστικα του δινεις αξια...Πλεον στις μερες μας ειμαι εγω με τους φιλους μου και στους αλλους αντε να του την μπω λιγακι..Γιατι να χαλαμε την ζαχαρενια μας?
Το είπα πριν από μια βδομάδα σ'εναν κόπανο που ήθελε να κάνει "χιούμορ"...
είμαστε σ'ενα φαστ φουντ με γκομενάκια 8 η ώρα το πρωι σουρωμένοι όλοι και περιμένουμε κρέπες και τοστ.
Μπαίνει μια κοπέλα, παίρνει μια Coca Cola και όπως φεύγει της πευτει ένα 2ευρω χωρίς να το αντιληφθεί...
φωνάζω "κοπελιά" και της το δίνω.
Ενας μαλάκας απο δίπλανή παρέα μου λέει "ενταξει ρε κοπελιά κράτα το εσύ"
απαντηση; "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα δεν έχω ανάγκη από τόσα"
παραλίγο να πέσουν μπουνιές μετά (κιότεψε πρώτος)
Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα το πρόβλημα ήταν ότι σε είπε κοπελιά; Έτσι απλά ρωτάω.
νομιζω οτι ηταν και αυτο αλλα και οτι του την ειπε για τα λεφτα...βεβαια ηταν μπροστα και η παρεα του και η κοπελα που της επεσαν τα λεφτα...
ετσι νομιζω...αν κανω λαθος φιλε Χαμερ διόρθωσέ με...
πωπω φιλε τι μου θυμησες τωρα.Το είπα πριν από μια βδομάδα σ'εναν κόπανο που ήθελε να κάνει "χιούμορ"...
είμαστε σ'ενα φαστ φουντ με γκομενάκια 8 η ώρα το πρωι σουρωμένοι όλοι και περιμένουμε κρέπες και τοστ.
Μπαίνει μια κοπέλα, παίρνει μια Coca Cola και όπως φεύγει της πευτει ένα 2ευρω χωρίς να το αντιληφθεί...
φωνάζω "κοπελιά" και της το δίνω.
Ενας μαλάκας απο δίπλανή παρέα μου λέει "ενταξει ρε κοπελιά κράτα το εσύ"
απαντηση; "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα δεν έχω ανάγκη από τόσα"
παραλίγο να πέσουν μπουνιές μετά (κιότεψε πρώτος)
Τι να του την πει για τα λεφτά να του την έλεγε αν τα κράταγε αυτός αλλά αυτός της τα έδωσε. Για αυτό με μπερδεύει και τι εννοούσε ο μαλάκας με το να του πει "ενταξει ρε κοπελιά κράτα το εσύ". Δεν έγινε και τίποτα αν δεν κατάλαβα αλλά πάντως το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μαλάκα όπως το βλέπω.
πωπω φιλε τι μου θυμησες τωρα.
αρχες καλοκαιριου φετος γυρναω με μια γκομενα απο θαλασσα,και σταματω σε ενα τοσταδικο να παρουμε να φαμε.η γκομενα ειναι με ενα παρεο και μαγιο(πολυ καλο μουνι) απο πανω και εγω με βερμουδα και μπλουζα.μπαινουμε μεσα ειναι 2 μαλακες και κατευθειαν καρφωθηκαν στην γκομενα,εμενα στα αρχιδια μου εντελως πηγα στο ψυγειο κατευθειαν και πηρα ενα μπουκαλακι νερο πιω ειχα σκασει.
αφου παραγγειλαμε με την γκομενα τα περνουμε στο χερι,παω να πληρωσω και τις βγαζω 50αρικο.και μου λεει δεν εχω ψιλα.8 ευρω εκαναν ολα.τις λεω παω στο αμαξι να φερω.τελος παντων παω δινω πληρωνω φευγουμε με την γκομενα εξω απο το μαγαζι.με το που βγαινουμε απο το μαγαζι μου λεει η γκομενα οτι ο ενας τις ειπε <<αμα δεν εχει λεφτα ο φιλος σου τα κερναμε εμεις>>.τις λεω κρατα λιγο τα τοστ.
μπαινω μεσα,παω στο τραπεζι τους,ακουστε διαλογο
ποια πουτανα ρε το ειπε αυτο?
ποιο?
τρωει χαστουκι ο ενας επιτοπου.
ο αλλος λεει κατευθειαν << φιλε σταματα ειμαστε φανταροι>>.τελος παντων τους λεω αντε γαμηθητε τους κερασα και αυτα που ετρωγαν και εφυγα.
(η γκομενα απο τοσταδικο πρεπει να ειναι ακομα με το στομα ανοιχτο)
οχι ρε φιλε κανονικος ειμαι.και αυτο που σου ειπα παιζει...να του το ειπαν παρ'τα σαν φιλοδωρημα...σαν να τα δινεις στο ζητιανο...
χαχα, πολυ καλο μ'αρεσε...
ρε φιλε εισαι ψωμομενος;;;εχεις μπρατσα και τετοια;;;