Νέα

Άντε γαμήσου ρε μαλάκα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σε ορισμενους μοντς :birdman:
warnmute.gif

καλα αυτο το πουστονεο ποτε προλαβε να φαει mute ?!! στο πρωτο του μηνυμα!!!

κλωνακι ειναι και αυτο :cheesy: :cheesy: ποιανου??

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Στην καθώς πρέπει κυρία με το ξινό ύφος που μου παίρνει τη σειρά λοξοκοιτάζοντας  και αφού τελειώσει τη δουλειά της γυρίζει με αφέλεια και λέει «Συγνώμη εσείς ήσασταν?!!!»

Δεν πειράζει μωρή καριόλα, περίμενα κάποιο μαλάκα να πάρει τα μπαγιάτικά

Επισκέπτης
Δεν το έχω πει αλλά πολύ θα ήθελα να το πω σε μερικά λιγούρια που επειδή είμαι φιλική και ευγενική νομίζουν οτι θέλω να πηδηχτώ μαζί τους.Αναφέρομαι στον ευρύτερο φιλικό μου κύκλο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γεια σου βρε Νταρια με τα ωραια σου!!!! :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Συναγωνιστή,εύχομαι τα καλύτερα,αν και σε κόβω για ΠΟΛΥ θυμωμένο ανθρωπο.

συμφωνω, φαινεται οτι τα εχεις παρει πολυ με καποιον...τωρα που το ξανα σκεφτομαι μπας και τα εχεις χωσει ή θες να τα χωσεις σε ολους αυτους που μας λες;;; :huh: :huh: :huh:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Παλαιοτερα το ελεγα...Πλεον ομως απλα απαξιω να το πω...Νομιζω οτι για να βρισεις καποιον πρεπει να αξιζει το κοπο γιατι ουσιαστικα του δινεις αξια...Πλεον στις μερες μας ειμαι εγω με τους φιλους μου και στους αλλους αντε να του την μπω λιγακι..Γιατι να χαλαμε την ζαχαρενια μας?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Στην καθώς πρέπει κυρία με το ξινό ύφος που μου παίρνει τη σειρά λοξοκοιτάζοντας  και αφού τελειώσει τη δουλειά της γυρίζει με αφέλεια και λέει «Συγνώμη εσείς ήσασταν?!!!»

Δεν πειράζει μωρή καριόλα, περίμενα κάποιο μαλάκα να πάρει τα μπαγιάτικά
:rockon: :rockon: :rockon:
Πω πω ιδέα που μου έδωσες φίλε μου να σαι καλά.
Αν και γω τους απαντούσα: Εσεις δεν θα με αφήνατε να περάσω?
Αλλά απο δω και πέρα έτσι θα απαντάω.
:2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παλαιοτερα το ελεγα...Πλεον ομως απλα απαξιω να το πω...Νομιζω οτι για να βρισεις καποιον πρεπει να αξιζει το κοπο γιατι ουσιαστικα του δινεις αξια...Πλεον στις μερες μας ειμαι εγω με τους φιλους μου και στους αλλους αντε να του την μπω λιγακι..Γιατι να χαλαμε την ζαχαρενια μας?

σωστος εισαι...ασε που πεφτεις και στο επιπεδο τους... :idiot:

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Το είπα πριν από μια βδομάδα σ'εναν κόπανο που ήθελε να κάνει "χιούμορ"...
είμαστε σ'ενα φαστ φουντ με γκομενάκια 8 η ώρα το πρωι σουρωμένοι όλοι και περιμένουμε κρέπες και τοστ.
Μπαίνει μια κοπέλα, παίρνει μια Coca Cola και όπως φεύγει της πευτει ένα 2ευρω χωρίς να το αντιληφθεί...
φωνάζω "κοπελιά" και της το δίνω.
Ενας μαλάκας απο δίπλανή παρέα μου λέει "ενταξει ρε κοπελιά κράτα το εσύ"
απαντηση; "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα δεν έχω ανάγκη από τόσα"
παραλίγο να πέσουν μπουνιές μετά (κιότεψε πρώτος)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
είμαστε σ'ενα φαστ φουντ με γκομενάκια 8 η ώρα το πρωι σουρωμένοι όλοι και περιμένουμε κρέπες και τοστ.
Μπαίνει μια κοπέλα, παίρνει μια Coca Cola και όπως φεύγει της πευτει ένα 2ευρω χωρίς να το αντιληφθεί...

ρε φιλε καλα του εκανες του πουστη και επρεπε να του ριξεις μερικες [τλχστν τον ειχες ή αδικα το μπινελικι;;;;χαχα] μπουνιες να στανιαρει γρηγοροτερα απο την κρεπα...κατι τετοιοι μλκ χαλανε την πιατσα με τα "αστειακια" τους...

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
[quote author=HammerHead]
[/quote]
Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα το πρόβλημα ήταν ότι σε είπε κοπελιά; Έτσι απλά ρωτάω.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα το πρόβλημα ήταν ότι σε είπε κοπελιά; Έτσι απλά ρωτάω.

νομιζω οτι ηταν και αυτο αλλα και οτι του την ειπε για τα λεφτα...βεβαια ηταν μπροστα και η παρεα του και η κοπελα που της επεσαν τα λεφτα...
ετσι νομιζω...αν κανω λαθος φιλε Χαμερ διόρθωσέ με...

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
νομιζω οτι ηταν και αυτο αλλα και οτι του την ειπε για τα λεφτα...βεβαια ηταν μπροστα και η παρεα του και η κοπελα που της επεσαν τα λεφτα...
ετσι νομιζω...αν κανω λαθος φιλε Χαμερ διόρθωσέ με...

Τι να του την πει για τα λεφτά να του την έλεγε αν τα κράταγε αυτός αλλά αυτός της τα έδωσε. Για αυτό με μπερδεύει και τι εννοούσε ο μαλάκας με το να του πει "ενταξει ρε κοπελιά κράτα το εσύ". Δεν έγινε και τίποτα αν δεν κατάλαβα αλλά πάντως το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μαλάκα  όπως το βλέπω.

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πωπω φιλε τι μου θυμησες τωρα.
αρχες καλοκαιριου φετος γυρναω με μια γκομενα απο θαλασσα,και σταματω σε ενα τοσταδικο να παρουμε να φαμε.η γκομενα ειναι με ενα παρεο και μαγιο(πολυ καλο μουνι) απο πανω και εγω με βερμουδα και μπλουζα.μπαινουμε μεσα ειναι 2 μαλακες και κατευθειαν καρφωθηκαν στην γκομενα,εμενα στα αρχιδια μου εντελως πηγα στο ψυγειο κατευθειαν και πηρα ενα μπουκαλακι νερο πιω ειχα σκασει.
αφου παραγγειλαμε με την γκομενα τα περνουμε στο χερι,παω να πληρωσω και τις βγαζω 50αρικο.και μου λεει δεν εχω ψιλα.8 ευρω εκαναν ολα.τις λεω παω στο αμαξι να φερω.τελος παντων παω δινω πληρωνω φευγουμε με την γκομενα εξω απο το μαγαζι.με το που βγαινουμε απο το μαγαζι μου λεει η γκομενα οτι ο ενας τις ειπε <<αμα δεν εχει λεφτα ο φιλος σου τα κερναμε εμεις>>.τις λεω κρατα λιγο τα τοστ.
μπαινω μεσα,παω στο τραπεζι τους,ακουστε διαλογο
ποια πουτανα ρε το ειπε αυτο?
ποιο?
τρωει χαστουκι ο ενας επιτοπου.
ο αλλος λεει κατευθειαν << φιλε σταματα ειμαστε φανταροι>>.τελος παντων τους λεω αντε γαμηθητε τους κερασα και αυτα που ετρωγαν και εφυγα.

(η γκομενα απο τοσταδικο πρεπει να ειναι ακομα με το στομα ανοιχτο) :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τι να του την πει για τα λεφτά να του την έλεγε αν τα κράταγε αυτός αλλά αυτός της τα έδωσε. Για αυτό με μπερδεύει και τι εννοούσε ο μαλάκας με το να του πει "ενταξει ρε κοπελιά κράτα το εσύ". Δεν έγινε και τίποτα αν δεν κατάλαβα αλλά πάντως το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μαλάκα  όπως το βλέπω.

και αυτο που σου ειπα παιζει...να του το ειπαν παρ'τα σαν φιλοδωρημα...σαν να τα δινεις στο ζητιανο...

πωπω φιλε τι μου θυμησες τωρα.
αρχες καλοκαιριου φετος γυρναω με μια γκομενα απο θαλασσα,και σταματω σε ενα τοσταδικο να παρουμε να φαμε.η γκομενα ειναι με ενα παρεο και μαγιο(πολυ καλο μουνι) απο πανω και εγω με βερμουδα και μπλουζα.μπαινουμε μεσα ειναι 2 μαλακες και κατευθειαν καρφωθηκαν στην γκομενα,εμενα στα αρχιδια μου εντελως πηγα στο ψυγειο κατευθειαν και πηρα ενα μπουκαλακι νερο πιω ειχα σκασει.
αφου παραγγειλαμε με την γκομενα τα περνουμε στο χερι,παω να πληρωσω και τις βγαζω 50αρικο.και μου λεει δεν εχω ψιλα.8 ευρω εκαναν ολα.τις λεω παω στο αμαξι να φερω.τελος παντων παω δινω πληρωνω φευγουμε με την γκομενα εξω απο το μαγαζι.με το που βγαινουμε απο το μαγαζι μου λεει η γκομενα οτι ο ενας τις ειπε <<αμα δεν εχει λεφτα ο φιλος σου τα κερναμε εμεις>>.τις λεω κρατα λιγο τα τοστ.
μπαινω μεσα,παω στο τραπεζι τους,ακουστε διαλογο
ποια πουτανα ρε το ειπε αυτο?
ποιο?
τρωει χαστουκι ο ενας επιτοπου.
ο αλλος λεει κατευθειαν << φιλε σταματα ειμαστε φανταροι>>.τελος παντων τους λεω αντε γαμηθητε τους κερασα και αυτα που ετρωγαν και εφυγα.

(η γκομενα απο τοσταδικο πρεπει να ειναι ακομα με το στομα ανοιχτο) :2funny: :2funny: :2funny:

χαχα, πολυ καλο μ'αρεσε...
ρε φιλε εισαι ψωμομενος;;;εχεις μπρατσα και τετοια;;;

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και αυτο που σου ειπα παιζει...να του το ειπαν παρ'τα σαν φιλοδωρημα...σαν να τα δινεις στο ζητιανο...

χαχα, πολυ καλο μ'αρεσε...
ρε φιλε εισαι ψωμομενος;;;εχεις μπρατσα και τετοια;;;
οχι ρε φιλε κανονικος ειμαι.
αλλα αμα μου γυρισει το μυαλο αναποδα δεν την περνω και χαμπαρι πολυ.
και συνηθως αυτοι που κανουν τετοιες μαλακιες οι περισσοτεροι ειναι κωλοτρυπιδες,χεστες ειναι, δεν ειναι να τους υπολογιζεις και πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom