Νέα

Άντε γαμήσου ρε μαλάκα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Αυτοί είμαστε φίλε μου, γιατί ετσι μας ΔΙΔΑΞΑΝ να σκεπτομαστε και να συμπεριφερομαστε δάσκαλοι του κατεστημενου θεοκρατικου μηχανισμου του Υπουργειου Παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ούτε οι Ταλιμπαν δεν ονομαζουν ετσι το υπουργειο παιδείας τους) ...............
[/quote]
Έτσι είναι!!
ξέχασες να αναφέρεις και τον βρεφικο προσηλυτισμό.Αυτα μονό εδώ γίνονται.
Ενα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ηθελα να πω στο παπα που με παντρεψε.
Όταν εκλεισα ημερομηνια για εκλλησια 6-7 μηνες πριν ,για να με βάλει
μου ζήτησε 250 ΕΥΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!. Μου λέει εσυ δεν είσαι της ένορίας μας.Οπότε πρέπει να προπληρώσεις...Επειδή δεν ήθελα να χάλάσω το χατήρι της γυναίκας μου εκανα τον ΜΑΛΑΚΑ και πλήρωσα.
Εχετε ξαναακούσει για προπληρωμη σε  μυστήριο..? Οποιος το αμφισβητει ας περάσει απο την Παναγίτσα του Χαιδαρίου να πάρει μια προσφορα για γαμο..
Εκεί έγινε ο δικός μου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε οχι!!!! ντροπη!!!! 250??? ουτε σε μπουζουκια δεν προπληρωνεις τοσο!!!
ελεος!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αυτοί είμαστε φίλε μου, γιατί ετσι μας ΔΙΔΑΞΑΝ να σκεπτομαστε και να συμπεριφερομαστε δάσκαλοι του κατεστημενου θεοκρατικου μηχανισμου του Υπουργειου Παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ούτε οι Ταλιμπαν δεν ονομαζουν ετσι το υπουργειο παιδείας τους) ...............

Έτσι είναι!!
ξέχασες να αναφέρεις και τον βρεφικο προσηλυτισμό.Αυτα μονό εδώ γίνονται.
Ενα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ηθελα να πω στο παπα που με παντρεψε.
Όταν εκλεισα ημερομηνια για εκλλησια 6-7 μηνες πριν ,για να με βάλει
μου ζήτησε 250 ΕΥΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!. Μου λέει εσυ δεν είσαι της ένορίας μας.Οπότε πρέπει να προπληρώσεις...Επειδή δεν ήθελα να χάλάσω το χατήρι της γυναίκας μου εκανα τον ΜΑΛΑΚΑ και πλήρωσα.
Εχετε ξαναακούσει για προπληρωμη σε  μυστήριο..? Οποιος το αμφισβητει ας περάσει απο την Παναγίτσα του Χαιδαρίου να πάρει μια προσφορα για γαμο..
Εκεί έγινε ο δικός μου.

Επρεπε να του πεις να παρει 250 αρχιδια. :tickedoff:

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
250 συν 50 για το τρέξιμο για την αλλάγη της ενόριας.Σύνολο 300 το 2007.
Αυτα είναι του κουμπαρου αλλα η ξεφτιλα παραμενει ξεφτιλα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
για άλλη μια φορά μόνο αν πας και κάνεις τη δασκάλα αμτζικ να μας πεις για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι και κατα πόσο φταίνε οι δάσκαλοι...

Στοχοποιείς και ενοχοποιείς λάθος ''ύποπτους''  ίσως γιατί κάποτε στο προ δεκαετιών παρελθόν είχαν και εκείνοι τις ευθύνες τους..................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επειδή δεν ήθελα να χάλάσω το χατήρι της γυναίκας μου εκανα τον ΜΑΛΑΚΑ και πλήρωσα.

δεν μπορώ να πώ τίποτα ....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Σε ποιόν/ά το έχεις πει?
Σε ποιόν/ά θες να το πεις και γιατί?
Θες να το πεις:
1)Στην γκομενά/γυναίκα σου που ωρες-ώρες σου πρήζει τα αρχίδια?
2)Στον πεθερο/α γιατί παρεμβαίνουν στην ζωή σου?
3)Στο φίλο σου γιατι τον τελευταίο καιρό γινεται κουραστικός?
4)Στο αφεντικο? Για οποιονδήποτε λόγο:-)
5)Στον παπά γιατί βαρά την καμπάνα συνέχεια και σου διακόπτει τον ύπνο?
6)Στον μπάτσο που σταματα τα παπάκια για κράνος και τύποι τις swowbiz,ποδοσφαιριστες κτλ τους αφήνουν να κάνουν ότι παρανομία θέλουν?
7)Στην υπάλληλο της τράπεζας που σου κρατα ΠΑΡΑΝΟΜΑ προμηθεια και όταν της το λες
οτι υπάρχει αεροπαγειτικη απόφαση σου λέει πηγαινέ μας στα δικαστήρια..?
8)Στον ταρίφα,που περιμένεις για ταξί και σταματα ποιο κάτω να παραλάβει ένα μουνί
με μίνι που είδε?
9)Στον οδηγό λεωφορείου/νταλίκας που γι αυτον η προτεραιότητα δεν είναι το στοπ αλλα
ο όγκος του αυτοκίνητου? Εγω μπάινω και εσυ αν θες πέσε πάνω μου...
10)Στον ταβερνιάρη που σου φέρνει λογαριασμό χωρίς απόδειξη και όταν την ζητήσεις στραβώνει?
11)Σε γκόμενα? Την κύνηγάς ,κάνεις τα πάντα για αυτήν ,ξηλώνεσαι κανονικά και στο τέλος σου λέει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ?
12)Στον υδραυλικό που για να σου αλλάξει το μπάνιο για 7 μεροκάματα θέλει 1500 Ευρο?
13)Στον τύπο που έχει βάλει στο αμάξι του 10 μεγάφωνα και περνα διαπάσων κάτω από το
σπίτι σου με έλλεεινα σκύλάδικα(και οποιαδήποτε μουσική το ίδιο κάνει)?
14)Στον έλληνα που βάζει έξω από το σπίτι του ταμπέλα που αναγράφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ενώ δεν έχει πάρκινγκ και ειναι κήπος ή κατι άλλο?
15)ΣΕ ΕΜΕΝΑ επείδη πρωί-πρωί σας ζάλισα τα αρχίδια? Αν ναι Δεκτό χαχα!!

ΥΓ.
1)εξαιρούνται από ολα τα παραπάνω άτομα που έχουμε έμμεση επαφη...πολιτικοι,δημοσιογράφοι,μοντέλα κτλ. Αυτοι έτσι και αλλιώς τους βρίζεις
χωρίς την φυσική τους παρουσία..
2)ο καθένας μπορεί να προσθεσει όποιον θέλει ..έχω και άλλους αλλα κουράστηκα να γράφω!!

Οντως γουστοζικο θρεντ...!
Το εχω πει σε πολλους: απο απλους ανθρωπους που περπατανε στο πεζοδρομιο και ουτε κοιτανε μπροστα τους και πεφτουν πανω σου, σε οδηγους μαλακες που τρεχουν σαν τους πουστηδες ενω εχει αναψει κοκκινο και ειναι πανω στη διαβαση πεζων κτλ κτλ δε συνεχιζω γιατι ειναι ΜΕΓΑΑΑΛΗ η λιστα.

Συμφωνω και θελω να το πω σε: 1)
                             4)
                             5)στους παπααδες γενικα
                             6)
                             11)
                             13)
                             14)

Τα υπολοιπα δε μ'αφορουν και πολυ.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Δεν πρόκειται για τις ιπτάμενες ακρίδες,που πολυ σωστα παρατηρεί ο gbr οτι κανουν ζημιες.Ακρίδες ειναι οι ακρες απο τα αγριόχορτα και το μέλι,είναι άγριο μέλι

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Επειδή δεν ήθελα να χάλάσω το χατήρι της γυναίκας μου εκανα τον ΜΑΛΑΚΑ και πλήρωσα.

δεν μπορώ να πώ τίποτα ....
Πόσταρε κάπου αλλού όπου έχεις να πεις κάτι..
Πρέπει να συμφωνεί κάποιος μαζί σου για να πεις κάτι..?
Και εγω σε αλλα θρεντς δεν συμφωνω πάντα με  ότι γράφουν.
Όμως,ή θα αντιπαραθεσώ επιχειρήματα για τον διαλογο ή δεν θα ποσταρω καθολου.
Δεν ισχυρίζομαι ότι πρεπει να συμφωνουμε.Ανταλλαγη ,αποψεών,ιδεων κτλ γινονται στα θρεντς.
Το υφάκι " δεν μπορω να πω τίποτα" ...ειναι λίγο ακομψο..

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Στον Γιάννη Ιωαννίδη τον υπουργό που μαζί με τον Θωμά Μητρόπουλο μου διαλύσανε την αγαπημένη μου ομάδα.Και όχι μόνο ''άντε γαμήσου'' αλλά και πολλά άλλα για την οικογένειά τους και τις εταίρες τις γυναίκες και κόρες τους.Στις εκλογές θα τα πούμε παλιο ''ξανθιά''. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πραγματικα σε πολλους θα ηθελα να το πω αυτο....

αλλα υπαρχει και κατι που λεγεται τακτ .....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.708
Πόντοι
19.485
Πραγματικα σε πολλους θα ηθελα να το πω αυτο....

αλλα υπαρχει και κατι που λεγεται τακτ .....

ούτε τακτ ούτε αρχίδια μπλέ! Καντήλι και γαμοσταύρισμα στον κάθε πούστη που μου σπάει τ αρχίδια!  :ak: :ak: :ak:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μερικά σχόλια κατά αριθμητική σειρά!

4)Αν δεν σου αρέσει το αφεντικό αλλάζεις δουλειά.Εκτός αν το κάνεις για να σε απολύσει και να πάρεις την αποζημίωση!
5)Ενώ εσύ (όχι προσωπικά) δεν ενοχλείς τον άλλο όταν περνάς με το αμάξι ή την μηχανή σου,που έχουν εξατμίσεις από group A/motogp...
6)Αν δεν φοράς κράνος καλά σου κάνουν.Αν έχεις αποδείξεις ότι δε σταμάτησε τον τάδε επειδή είναι διάσημος,πήγαινε στον εισαγγελέα.Το σύνταγμα προβλέπει ότι είμαστε όλοι ίσοι έναντι του νόμου
7)Γιατί τα λες στην υπάλληλο και όχι στον μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο του Δ/Σ της τράπεζας;Η κοπέλα την δουλειά της κάνει,και είναι υποχρεωμένη να εκτελεί εντολές,έστω και αν δε συμφωνεί.
10)Επώνυμη καταγγελία στην αρμόδια αρχή.Και θα του κοπεί ο βήχας
11)Στον εαυτό σου πρέπει να το πεις.Η γκόμενα τη δουλειά της κάνει.Εσύ ήσουν το κορόιδο!!!
12)Ας το άλλαζες μόνος σου.Τόσο κοστολογεί ο άνθρωπος τη δουλειά του.
13)Κάντου μήνυση.
14)Καταγγελία.Και μια επίσκεψη στην πολεοδομία για να δεις αν έχει άδεια.Αρκεί να είσαι κι εσύ "καθαρός" διότι το ίδιο δικαίωμα έχει και ο άλλος!!!

Τίποτα προσωπικό.Να εξηγούμε!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
στους μονιμους Δ.Υ (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις) που κλαιγονται συνεχεια και το κρατος τους γλυφει με αυξησεις ενω πηδαει τον υπολοιπο κοσμακη με τους μισθους πεινας/κοροιδιας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Σας τη σπάει κάποιος και του λέτε να πάει να γαμηθεί; Ευχή του δίνετε...
Καλύτερα πείτε του άντε μαλακίσου ρε γαμήδι!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σας τη σπάει κάποιος και του λέτε να πάει να γαμηθεί; Ευχή του δίνετε...
Καλύτερα πείτε του άντε μαλακίσου ρε γαμήδι!

εγω οταν με βρω εναν ελληναρα στο δρομο και με βρισει γιατι εφαγε προσπερασμα η απλα ζηλευει για το αμαξι μου

τοτε κανω την εξης κινηση.

κατεβαζω παραθυρο συνοδηγου

και υψωνω περηφανα το μεσαιο δαχτυλο . αμιλητος,χωρις φωνες κοιτωντας τον σοβαρα στα ματια.

η κινηση αυτη στο 90% των περιπτωσεων εξαγριωνει απιστευτα τον ελληναρα οπως διαπιστωσα!! :2funny: :2funny:

καποιοι τρελαινονται κατεβαινουν απο την μηχανη και αρχιζουν και με κηνυγανε με τα ποδια

καποιοι ωριονται(το σκοτωσα) μεσα στο αμαξι τους , καποιοι μενουν μαλακες μπροστα στη γκομενα τους. :2funny: :2funny:

κι ομως υπαρχουν καποιοι που βριζουν οταν εχουν γυναικα στο οχημα.αν ειναι δυνατον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom