nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Σε ποιόν/ά το έχεις πει?
Σε ποιόν/ά θες να το πεις και γιατί?
Θες να το πεις:
1)Στην γκομενά/γυναίκα σου που ωρες-ώρες σου πρήζει τα αρχίδια?
2)Στον πεθερο/α γιατί παρεμβαίνουν στην ζωή σου?
3)Στο φίλο σου γιατι τον τελευταίο καιρό γινεται κουραστικός?
4)Στο αφεντικο? Για οποιονδήποτε λόγο:-)
5)Στον παπά γιατί βαρά την καμπάνα συνέχεια και σου διακόπτει τον ύπνο?
6)Στον μπάτσο που σταματα τα παπάκια για κράνος και τύποι τις swowbiz,ποδοσφαιριστες κτλ τους αφήνουν να κάνουν ότι παρανομία θέλουν?
7)Στην υπάλληλο της τράπεζας που σου κρατα ΠΑΡΑΝΟΜΑ προμηθεια και όταν της το λες
οτι υπάρχει αεροπαγειτικη απόφαση σου λέει πηγαινέ μας στα δικαστήρια..?
8)Στον ταρίφα,που περιμένεις για ταξί και σταματα ποιο κάτω να παραλάβει ένα μουνί
με μίνι που είδε?
9)Στον οδηγό λεωφορείου/νταλίκας που γι αυτον η προτεραιότητα δεν είναι το στοπ αλλα
ο όγκος του αυτοκίνητου? Εγω μπάινω και εσυ αν θες πέσε πάνω μου...
10)Στον ταβερνιάρη που σου φέρνει λογαριασμό χωρίς απόδειξη και όταν την ζητήσεις στραβώνει?
11)Σε γκόμενα? Την κύνηγάς ,κάνεις τα πάντα για αυτήν ,ξηλώνεσαι κανονικά και στο τέλος σου λέει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ?
12)Στον υδραυλικό που για να σου αλλάξει το μπάνιο για 7 μεροκάματα θέλει 1500 Ευρο?
13)Στον τύπο που έχει βάλει στο αμάξι του 10 μεγάφωνα και περνα διαπάσων κάτω από το
σπίτι σου με έλλεεινα σκύλάδικα(και οποιαδήποτε μουσική το ίδιο κάνει)?
14)Στον έλληνα που βάζει έξω από το σπίτι του ταμπέλα που αναγράφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ενώ δεν έχει πάρκινγκ και ειναι κήπος ή κατι άλλο?
15)ΣΕ ΕΜΕΝΑ επείδη πρωί-πρωί σας ζάλισα τα αρχίδια? Αν ναι Δεκτό χαχα!!
ΥΓ.
1)εξαιρούνται από ολα τα παραπάνω άτομα που έχουμε έμμεση επαφη...πολιτικοι,δημοσιογράφοι,μοντέλα κτλ. Αυτοι έτσι και αλλιώς τους βρίζεις
χωρίς την φυσική τους παρουσία..
2)ο καθένας μπορεί να προσθεσει όποιον θέλει ..έχω και άλλους αλλα κουράστηκα να γράφω!!
Σε ποιόν/ά θες να το πεις και γιατί?
Θες να το πεις:
1)Στην γκομενά/γυναίκα σου που ωρες-ώρες σου πρήζει τα αρχίδια?
2)Στον πεθερο/α γιατί παρεμβαίνουν στην ζωή σου?
3)Στο φίλο σου γιατι τον τελευταίο καιρό γινεται κουραστικός?
4)Στο αφεντικο? Για οποιονδήποτε λόγο:-)
5)Στον παπά γιατί βαρά την καμπάνα συνέχεια και σου διακόπτει τον ύπνο?
6)Στον μπάτσο που σταματα τα παπάκια για κράνος και τύποι τις swowbiz,ποδοσφαιριστες κτλ τους αφήνουν να κάνουν ότι παρανομία θέλουν?
7)Στην υπάλληλο της τράπεζας που σου κρατα ΠΑΡΑΝΟΜΑ προμηθεια και όταν της το λες
οτι υπάρχει αεροπαγειτικη απόφαση σου λέει πηγαινέ μας στα δικαστήρια..?
8)Στον ταρίφα,που περιμένεις για ταξί και σταματα ποιο κάτω να παραλάβει ένα μουνί
με μίνι που είδε?
9)Στον οδηγό λεωφορείου/νταλίκας που γι αυτον η προτεραιότητα δεν είναι το στοπ αλλα
ο όγκος του αυτοκίνητου? Εγω μπάινω και εσυ αν θες πέσε πάνω μου...
10)Στον ταβερνιάρη που σου φέρνει λογαριασμό χωρίς απόδειξη και όταν την ζητήσεις στραβώνει?
11)Σε γκόμενα? Την κύνηγάς ,κάνεις τα πάντα για αυτήν ,ξηλώνεσαι κανονικά και στο τέλος σου λέει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ?
12)Στον υδραυλικό που για να σου αλλάξει το μπάνιο για 7 μεροκάματα θέλει 1500 Ευρο?
13)Στον τύπο που έχει βάλει στο αμάξι του 10 μεγάφωνα και περνα διαπάσων κάτω από το
σπίτι σου με έλλεεινα σκύλάδικα(και οποιαδήποτε μουσική το ίδιο κάνει)?
14)Στον έλληνα που βάζει έξω από το σπίτι του ταμπέλα που αναγράφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ενώ δεν έχει πάρκινγκ και ειναι κήπος ή κατι άλλο?
15)ΣΕ ΕΜΕΝΑ επείδη πρωί-πρωί σας ζάλισα τα αρχίδια? Αν ναι Δεκτό χαχα!!
ΥΓ.
1)εξαιρούνται από ολα τα παραπάνω άτομα που έχουμε έμμεση επαφη...πολιτικοι,δημοσιογράφοι,μοντέλα κτλ. Αυτοι έτσι και αλλιώς τους βρίζεις
χωρίς την φυσική τους παρουσία..
2)ο καθένας μπορεί να προσθεσει όποιον θέλει ..έχω και άλλους αλλα κουράστηκα να γράφω!!