Νέα

Άντε γαμήσου ρε μαλάκα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Σε ποιόν/ά το έχεις πει?
Σε ποιόν/ά θες να το πεις και γιατί?
Θες να το πεις:
1)Στην γκομενά/γυναίκα σου που ωρες-ώρες σου πρήζει τα αρχίδια?
2)Στον πεθερο/α γιατί παρεμβαίνουν στην ζωή σου?
3)Στο φίλο σου γιατι τον τελευταίο καιρό γινεται κουραστικός?
4)Στο αφεντικο? Για οποιονδήποτε λόγο:-)
5)Στον παπά γιατί βαρά την καμπάνα συνέχεια και σου διακόπτει τον ύπνο?
6)Στον μπάτσο που σταματα τα παπάκια για κράνος και τύποι τις swowbiz,ποδοσφαιριστες κτλ τους αφήνουν να κάνουν ότι παρανομία θέλουν?
7)Στην υπάλληλο της τράπεζας που σου κρατα ΠΑΡΑΝΟΜΑ προμηθεια και όταν της το λες
οτι υπάρχει αεροπαγειτικη απόφαση σου λέει πηγαινέ μας στα δικαστήρια..?
8)Στον ταρίφα,που περιμένεις για ταξί και σταματα ποιο κάτω να παραλάβει ένα μουνί
με μίνι που είδε?
9)Στον οδηγό λεωφορείου/νταλίκας που γι αυτον η προτεραιότητα δεν είναι το στοπ αλλα
ο όγκος του αυτοκίνητου? Εγω μπάινω και εσυ αν θες πέσε πάνω μου...
10)Στον ταβερνιάρη που σου φέρνει λογαριασμό χωρίς απόδειξη και όταν την ζητήσεις στραβώνει?
11)Σε γκόμενα? Την κύνηγάς ,κάνεις τα πάντα για αυτήν ,ξηλώνεσαι κανονικά και στο τέλος σου λέει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ?
12)Στον υδραυλικό που για να σου αλλάξει το μπάνιο για 7 μεροκάματα θέλει 1500 Ευρο?
13)Στον τύπο που έχει βάλει στο αμάξι του 10 μεγάφωνα και περνα διαπάσων κάτω από το
σπίτι σου με έλλεεινα σκύλάδικα(και οποιαδήποτε μουσική το ίδιο κάνει)?
14)Στον έλληνα που βάζει έξω από το σπίτι του ταμπέλα που αναγράφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ενώ δεν έχει πάρκινγκ και ειναι κήπος ή κατι άλλο?
15)ΣΕ ΕΜΕΝΑ επείδη πρωί-πρωί σας ζάλισα τα αρχίδια? Αν ναι Δεκτό χαχα!!

ΥΓ.
1)εξαιρούνται από ολα τα παραπάνω άτομα που έχουμε έμμεση επαφη...πολιτικοι,δημοσιογράφοι,μοντέλα κτλ. Αυτοι έτσι και αλλιώς τους βρίζεις
χωρίς την φυσική τους παρουσία..
2)ο καθένας μπορεί να προσθεσει όποιον θέλει ..έχω και άλλους αλλα κουράστηκα να γράφω!!

Επισκέπτης
πες μου ότι όλο αυτό το έκανες copy paste και δεν έκατσες να το γράψεις γράμμα-γράμμα.... :2funny:

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Άπό που να το κάνω copy-paste? Εγω το έγραψα τώρα. Βιοματικές καταστάσεις!! Σε κάποιους τους το΄χω πει σε άλλους όχι ακόμα..

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
σε κανέναν ....αυτή είναι η ζωή σου ....η ζωή μου ....

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
μηδενα προ του τέλους μακάριζε. αν ήσουν σε καποια από αυτές τις θέσεις θα έκανες το ίδιο. ΕΙΔΙΚΑ αν ήσουν ταξιτζής, θα έπερνες το γκομενάκι με το μίνι γιατί στατιστικά κιόλας σου δίνει πιο πολλες πιθανότητες να την πηδήξεις παρά ο νταγκλαράς που περιμένει για ταξί. εκτός του ότι θα είναι πιο ευχάριστη η διαδρομή. επίσης σαν μπάτσος πάλι θα έγραφες κανα περαστικό με μηχανάκι χωρίς κράνος ή κανέναν που δε φοράει ζώνη (350€ πρόστιμο) ώστε να πάρεις την προμήθεια που σου αναλογεί μετά για τις κλήσεις που κόβεις, ώστε να ζήσεις την οικογένεια σου γιατι οι μισθοί είναι μπουρδέλο και το δάνειο σε κυνηγάει. δε θα έγραφες το σελέμπριτι που θα πήγαινε να την σβήσει.

οπότε ο φίλος δε λέει πίπες. απλά όλοι κάνουμε τους έξυπνους με την καμπούρα του άλλου.δεν μπαίνουμε λίγο στη θέση του διπλανού μας. κοιτάμε πως θα τον πούμε μαλάκα.

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
σε κανέναν ....αυτή είναι η ζωή σου ....η ζωή μου ....
Αναφέρομαι σε αυτους που για κάποιον λόγω το είπαν..και ρωτώ σε ποιον το είπαν και γιατι.., παρέθεσα και κάποια παραδείγματα. Εσυ δεν ζεις προφανως έτσι και μπράβο σου.Εμένα κάποια πράγματα με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου και βρίζω.Αλλή η ζωή μου άλλη η ζωή σου.
Σε ευχαριστω που έγραψες στο θρεντ.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Συναγωνιστή,εύχομαι τα καλύτερα,αν και σε κόβω για ΠΟΛΥ θυμωμένο ανθρωπο.

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
μηδενα προ του τέλους μακάριζε. αν ήσουν σε καποια από αυτές τις θέσεις θα έκανες το ίδιο. ΕΙΔΙΚΑ αν ήσουν ταξιτζής, θα έπερνες το γκομενάκι με το μίνι γιατί στατιστικά κιόλας σου δίνει πιο πολλες πιθανότητες να την πηδήξεις παρά ο νταγκλαράς που περιμένει για ταξί. εκτός του ότι θα είναι πιο ευχάριστη η διαδρομή. επίσης σαν μπάτσος πάλι θα έγραφες κανα περαστικό με μηχανάκι χωρίς κράνος ή κανέναν που δε φοράει ζώνη (350€ πρόστιμο) ώστε να πάρεις την προμήθεια που σου αναλογεί μετά για τις κλήσεις που κόβεις, ώστε να ζήσεις την οικογένεια σου γιατι οι μισθοί είναι μπουρδέλο και το δάνειο σε κυνηγάει. δε θα έγραφες το σελέμπριτι που θα πήγαινε να την σβήσει.

οπότε ο φίλος δε λέει πίπες. απλά όλοι κάνουμε τους έξυπνους με την καμπούρα του άλλου.δεν μπαίνουμε λίγο στη θέση του διπλανού μας. κοιτάμε πως θα τον πούμε μαλάκα.
Ο θανατός σου η ζώή μου είμαστε?
κάποιος δεν έίναι σωστός εππαγελματίας επειδη έχει καύλες?
η θα πάρει παραπανω προμηθεια?
Έχεις δίκιο.
Φίλε Tesla δεν κάνω τον έξυπνο σε κανεναν. Σέβομαι τους πάντες και εκνευρίζομαι οταν δεν με σεβονται..
ΥΓ. Ασχετο. Ξέρεις την μονάδα μέτρησης την "Πυκνότητας  μαγνητικής Επαγωγής Β" ? Αν όχι ειναι το user name σου.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
το χω πει αρκετές φορές αλλά δεν το εννοώ... δεν αρκεί να μην κάνεις εσύ μια μαλακία για να εξοργίζεσαι αν την κάνουν οι άλλοι.... όταν κάνουν την ίδια μαλακία οι περισσότεροι μάλλον είναι δύσκολο να την κόψει κανείς γι αυτό και δεν το εννοώ όταν τον βρίζω..

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
ναι γνωρίζω περι Τέσλα. Αν και εγώ αναφέρομαι στον επιστήμονα. Όπως και να έχει δεν είναι θέμα σωστού ή μη επαγγελματία. Είναι ότι κανείς μας δεν διάγει βίο άσπιλο. ΟΛΟΙ έχουμε κάνει το κέφι μας κάποια στιγμή και όχι με επαγγελματισμό. ΟΤΙ και να κάνουμε. Εκτός αν είμαστε προφήτες κάποιας θρησκείας και ζούμε μια ζωη αλτρουιστική στην έρημο τρεφόμενοι με ακρίδες και μέλι κ ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλο του συνανθρώπου μας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άμα τρώμε ακρίδες με μέλι στην έρημο πως κάνουμε καλό στον συνάνθρωπο μας;

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
μονάζουμε!
Αν και...σκέψου πολλούς πολιτικούς να τρώνε ακρίδες και μέλι στην έρημο...Τι καλύτερος που θα ήταν ο κόσμος μετα!

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε ολους τους πολιτικους που τα κανανε πουτανα,και σε ολους τους μαλακες που τους ψηφιζουνε ολα τα αυτα χρονια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
σε ολους τους πολιτικους που τα κανανε πουτανα,και σε ολους τους μαλακες που τους ψηφιζουνε ολα τα αυτα χρονια.

Βλέπεις και κρινεις την «επιφανεια» των πραγμάτων και όχι το «βάθος» που ευθυνεται γι’ αυτή.
Οι πολιτικοί οι Γιατροι  οι Δικηγοροι  οι Ρασοφόροι  οι Δημοσιογραφοι και γενικότερα ολοι μας  πριν γίνουν αυτό που είναι σήμερα  ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΝ μέσω παιδείας και βιοματων να συμπεριφέρονται και να πρατουν ο καθένας τα οσα και όπως τους αντιλαμβανόμαστε καθημερινά και γύρο μας.

Οι πολιτικοί στο συνολο τους εκφραζουν όλους εμας που τους ψηφισαμε.
Τους ψηφισαμε με κριτηρια τετοια που δεν προερχονται από καποιου είδους αντικειμενικής ΓΝΩΣΗΣ και κριτικής της ικανοτητας τους  του πατριωτισμου τους, της ειλικρινειας, της εντιμοτητας τους κλπ  αλλά με σκοπιμοτητα εξυπηρετησης ιδίων ΚΥΡΙΩΣ μικρο-συμφεροντων η προσδοκιων.
Επομένως το «βαρος» και το «φταιξιμο» πεφτει σε όλους μας για το σημερινο καταντημα μας σε όλους τους τομεις της ζωής μας.

Αυτοί είμαστε φίλε μου, γιατί ετσι μας ΔΙΔΑΞΑΝ να σκεπτομαστε και να συμπεριφερομαστε δάσκαλοι του κατεστημενου θεοκρατικου μηχανισμου του Υπουργειου Παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ούτε οι Ταλιμπαν δεν ονομαζουν ετσι το υπουργειο παιδείας τους) ...............

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχα! ωραιο θρεντακι!
το <αντε γαμησου> θα ηθελα αρκετες φορες και σε αρκετα ατομα να το πω....αλλα ελα που δεν γινεται! γιατι π.χ εναν υδραυλικο τον εχεις <αναγκη> αν δεν βρισκεις αλλον!! σε μια παρεα που ερχονται αλλα ατομα και το παιζουν ιστορια ενω ειναι κατω απ τα αρχιδια μου θα ηθελα πολυ να το πω αλλα δεν γινεται γιατι μπορει να ναι ενας πολυ καλος φιλος του φιλου μου ή ξαδερφος κλπ!!
και ετσι κανουμε τουμπεκι!!!! (γιατι απλα δεν γινεται) (στο τελος θα γινουμε αγροικοι και θα μεινουμε και μονοι μας)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
για άλλη μια φορά μόνο αν πας και κάνεις τη δασκάλα αμτζικ να μας πεις για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι και κατα πόσο φταίνε οι δάσκαλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom