Νέα

Ανταλλαγές πληροφοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μαγκες τι γινετε;Οι περισσοτεροι απο σας που μου ζητατε κατι με pm (θα το πω ωμα) φαινεται σαν να γλυφετε για να σας δωσω οποιοδηποτε στοιχειο και ειστε και διστακτικοι.Υπηρχε περιπτωση να μην εδινα απ τη στιγμη που λεω τι εχω;Μηπως καποιοι πετανε δηθεν οτι και καλα κατι εχουν η τσιγκουνευονται και ειναι παρτακιδες και φοβουνται μηπως χασουν καποια απο τις κοπελες.Ρε σεις μοιραστειτε γιατι ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα και δεν θα εξαλειψει ποτε,ασε που καθε καινουριο/αγνωστο ειναι ωραιο να το ερευνας.Ελευθερα οτι θελει οποιοσδηποτε κι αν χασουμε καμια θα βρουμε αλλες 10.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κανε τον τιτλο με μικρα , γιατι αν το δει κανενας μοντ θα το σβησει.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα αν πω οτι δεν καταλαβαινω για τι πραγμα μιλατε...

Επισκέπτης
Να το παρω οτι αυτη τη στιγμη μου κατεβηκε μια μαλακια και την εγραψα η οτι γενικοτερα γραφουν καποιοι κατι μαλακιες μεταξυ τους;

Επισκέπτης
Να το παρω οτι αυτη τη στιγμη μου κατεβηκε μια μαλακια και την εγραψα η οτι γενικοτερα γραφουν καποιοι κατι μαλακιες μεταξυ τους;
ολα αυτα .δε λεω οτι ολοι γραφουν συνεχεια μαλακιες προς θεου ,απλως συμβαινει αρκετα συχνα.

Επισκέπτης
Για να μην παρεξηγουμαστε γιατι προς στιγμην το πηρα πολεμικα και εβαλα μαλακια θεμα απλα ηθελα να το διαβασουν μερικοι που προφανως δεν απαντουν σε ατομα που μεσω pm ζητανε καποιο πιο λεπτομερης πληροφορια.Αν θελει το "αρχηγοπουλο" που λεει κι η Πανια ας το σβησετε το θεμα.

Επισκέπτης
Για να μην παρεξηγουμαστε γιατι προς στιγμην το πηρα πολεμικα και εβαλα μαλακια θεμα απλα ηθελα να το διαβασουν μερικοι που προφανως δεν απαντουν σε ατομα που μεσω pm ζητανε καποιο πιο λεπτομερης πληροφορια.Αν θελει το "αρχηγοπουλο" που λεει κι η Πανια ας το σβησετε το θεμα.
χαλαρωσε συναγωνιστη.μια μπουρδελοκοινοτητα ειμαστε με σκοπο τη διασκεδαση.καληνυχτα γιατι θα παθω τιποτα με τοσες ωρες εδω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενας ανδρας εχει νικ "λολιτα"
εκτος να προκειται για γυναικα και να εχει γινει λαθος.
φυσικά εντός θέματος. έλεορρρρρρΡΡΡρρρρρ....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
τι κάθεστε και τσακώνεστε για τις πληροφορίες; νομίζω ότι το site έχει αρκετές πληροφορίες για όλα τα βαλάντια και τα γούστα.
φυσικά κανείς δν μπορεί να αναγκάσει τον άλλον να δώσει πληροφορίες επειδή ο κάθε ένας εδώ μπαίνει με δικιά του βούληση. και τα pm είναι για τα τηλέφωνα κυρίως και όχι για τις πληροφορίες. Αν σου φάνηκε καλό κάτι που αναφέρθηκε σε θρεντ τότε στέλνεις πμ να πάρεισ τηλ.και αν είναι μάπα το καρπούζι τότε θα πρέπει να μάθεις ότι ο κάθε ένας αξιολογεί αντικειμενικά. αυτά απ' τον Τσ.Πσ και καλημέρα.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι λολιτα 2006 γιατι το 2006 ηταν το καλυτερο στριπ στην αθηνα για μενα.Απο τοτε αλλαξαν πολλα,οχι ομως και το νικ.

gigantios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας κι απο μενα.επειδη ειμαι απο κρητη κι ανεβαινω για καποιους μηνες αθηνα λογω δουλειας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καμμια κοπελα φοιτητριουλα η ρωσιδουλα η οτιδηποτε οχι να το χει κανει επαγγελμα,παντα σε διακριτικα ορια ,για σεξ.και να βγαζει και τα εξοδα της σε λογικα πλαισια εννοω-πιστευω να με καταλαβαινετε.ευχαριστω

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
γεια σας κι απο μενα.επειδη ειμαι απο κρητη κι ανεβαινω για καποιους μηνες αθηνα λογω δουλειας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καμμια κοπελα φοιτητριουλα η ρωσιδουλα η οτιδηποτε οχι να το χει κανει επαγγελμα,παντα σε διακριτικα ορια ,για σεξ.και να βγαζει και τα εξοδα της σε λογικα πλαισια εννοω-πιστευω να με καταλαβαινετε. ευχαριστω

Καλώς όρισες, φίλε...

Σε καταλαβαίνουμε, οι περισσότεροι τουλάχιστον, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Αυτές δε θα σε καταλάβουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom