Νέα

Ανώτατος δικαστικός μπλεγμένος σε ροζ υπόθεση κοκαΐνης...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Δεν το ξέρω αυτό αλλά εντελώς τυχαία τα δάνεια αυτά δόθηκαν να το 2004 ως το 2008
και μετά το 2008-2009 ξεκίνησε η κατρακύλα του ευρώ προς το Φράγκο ίσως έγινε η αποδέσμευση της νομικής προστασίας όπως είπες
Ήταν η κομπίνα των ιδιωτικών τραπεζών της Ευρώπης για να βγάλουν εύκολο χρήμα και για αυτό σε Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που δικαιώνει τους καταναλωτές εκτός από την Ελλάδα
Αλλά στα α****** μας το θέμα είναι ο π****** ο δικαστικός αν τον έτρωγε από Πακιστανό ή από κογκολεζο;

εγω για σομαλους διαβασα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τι με νοιαζει εμενα ... ας τον ετρωγε απο οποιον γουσταρε

το θεμα ειναι εαν εκβιαζοταν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
εγω για σομαλους διαβασα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τι με νοιαζει εμενα ... ας τον ετρωγε απο οποιον γουσταρε

το θεμα ειναι εαν εκβιαζοταν
Δυστυχώς λειτούργησε τέτοια υψηλά αξιώματα δεν δύναται να έχουνε πάθη γίνονται ευάλωτη σε εκβιασμούς μεγάλων επιχειρηματιών για τα συμφέροντά τους

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
Δεν γνωριζω για Πολωνίες και Κροατίες.
Εγω ξερω για εδω.
Καποια θεματα εχουν απολυτως αναμενομενη καταληξη.
Οπως ειχαν και οι συμβασιουχοι, που αδικως καποιοι συναδελφοι μου ταλαιπωρουν με εμποριο ελπιδας
Δεν τους ταλαιπωρούν (απλά) με εμπόριο ελπίδας, ζουν και πλουτίζουν (μερικοί) με αυτούς...
Υπάρχει γνωστός εργατολόγος (πρώην πορτιέρης νυχτερινών μαγαζιών, εσύ καταλαβαίνεις ποιον εννοώ), που έκανε περιουσία με τους συμβασιούχους σε συνεννόηση πάντα με τους δικαστές...
Φίλος και μακρινός μου συγγενής από συμβασιούχος έγινε μόνιμος (μαζί με άλλους συναδέλφους του), πληρώνοντας αδρά για δικαστικά έξοδα (ο καθένας ξεχωριστά εννοείται)...
Όποιος δεν προσέφυγε σε αυτόν δεν δικαιώθηκε για ευνόητους λόγους...
Ο συγκεκριμένος έχει πάρει εργολαβία τις υποθέσεις των συμβασιούχων...

Τελευταία τροποποίηση:

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Επί τον πλείστον οι δικαστές είναι βλέμματα που επειδή δεν μπορούσαν να δικηγορευσουν κ να βγουν στην ελεύθερη εργασία ,βασίστηκαν κ μπήκαν κάτω από την ομπρέλα του δημοσίου για το σίγουρο μισθό..
Έχω κάτσει με εφέτες (φιλικά) κ προέδρους εφετών κ αντιπρόεδρο Αρείου πάγου κ πραγματικά είναι ανθρωπάκια κοινως δεν είναι της πιάτσας

Αυτούς τούς φοβάμαι όντως!!!!

Η παρτουζιαρα ειρηνοδίκης ήταν βουβάλια 120 κιλά !!!!

Αχαροι άνθρωποι οι δικαστές κ συχνά υποχείρια ανωτέρων όπως κ όλοι οι δημ υοαλληλοι που εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση

Τραγικό το τσουβάλιασμα που κάνεις. Βρήκες ευκαιρία να βγάλεις χολή... Σε καθε υπόθεση υπάρχουν οι χαμένοι και οι νικητές. Δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν δίκιο και οι 2 πλευρές... Τότε συνήθως ο δικηγόρος της χαμένης πλευράς προσπαθει να ρίξει το φταίξιμο σ όλους τους αλλους βγάζοντας από το κάδρο την ανεπάρκειά του ή το ότι φούσκωσε τα μυαλά των πελατών του (για να εισπράξει το μπαγιόκο) πείθοντας τους ότι μπορούν να κερδίσουν καποια αξίωση- υπόθεση εντελώς σουρεάλ...
Επίσης επειδή πιθανώς δεν γνωρίζεις,δεν υπάρχει ιεραρχική εξάρτηση μεταξυ των δικαστών. Δλδ αν ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου δώσει εντολή σε ειρονοδικη, καλλιστα μπορεί να τον γράψει στα @@ , γιατί πουθενα δεν προβλέπεται καμία συνεπεια. Αύτο είναι ενα μέρος απο το κομμάτι που λέγεται ανεξαρτησία.
Αν είσαι νομικός με κόπο και πολύ διάβασμα. Πάρα πολύ διάβασμα όμψς, θα βγάλεις πολλά $. Υπάρχουν πολλοί άσχετοι στο χώρο που εχουν να ανοιξουν βιβλίο (τα sos) από τότε που ήταν φοιτητες...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
για μενα το θεμα δεν ειναι εαν ειναι λανθασμενη η κριση του ... αλλα εαν οι αποφασεις του ειναι προιον εκβιασμου (... βγαλε την χ αποφαση για να μην εμφανιστει το "κουσουρι" στα μανταλακια ... οποιο και εαν ειναι το "κουσουρι")

και μια απορια : τι ειναι αυτη η ειδικη δικαιοδοσια που εχουν δικαστικοι και δικηγοροι ? με ποιο σκεπτικο εξαιρουνται απο εμας την πλεμπα ?
Ιδιάζουσα δωσιδικία θέλεις να πεις μάλλον...
Εξαιρούνται τα πρόσωπα που χαίρουν αυτής από την σύλληψη στα πλαίσια του αυτόφωρου αν έχουν κάνει κάποιο πλημμέλημα και δεν ξέρω ποιων άλλων ευεργετημάτων μπορεί να έχουν την κάλυψη από τον νόμο ακόμη...
Της ιδιάζουσας δωσιδικίας χαίρουν και οι δημοτικοί άρχοντες...
Περιμένω συμπλήρωση-διόρθωση από τον (τους) δικηγόρο(ρους) του site...
Εγώ δεν ξέρω νομικά έκανα απλό γκουγκλάρισμα...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
1) Οι δικαστές δεν εξαρτώνται καθόλου από την εκάστοτε κυβέρνηση. Αυτοί που εξαρτώνται είναι οι καριερίστες που θέλουν να ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα του δικαστικού και όχι μόνο χώρου και πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους εκάστοτε κυβερνώντες.
2) Όποιος "δεν είναι της πιάτσας" είναι "ανθρωπάκι"; Πώς το ορίζεις το "της πιάτσας";
Να πως το ορίζει... :wink: :2funny: :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Τραγικό το τσουβάλιασμα που κάνεις. Βρήκες ευκαιρία να βγάλεις χολή... Σε καθε υπόθεση υπάρχουν οι χαμένοι και οι νικητές. Δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν δίκιο και οι 2 πλευρές... Τότε συνήθως ο δικηγόρος της χαμένης πλευράς προσπαθει να ρίξει το φταίξιμο σ όλους τους αλλους βγάζοντας από το κάδρο την ανεπάρκειά του ή το ότι φούσκωσε τα μυαλά των πελατών του (για να εισπράξει το μπαγιόκο) πείθοντας τους ότι μπορούν να κερδίσουν καποια αξίωση- υπόθεση εντελώς σουρεάλ...
Επίσης επειδή πιθανώς δεν γνωρίζεις,δεν υπάρχει ιεραρχική εξάρτηση μεταξυ των δικαστών. Δλδ αν ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου δώσει εντολή σε ειρονοδικη, καλλιστα μπορεί να τον γράψει στα @@ , γιατί πουθενα δεν προβλέπεται καμία συνεπεια. Αύτο είναι ενα μέρος απο το κομμάτι που λέγεται ανεξαρτησία.
Αν είσαι νομικός με κόπο και πολύ διάβασμα. Πάρα πολύ διάβασμα όμψς, θα βγάλεις πολλά $. Υπάρχουν πολλοί άσχετοι στο χώρο που εχουν να ανοιξουν βιβλίο (τα sos) από τότε που ήταν φοιτητες...
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι στη χώρα του Βατοπεδίου δικαστές είχαν χαντακώσει είχανε απόκρυψη τα γεγονότα και εξυπηρετούσε πολιτικά συμφέροντα ,,, έχουμε δικαιοσύνη;
Και δεν εξαρτώνται οι δικαστές από ττην πολιτική βούληση;;;;
Μαλιστα

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι στη χώρα του Βατοπεδίου δικαστές είχαν χαντακώσει είχανε απόκρυψη τα γεγονότα και εξυπηρετούσε πολιτικά συμφέροντα ,,, έχουμε δικαιοσύνη;
Και δεν εξαρτώνται οι δικαστές από ττην πολιτική βούληση;;;;
ΜαλιστΑυτό
Αυτό ειναι μπάλα στην εξέδρα... Γενικά οι δικαιοσύνη δικάζει ό,τι της φέρνουν ενώπιόν της. Δηλαδή είτε οι ιδιώτες με τη σύμπραξη των δικηγόρων τους (υπο την προυπόθεση ότι γνωρίζουν τα βασικά) είτε οι διωκτικες αρχές (βλεπε εφορια, αστυνομια, λιμενικο κτλ) .
Ως προς το βατοπέδι που γράφεις, όπως και στην υπόθεση novartis που και εκει εμπλέκονταν πολιτικά πρόσωπα αν θυμάμαι καλά. Όταν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα τι λέει το Συνταγμα και οι νόμοι (που ψηφίζονται από βουλεύτές που και εσύ εκλέγεις ) ; Ότι αμέσως η υποθεση πακετάρεται και στέλνεται στη βουλή, η οποία βουλή λειτουργει ως εισαγγελέας και αποφασίζει αν θα παραπέμψει σε δίκη ή όχι ... πιασε το αυγό και κουρευτο δλδ.
Ποια η συμμετοχή της δικαιοσύνης, ως προς την τιμωρία των πολιτικών προσώπων, για πες μου;
Κατά τ άλλα ειναι θεμα νόμων. Τι να σου κανει π.χ ο δικαστης αν π.χ. εκει που τα φορολογικα εγκλήματα (λιστα λανγκαρντ ) είχαν μεγαλύτερο χρόνο παραγραφης και λόγω αλλάγής του νόμου, που ψηφισαν οι βουλευτές μας, παραγράφονται πλέον σε 5 χρόνια και ακολούθως η εφορία (δηλαδη η αρχή που υπόκειται στην εκτελεστική εξουσια aka κυβέρνηση) φτιάχνει το φάκελο και στέλνει τη λίστα λανγκαρντ στα 5+1 ;;; Ή αν προβλέπεται στο νόμο ότι όποιος σκοτώσει θα φάει ισοβια που επί της ουσίας δεν είναι και μπορεί να βγεί στα 5-7 χρόνια ύπό όρους λόγω και πάλι σχετικης πρόβλεψης στο νόμο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Αυτό ειναι μπάλα στην εξέδρα... Γενικά οι δικαιοσύνη δικάζει ό,τι της φέρνουν ενώπιόν της. Δηλαδή είτε οι ιδιώτες με τη σύμπραξη των δικηγόρων τους (υπο την προυπόθεση ότι γνωρίζουν τα βασικά) είτε οι διωκτικες αρχές (βλεπε εφορια, αστυνομια, λιμενικο κτλ) .
Ως προς το βατοπέδι που γράφεις, όπως και στην υπόθεση novartis που και εκει εμπλέκονταν πολιτικά πρόσωπα αν θυμάμαι καλά. Όταν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα τι λέει το Συνταγμα και οι νόμοι (που ψηφίζονται από βουλεύτές που και εσύ εκλέγεις ) ; Ότι αμέσως η υποθεση πακετάρεται και στέλνεται στη βουλή, η οποία βουλή λειτουργει ως εισαγγελέας και αποφασίζει αν θα παραπέμψει σε δίκη ή όχι ... πιασε το αυγό και κουρευτο δλδ.
Ποια η συμμετοχή της δικαιοσύνης, ως προς την τιμωρία των πολιτικών προσώπων, για πες μου;
Κατά τ άλλα ειναι θεμα νόμων. Τι να σου κανει π.χ ο δικαστης αν π.χ. εκει που τα φορολογικα εγκλήματα (λιστα λανγκαρντ ) είχαν μεγαλύτερο χρόνο παραγραφης και λόγω αλλάγής του νόμου, που ψηφισαν οι βουλευτές μας, παραγράφονται πλέον σε 5 χρόνια και ακολούθως η εφορία (δηλαδη η αρχή που υπόκειται στην εκτελεστική εξουσια aka κυβέρνηση) φτιάχνει το φάκελο και στέλνει τη λίστα λανγκαρντ στα 5+1 ;;; Ή αν προβλέπεται στο νόμο ότι όποιος σκοτώσει θα φάει ισοβια που επί της ουσίας δεν είναι και μπορεί να βγεί στα 5-7 χρόνια ύπό όρους λόγω και πάλι σχετικης πρόβλεψης στο νόμο;
Τσπ εσύ πιστεύεις ότι έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη ενώ εγώ πιστεύω ότι σε σοβαρά θέματα δεν έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη

ασφαλώς αναφέρομαι στις μεγάλες υποθέσεις και όχι σε υποθέσεις ειρηνοδικείου

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Συμφωνώ με αυτά που λες.

Πώς όμως μπορεί κάποιος στην Ελλάδα, να επηρεάσει τους κυβερνώντες με κάποιο τρόπο, στο να αποδοκιμάζει ή όχι τους νόμους που ψηφίζονται;
Μην αρχίσουμε τα κουραστικά περί άσχετων και ηλιθίων πολιτών με μέσο όρο νοησμοσύνης άστα-να-πάνε, που φυσικά και υπάρχουν στην πλειοψηφία τους. Ούτε και να μιλάμε για δήθεν τιμωρία των κυβερνώντων που ο λαός τους στέλνει σπίτι τους στην τετραετία αν αθητήσουν τις υποσχέσεις τους ή λόγω σκανδάλων.

Μιλάω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, στην σημερινή μορφή πολιτεύματος που έχουμε στην Ελλάδα, υπάρχει τρόπος; Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ότι ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν θα κάνει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ περί αυτού, γιατί μειώνεται η εξουσία τους(σε όλες τις πτυχές τις κοινωνίας) .

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Συμφωνώ με αυτά που λες.

Πώς όμως μπορεί κάποιος στην Ελλάδα, να επηρεάσει τους κυβερνώντες με κάποιο τρόπο, στο να αποδοκιμάζει ή όχι τους νόμους που ψηφίζονται;
Μην αρχίσουμε τα κουραστικά περί άσχετων και ηλιθίων πολιτών με μέσο όρο νοησμοσύνης άστα-να-πάνε, που φυσικά και υπάρχουν στην πλειοψηφία τους. Ούτε και να μιλάμε για δήθεν τιμωρία των κυβερνώντων που ο λαός τους στέλνει σπίτι τους στην τετραετία αν αθητήσουν τις υποσχέσεις τους ή λόγω σκανδάλων.

Μιλάω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, στην σημερινή μορφή πολιτεύματος που έχουμε στην Ελλάδα, υπάρχει τρόπος; Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ότι ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν θα κάνει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ περί αυτού, γιατί μειώνεται η εξουσία τους(σε όλες τις πτυχές τις κοινωνίας) .
Ισχύει αυτό που λες αλλά εν μέρει. Πιστέυω ότι η ποιότητα της πολιτικής είναι αναλόγη και του λαού και του ελέγχου που αυτός ασκεί. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι της άποψης ότι "Μαζί τα φάγαμε" αλλά για ποιον λόγο διαμαρτύρονται οι πολιτές; Αποκλειστικά για οικονομικά ζητήματα (τα οποία είναι ζωτικής σημασίας) αλλά ποτέ για ζητήματα δικαιοσύνης που είναι και το θέμα μας εν προκειμένω. Για ποιον λόγο οι πολίτες πλευρίζουν βουλευτές; Συνήθως για ρουσφέτια και εναν διορισμό σε έμμισθη θεση σε κάποιον Δήμο ή Δημοσίο. Πότέ δεν έχει γίνει διαδήλωση για αλλαγή π.χ ποινικού νόμου. Να δηλώσουμε ως κοινωνια ότι θέλουμε για παράδειγμα να δημεύεται η περιουσία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, ότι για τους υπουργούς δεν πρέπει να μεσολαβεί το πλυντήριο της βουλής για την παραπομπή σε δική, ότι επιθυμούμε τα ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα να είναι πράγματι διά βίου... και αν δεν γίνει αυτό να μην τους ξαναψηφίσουμε ποτέ και να μην τα ξεχάσουμε αυτά όταν μειωθεί π.χ ο φόρος στον ενφια, διοριστεί ο ανηψιός ή ευνοείται η ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας είμαστε οπαδοί.
Ναι μεν μας κυβερνούν αλλά μπορούμε να ασκήσουμε πίεση. Στους τοπικούς βουλευτές, με διαδηλώσεις, με ομάδες πίεσης, με αρθρογραφία , με πιίεση σε δημοσιογράφους κτλ κτλ

Επίσης να πω ότι η δικαιοσύνη είναι ένα κοινωνικό αγαθό στο οποίο συμμετέχουν όλοι. Αυτό σημαίνει ότι αν καποιος έχει στοιχεία ή πληροφορίες για το οτιδήποτε πρέπει να τα εκθέτει. Δεν αρκούν μόνο οι δικαστές και οι κρατικες αρχές αν οι πολιτες δεν επιθυμουν δικαιοσύνη.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Η δικαιοσύνη όπως και όλοι άλλοι τομείς στη χώρα έχει τις παθογένειες της. Βλέπε τέκνα δικαστών που δικάζουν χωρίς να το αξίζουν, βλέπε αξιολογήσεις κατ' ευφημισμόν, δικαστές χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.... Τα προβλήματα είναι πολλά. Για να λυθούν πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση και για να υπάρξει πολιτική βούληση πρέπει να υπάρξει κοινωνική θέληση βασισμένη στην παιδεία και την αξιοκρατία και όχι βασισμένη στο προσωπικό συμφέρον

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Ιδιάζουσα δωσιδικία θέλεις να πεις μάλλον...
Εξαιρούνται τα πρόσωπα που χαίρουν αυτής από την σύλληψη στα πλαίσια του αυτόφωρου αν έχουν κάνει κάποιο πλημμέλημα και δεν ξέρω ποιων άλλων ευεργετημάτων μπορεί να έχουν την κάλυψη από τον νόμο ακόμη...
Της ιδιάζουσας δωσιδικίας χαίρουν και οι δημοτικοί άρχοντες...
Περιμένω συμπλήρωση-διόρθωση από τον (τους) δικηγόρο(ρους) του site...
Εγώ δεν ξέρω νομικά έκανα απλό γκουγκλάρισμα...
μαλλον ... δεν συγκρατησα ουτε πως λεγεται :2funny:

αποτι επιασα δεν παιζουν βραχιολακια και αυτοφωρα ... πανε με τακτικη δικασιμο ... και αν τα λεω και σωστα :2funny:

περιμενω τον πιμποδικη να λογκαρει να μου τα εξηγησει

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446

αποτι επιασα δεν παιζουν βραχιολακια και αυτοφωρα ... πανε με τακτικη δικασιμο ... και αν τα λεω και σωστα :2funny:

Ναι, εκείνος είναι ο ειδικός ή τουλάχιστον έτσι υποτίθεται... :wink:
Πλάκα κάνω και βέβαια θα ξέρει...
Και εγώ περιμένω να μάθω...:glasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

Εδω ειμαι.
Λοιπον, για τα ατομα ιδιαζουσας δωσιδικιας, που δικαζονται σε πρωτο βαθμο απο το εφετειο, ακολουθειται μεν η αυτοφωρη διαδικασια, δηλαδη η συλληψη και η παραπομπη στο αστυνομικο τμημα, αλλά ο εισαγγελεας ειναι υποχρεωμενος να ορισει τακτικη δικασιμο στο εφετειο και να μην οδηγησει τον κατηγορουμενο στο αυτοφωρο δικαστηριο, γιατι πολυ απλα ο νομος δεν προβλεπει αυτοφωρα εφετεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ναι, αυτό ακριβώς έγραψες.
Όσο για την αξιολόγηση από όσα τυχαίνει να γνωρίζω οι δικαστές έχουν ειδική επιθεώρηση κάθε χρόνο και αξιολογούνται.
Αυστηροτατη κιολας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
1) Οι δικαστές δεν εξαρτώνται καθόλου από την εκάστοτε κυβέρνηση. Αυτοί που εξαρτώνται είναι οι καριερίστες που θέλουν να ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα του δικαστικού και όχι μόνο χώρου και πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους εκάστοτε κυβερνώντες.
2) Όποιος "δεν είναι της πιάτσας" είναι "ανθρωπάκι"; Πώς το ορίζεις το "της πιάτσας";
Ακριβως. Προσυπογραφω καθε λεξη

• Like
Αντιδράσεις: 1970

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
και μια απορια : τι ειναι αυτη η ειδικη δικαιοδοσια που εχουν δικαστικοι και δικηγοροι ? με ποιο σκεπτικο εξαιρουνται απο εμας την πλεμπα ?
Λογω ακριβως αυτης της ιδιαζουσας δωσιδικιας, δεν πηγε κατευθειαν στο αυτοφωρο και ο Αντωνιαδης και ορισθηκε δικασιμος στο εφετειο για τον Ιανουαριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom