podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
πφφφ
παιδιά τι να κάνω?
στο τελευταίο πρόγραμμα που είχε βγει από τον ΟΑΕΔ για τα hotspots είχα δηλώσει Μυτιλήνη, Κόνιτσα και Παιονία (Νέα Καβάλα)
και με έδειχνε επιλαχών 26/23 και 12 αντίστοιχα
και με πήραν σήμερα από το Δήμο Παιονίας - Πολύκαστρο να μου πουν ότι έχω περάσει...
τι να κάνω? δεν έχω ιδέα...
να τη δεχτώ ή όχι?
υπάρχει κανείς εδώ μέσα από αυτές τις περιοχές?
δεν ξέρω καν πως πάει κανείς εκεί πάνω, αν πηγαίνει κτελ κτλπ...
εσείς τι λέτε?
γαμώτο...
www.google.com/maps/place/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF+612+00/@40.9954121,22.5558362,14z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x1356284933409707:0x500bd2ce2ba53e0!8m2!3d40.9971976!4d22.5703984]χάρτης εδώ[/url]
Εγώ λέω ότι το έχεις κάψει τελείως ...
Κάτι γκομενάκια από Αξιούπολη και Γουμένισσα ήταν άθλια. Άρα, αφού οι γκόμενες είναι άθλιες, θα υπάρχουν πολλοί πούστηδες. Συνεπώς, να πας!
Και επειδή η πόλη είναι μικρή, όταν τους πάρεις όλους, η θεσσαλονίκη 45 λεπτά δρόμος είναι.
Μην είσαι μαλάκας (φτάνει που είσαι πούστης). Να πας!
Και χρήματα παραπάνω λόγω μετεγκατάστασης θα πάρεις και μένοντας μόνος θα γίνεις και πιο άντρας!
εγω λεω πηγαινε σε κανα γρηγορη και κανε αιτηση για δουλεια εδω αθηναΔεν μπορείς να φανταστείς πως νιώθω αυτή τη στιγμή... :S :'(
σαν να έχω πάρει xanax, δεν κοιμήθηκα κιόλας γιατί το πρωί που πήγα να πέσω με πήρε αυτή τηλέφωνο
από την μία το θέλω τόσο πολύυυυυ, έλεγα μία ευκαιρία να φύγω από το σπίτι pls
και από την άλλη σκέφτομαι να την αρνηθώ
(φαντάζομαι ο λόγος που την αρνήθηκαν πολλοί και μου ήρθε σαν επιλαχών 12 θα είναι τα χρήματα, τώρα να πας σε άλλη πόλη να νοικιάσεις για 500+200 ευρώ..., εγώ έχω και ένα έξτρα μικρό εισόδημα που μπορεί να μου περισσεύει, αλλά σκέφτομαι τι στο πούτσο... όλοι οι άνεργοι από Αθήνα είναι, εκεί γύρω θεσσαλονίκη δεν είχε άνεργους που να τη δήλωσαν...)
δεν ξέρω τι να κάνω...
σκέφτομαι ότι τα έξοδα θα είναι πολλά, ειδικά αρχικά... και δεν ξέρω...
εγω λεω πηγαινε σε κανα γρηγορη και κανε αιτηση για δουλεια εδω αθηνα
αν δεν εχεις μορια μην περιμενεις και πολλα απ τον οαεδρε συ... προσπαθούσα να βρω κάτι πιο μόνιμο, δεν ήθελα τηλέφωνα πάλι, ή αυτό που λες... αλλιώς δουλειά βρίσκεις είτε για καθαριστής :S είτε σαν νοσηλευτής σε γηροκομείο :S και την επόμενη μέρα...
θα ήθελα να κάνω κάτι που να μου αρέσει και να αξίζει τα χρήματα, γιατί αν δεν μου μένει κάτι στην τελική δεν βρίσκω και λόγο να δουλεύω...
και επειδή είμαι 4χρόνια γραμμένος στον οαεδ και μετράνε οι μήνες...
είχα σταματήσει να ψάχνω περιμένοντας να περάσω εκεί...
αλλά τεσπα... γάμησε με... γενικά δεν ξέρω τι θέλω
κάτι θα βρω σύντομα πάντως
tnx για την πρόταση.
και επειδή είμαι 4χρόνια γραμμένος στον οαεδ και μετράνε οι μήνες...