podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
πολύ ωραίο το blumpkin
αυτό είναι το λεγόμενο blumpkin για όσους δεν γνωρίζουν
αλλά θέλουν να μάθουν... ;)
Ταινία ελληνική και μάλιστα πολύ καλή, λέγεται Suntan του 2016 γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Αντίπαρο. Πρωταγωνιστούν αυτός που λες που είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και η Έλλη Τριγκου της οποίας το γατάκι βλέπουμε στο λινκ που ανέβασες. Γενικά η τύπισσα τα δείχνει όλα σε όλο το έργο και είναι πολύ καλό καυλάκι!ρε παιδιά τι είναι αυτό? τσόντα ή ταινία? αυτόν τον ηθοποιό που τον έχουμε ξαναδεί? πολύ γνωστός δεν είναι?
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/eaeac6ef0f009b7e52270e911f1c83fa/tumblr_oee8ozyoMO1te68f4o1_400.gif[/img[/URL]]
:o
[/quote]
:bigdick:
θα σου στείλω ρε καυλιάρη, αλλά την άδεια/εκπαίδευση που την κάνεις?
δώστε μου καμία πληροφορία...
καλά πως φεύγουν έτσι τα λεφτά, τα νεύρα μου :S
(σε beat και lydia hotel (πρώην new dream) χαλάω περισσότερα από ένα ενοίκιο κάθε μήνα...)
και πάλι tnx!!!
Ταινία ελληνική και μάλιστα πολύ καλή, λέγεται Suntan του 2016 γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Αντίπαρο. Πρωταγωνιστούν αυτός που λες που είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και η Έλλη Τριγκου της οποίας το γατάκι βλέπουμε στο λινκ που ανέβασες. Γενικά η τύπισσα τα δείχνει όλα σε όλο το έργο και είναι πολύ καλό καυλάκι!
Δες την είναι ωραία ταινία με καταπληκτικά τοπία εξάλλου μιλάμε για καλοκαίρι σε ελληνικό νησί, και μάλιστα την Αντίπαρο που γαμαει. Έχει και πουστρακια και bi μέσα οπότε θα σου αρέσει πιστεύω!σε ευχαριστώ... αν και δεν ξέρω αν θα τη δω γιατί μοιάζει με τσόντα
αλλά αυτόν από κάποια άλλη τον ξέρω που δεν τη θυμάμαι και δεν μου θυμίζουν κάτι αυτές που είδα στο προφίλ του
σε κάποια ελληνική λογικά έπαιζε
Προσωπικά θα ΣΟΥ πρότεινα να συγκλίνεις προς τα εδώ :
Γνωρίζω προσωπικά τα άτομα που κάνουν τα σεμινάρια κτλ. εκεί και σε πληροφορώ πως θα σε βολέψουν στάνταρ!
Έχουν πάρα πολλές άκρες παντού!
ΜΗΝ το αφήσεις.
Παίδεςπαίδες έχετε κανένα link να κατεβάσω ή να δω online αυτήν εδώ τη τσόντα?
διάβασα κριτική που με καύλωσε... πούτσα και ξύλο λέει
Παίδες
Και έδω ένα πμ αν υπάρχει λινκ...Ευχαριστώ
αυτό τώρα καλά κάνω και το ποστάρω εδώ? πούτσα δεν έχει πάντως...