marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σου ειπα κρυωνω.........δε ξερω εαν οι φημες λενε οτι ειμαι κρυοκωλη??????????????Δεν σ'αρέσει????? Δεν πιστεύω να είσαι καμμιά κρυόκωλη!!! :S
σου ειπα κρυωνω.........δε ξερω εαν οι φημες λενε οτι ειμαι κρυοκωλη??????????????Δεν σ'αρέσει????? Δεν πιστεύω να είσαι καμμιά κρυόκωλη!!! :S
σου ειπα κρυωνω.........δε ξερω εαν οι φημες λενε οτι ειμαι κρυοκωλη??????????????
σου ειπα κρυωνω.........δε ξερω εαν οι φημες λενε οτι ειμαι κρυοκωλη??????????????
Τα άλλα είναι "σε κουβέντα να βρισκόμαστε"...
Για να λένε κάτι οι "φήμες" κάποιο ή καλλίτερα κάποια μέλη του σαίτ πρέπει να έχουν προσωπική άποψη! ;) ;)
Αν έχουν (και τους δίνεις το ελέυθερο φυσικά) να την εκθέσουν λοιπόν!
Τα άλλα είναι "σε κουβέντα να βρισκόμαστε"...
σωστος............Μπορεί να έχουν το ελεύθερο, αλλά ως τζέντλεμανς να μην κοινοποιούν δεδομένα
Η Μαριάννα "ζωγραφίζει" με το στόμα της...... Λόγια ΣΤΑΡΑΤΑ. ;)
μεσα ειμαι.........................Ρε συ Αηγιάννη. Πως και δεν έχεις σκεφθεί ακόμα να συνεργαστούμε με την Ιατρό στην καινούργια μπίζνα ?
μεσα ειμαι.........................
Ρε συ Αηγιάννη. Πως και δεν έχεις σκεφθεί ακόμα να συνεργαστούμε με την Ιατρό στην καινούργια μπίζνα ?
μεσα ειμαι.........................
τι προβα?Καλά. Άν είναι έτσι, θα συνεννοηθούμε με το λουλούδι να περάσετε για μια πρόβα.
τι προβα?
Με χαρά διαβλέπω ότι είσθε και οι δύο με ανοικτά μυαλά και με ευρείς ορίζοντες! ;)
αυτο ειναι..........ειμαι μεσα κανονισε τα!!!!!!!!!!!!!Ε βέβαια. Για παν ενδεχόμενο χρειάζεται μια ιατρός στο καινούργιο μαγαζί. Πές π.χ. ότι κάποιος πελάτης παθαίνει ανακοπή. Ποιός θα τον ανανήψει? Ποιός θα του δώσει (κάνει) το φιλί (τον πεοθηλασμό) της ζωής?
αυτο ειναι..........ειμαι μεσα κανονισε τα!!!!!!!!!!!!!
κανω................Και πως ξέρουμε ότι κάνεις γι'αυτή τη δουλειά...? Πρέπει να περάσεις από casting.
αυτο ειναι..........ειμαι μεσα κανονισε τα!!!!!!!!!!!!!
Ωραία. Καταστρώσαμε άσκηση που προβλέπει 5 περιστατικά μαζεμένα. Θα ενημερωθείτε με π.μ.
Δε θα τα βγάλει πέρα σε τόση πίεση η γιατρός.....!