marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν υπαρχει ηχητικο,εφε.....................Ναι εεεε? Εγώ προσανατολιζόμουν περισσότερο στο "ηχητικό" τους εφέ.
δεν υπαρχει ηχητικο,εφε.....................Ναι εεεε? Εγώ προσανατολιζόμουν περισσότερο στο "ηχητικό" τους εφέ.
δεν υπαρχει ηχητικο,εφε.....................
χαχα μονο αυτο!Ούτε ένα "αααχχχχχχχχχχχ"????
θα κανονισει ο τουρμπ να με παρουν στο λακομπα ρεσεψιονιστρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελα.............θα το κανονισει να με παρουν για κοπελα στη ρεσεψιον.........και θα σας υποδεχομαι.........................αφρόλουτρο που έχει να πέσει!!!
ελα.............θα το κανονισει να με παρουν για κοπελα στη ρεσεψιον.........[size=13pt]και θα σας υποδεχομαι[/size].....................
αν ειναι ετσι να μιλησει να παρουν το μωρο στην ρεσεψιονελα.............θα το κανονισει να με παρουν για κοπελα στη ρεσεψιον.........και θα σας υποδεχομαι.....................
τι λενε οι φημες agiana??????????
θα μιλησεις στη ρεσεψιον..........................και εσυαν ειναι ετσι να μιλησει να παρουν το μωρο στην ρεσεψιον
τι λενε οι φημες agiana??????????
λεγε................πες τα ολαΌτι έχεις ρόγα-πιρόγα! :-*
λεγε................πες τα ολα
αυτο δε το καταλαβα................Η οποία γίνεται τούμπανο με τη χρήση πάγου...... ;) ;) ;)
αυτο δε το καταλαβα................
δε θελω παγο,κρυωνω....................... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΒρε μωρό....βρε μωρό..... Αν βάλεις επάνω της πάγο, γίνεται σκληρή...πολύ σκληρή. (Κατάλαβες σε ποιά.... ;))
δε θελω παγο,κρυωνω....................... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
οχι δε μαρεσει!Θα'στο ζεστάνω με την αναπνοή μου μετά βρε..... :-*
Eγω εχω αλλο τροπο για τον χειμωνα αγαπητε.Θα'στο ζεστάνω με την αναπνοή μου μετά βρε..... :-*
οχι δε μαρεσει!