Νέα

Ανοιγμα καταστηματος σιδηρικων και συναφη......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1000 το μηνα?

παιζουν τετοια ενοικια ακομα?
και μεγαλύτερα
και πολύ μεγαλύτερα για την ακρίβεια

και το χειρότερο δεν είναι αυτό
είναι πως όταν σου έρχεται η ε(υ)φορία, με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, πρέπει να πληρώσεις και 55% ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ το ενοίκιο της επόμενης χρονιάς (μιλάω από την πλευρά του ιδιοκτήτη). Κατάληξη είναι (με δεδομένο πως και ο ενοικιαστής δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα να το δηλώνει όλο στην εφορία αφού δεν έχει τζίρο μεγάλο) να κόβεται μικρότερη απόδειξη...οπότε .... φοροδιαφυγή

μιλάμε πως οι στόκοι που έχουμε πάνω είνια μοσχαροκεφαλές με πατέντα

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Εαν επιτρέπεις  φίλε μου να ρωτήσω 2-3 πράγματα.  Για ποια περιοχή μιλάμε ,ποιόν εμπορικό δρόμο με γωνία μαγαζί ,ανταγωνισμό στην περιοχή ,ιδια κεφάλαια ,εμπειρία με το αντικείμενο .........
Επίσης ακριβώς το αντικείμενο της επιχείρησης .........ισως  κ χρώματα ,πόμολα ,ειδη οικοδομής οπως τσιμεντοαμμοχάλικα ,λάμπες κλπ .
Ενοίκια ,Τ.Ε.Β.Ε ,λογιστές ,εφορίες ,υπαλλήλους ΙΚΑ κ λοιπά γαμησιάτικα εχεις υπολογίσει ? Θα δουλεύεις σόλο καριέρα 15 ωρες την ημέρα κ Σάββατα ?
Εύχομαι το καλύτερο κ να ξέρεις πάντα υπάρχουν ευκαιρίες ...........

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εαν επιτρέπεις  φίλε μου να ρωτήσω 2-3 πράγματα.  Για ποια περιοχή μιλάμε ,ποιόν εμπορικό δρόμο με γωνία μαγαζί ,ανταγωνισμό στην περιοχή ,ιδια κεφάλαια ,εμπειρία με το αντικείμενο .........
Επίσης ακριβώς το αντικείμενο της επιχείρησης .........ισως  κ χρώματα ,πόμολα ,ειδη οικοδομής οπως τσιμεντοαμμοχάλικα ,λάμπες κλπ .
Ενοίκια ,Τ.Ε.Β.Ε ,λογιστές ,εφορίες ,υπαλλήλους ΙΚΑ κ λοιπά γαμησιάτικα εχεις υπολογίσει ? Θα δουλεύεις σόλο καριέρα 15 ωρες την ημέρα κ Σάββατα ?
Εύχομαι το καλύτερο κ να ξέρεις πάντα υπάρχουν ευκαιρίες ...........

απανταω στο φιλο μου γιατι ο αλλος μου ελεγε για μπραβιλικια.Λοιπον περιοχη ειναι Γερακας.ο δρομος ειναι κεντρικος αλλα παραλληλα και γειτονικος.Αλλα μαγαζια εχει τετοια αλλα ειναι στον κεντρικο (μαραθωνος) και στην κλεισθενους.Εμπειρια υπαρχει.Ενοικιο δεν εχει ειναι δικο του.Θα εχει τεβε.υπαλληλους για αρχη δεν θα εχει θα το παλεψει 7 με 5 καθημερινες και σαββατο το ιδιο.λογιστες εναν θα εχει με το μηνα ποσο ειναι ρε φιλε 50 ευρω ο λογιστης?τωρα το τι θα πουλαει τα γνωστα που εχει ενα σιδεραδικο.Εκτος αν ειναι καλυτερα να το γυρισει μονο σε ναυτιλιακα.σχοινια κ τετοια.Δεν ξερω για πες εσυ.Αυτα για λεγε τωρα

Επισκέπτης
απανταω στο φιλο μου γιατι ο αλλος μου ελεγε για μπραβιλικια.Λοιπον περιοχη ειναι Γερακας.ο δρομος ειναι κεντρικος αλλα παραλληλα και γειτονικος.Αλλα μαγαζια εχει τετοια αλλα ειναι στον κεντρικο (μαραθωνος) και στην κλεισθενους.Εμπειρια υπαρχει.Ενοικιο δεν εχει ειναι δικο του.Θα εχει τεβε.υπαλληλους για αρχη δεν θα εχει θα το παλεψει 7 με 5 καθημερινες και σαββατο το ιδιο.λογιστες εναν θα εχει με το μηνα ποσο ειναι ρε φιλε 50 ευρω ο λογιστης?τωρα το τι θα πουλαει τα γνωστα που εχει ενα σιδεραδικο.Εκτος αν ειναι καλυτερα να το γυρισει μονο σε ναυτιλιακα.σχοινια κ τετοια.Δεν ξερω για πες εσυ.Αυτα για λεγε τωρα
ναυτιλιακά στο Γέρακα ρε τύπε;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Αν ανοίξει χρωματοπωλείο και υπάρχουν κι άλλα εκεί κοντά, θα τον πιει. Τα χρώματα έχουν μεγάλα κέρδη αλλά μέχρι να σε μάθουν....

Θέλει τουλάχιστον 100 χιλιάρικα για να ανοίξει. Εμπορευμα. Ο εξοπλισμός είναι φτηνός. Ντέξιον μόνο και ράφια. Αλλά τα πράγματα είναι πολλά.

Μεγάλη προσοχή στην επιλογή εταιρείας χρωμάτων. Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ έχει καλό όνομα... Υπάρχουν άλλες εταιρείες φτηνότερες και θα του δώσουν πολύ καλό ποσοστό αλλά δεν θα πηγαίνει ο κόσμος να ψωνίζει γιατί δεν έχουν καλής ποιότητας χρώματα.

Εμένα η VITEX δεν με ικανοποίησε.... Την έχει ένας φίλος χρωματοπώλης... Πίτουρο.... Πάω λίγο πιο μακριά αλλά βρίσκω αυτό που θέλω.
Δύσκολο επάγγελμα διάλεξε ο φίλος σου και η εποχή ενέχει μεγάλα ρίσκα για νέους επιχειρηματίες.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
και γιατι δεν τα βαζει στο χρηματιστηριο ρε μαν?
χαμενα τα εχει ειτε ετσι ειτε αλλιως

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

σωπα ρε φιλε που τα εχει χαμενα τι ειναι γιαουρτια να χαλανε.......

Γιατι ναυτιλιακα στο κεντρο της αθηνας ειναι καλυτερα?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
σωπα ρε φιλε που τα εχει χαμενα τι ειναι γιαουρτια να χαλανε.......

Γιατι ναυτιλιακα στο κεντρο της αθηνας ειναι καλυτερα?
ολο ανοησιες λες, γι' αυτο δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μα αν ο αλλος με δουλευει τι να του απαντησω μου λεει ναυτιλιακα στο γερακα.ε στο κεντρο της αθηνας που εχει ναυτιλιακ ειναι καλυτερα τραβα στου ψυρρη αδερφε.....να δεις

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Στο χρηματιστήριο πρέπει να χεις μεγάλα αρχίδια για να παίξεις. Θα σε φάνε λάχανο...
25 χρόνια εκεί μέσα κάθε μέρα κι ακόμη πάω τοίχο τοίχο...

Προσοχή με τα χρηματιστήρια. Ο 1 στους 1000 βγάζει λεφτά.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κατι τετοιο ελεγα ::::  synodinos.gr γραψε να δεις

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η κανενα μαγαζι μονο με βιδες τιποτα αλλο αλλα να εχει τις παναγιας τα ματια.....ροδελες πριτσινια...τα παντα ολα?????

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε θα με τρελανετε τωρα ναυτιλιακα εχει μονο στον πειραια και στην γλυφαδα?μην τρελαθουμε αν δεν ξερετε μην λετε οτι ναναι....ο συνοδινος ναι ακτη κονδυλη ειναι απλα υπαρχουν αλλα τοσα που που δεν ειναι στην ακτη κονδυλη και ειναι αλλου στο γαλατσι στου ψυρρη στο μαρουσι οπου θες.Σαν επιχειρηση αυτη του συνουδινου σου δινω παραδειγμα μηπως κανει τετοια κατασταση και δεν μπλεξει με  τα σιδηρικα και τα χρωματα.τι λες?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ρε θα με τρελανετε τωρα ναυτιλιακα εχει μονο στον πειραια και στην γλυφαδα?μην τρελαθουμε αν δεν ξερετε μην λετε οτι ναναι....ο συνοδινος ναι ακτη κονδυλη ειναι απλα υπαρχουν αλλα τοσα που που δεν ειναι στην ακτη κονδυλη και ειναι αλλου στο γαλατσι στου ψυρρη στο μαρουσι οπου θες.Σαν επιχειρηση αυτη του συνουδινου σου δινω παραδειγμα μηπως κανει τετοια κατασταση και δεν μπλεξει με  τα σιδηρικα και τα χρωματα.τι λες?

Ο Συνοδινος δικε μου πουλαει αλυσιδα για αγκυρα, συρμα για γερανο, συρματοσχοινο κλπ που φτιαχνει ο ιδιος, και εχει και συνεργειο για μικρο ρεφιτ. Και ναι, το γκαζαδικο που θελει αλλαγη ο ανυψωτης και το κοντεινεραδικο που θελει ιμαντες και λοκ θα παει στον Συνοδινο δε θα φυγει να παει στο γερακα να παρει. Αλλα αμα εσυ νομιζεις οτι θα χεις πελατεια τι να σου πω εγω? Δικα μου λεφτα ειναι? Αλλα σκεψου να πας πανω Αραχωβα και να πας αντιθετα στο ρευμα. Μαγαζια με ειδη σκι ολοι? Ανοιξε εσυ μαγαζι με ειδη καταδυσεων, ψαροντουφεκο και ετσι.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ωραια τοτε να συνεχισουμε να ακολουθησουμε ολοι την μεγαλυτερη φουσκα παραγκας της αθηνας του Τυροπιταδικου-Κρεπερι-Μπαρακι-Σουβλατζιδικο-Καφετερεια.Αφου ολα ταλλα δεν μας κανουν να παμε εκει....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
σου πα εγω ν'ανοιξεις frozen yogurt? Πηγαινε γυρω γυρω στην περιοχη, δες τι υπαρχει, δες τι λείπει και κινησου αναλογα ... 99.9% της δουλειας των συνοικιακων μαγαζιων ειναι απο τη γυρω περιοχη. Εκτως αν εχεις ενα προιον τοσο σπανιο που θα φυγω εγω απο τα νοτια προαστια να ερθω Γερακα να το παρω. Εχεις? Που να ξερω εγω αν θα πιασει χρωματοπολειο στο Γερακα η αν εχει αλλα 5 γυρω γυρω και ψωμολυσσανε ολοι.Θες να πουλας βιδες, πουλα βιδες. Θες να πουλας αγκυρες πουλα αγκυρες, στο μπου ντοτ κομ τι ψαχνεις να βρεις? Να σου πει καποιος τη φοβερη ιδεα ν'ανοιξεις το καινουργιο amazon?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γειτονικο μαγαζι ειναι τα κλασικα τα οποια ειναι : φαρμακειο φουρνος κομμωτηριο καφε σουβλατζιδικο ψιλικα ολα αυτα υπαρχουνε.τι μενει τωρα?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Πλάκα την πλάκα ένα μπουρδελάκι με καλά τεμαχια κατά Γέρακα μεριά, θα ήταν καλή επένδυση... :fuck2: :zfuck: :fuck1: :tits: :pipa2: :pipa1: :s&m_2: :s&m_1: :knockinb:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom