Νέα

Άνοιγμα επιχείρησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
άκυρο το καφενείο. Θα το κλείσεις πριν καν φτάσει το 2μηνο, εγγυημένα.

Αν δε βάλεις καμμιά γυμνόστηθη να σερβίρει, κανένα κλουβάκι να χορεύουν μέσα ή αν δεν πλασάρεις τίποτε άλλο στο αποθηκάκι, είσαι για φούντο.

Στην περιοχή που κατοικώ παίζει καφετέρια εδώ και 5 χρόνια που δεν πατάει άνθρωπας.
Παρόλα αυτά ο τύπος έχει 2 άτομα προσωπικό για τα τραπέζια (;;;) και μπάρμαν συν την αφεντιά του.

Κι όταν λέμε δεν πατάει άνθρωπας, το εννοούμε.
Συμπεράσματα;
Πάρε δικά σου!
γιατι οχι καφενειο?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πες του DIMA να κατσει στο Κιεβο

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
400 το διμηνο βαλαμε προστασια...
Ετσι ενα πενηνταρικακι την εβδομαδα για τα παιδια για τις βενζινες οποτε περνανε να τους κερνας κανα ποτακι

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
επισης ξεχνα την βραδυνη φαση και κοιτα καλυτερα απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα (η οσο τραβαει) με δυο ατομα ενα εσυ και μια υπαλληλο.Ενα καφε φαση γρηγορης.το βραδυ ειναι μπελας να ξερεις.

Επισκέπτης
φιλε εισαι στα 3 χιλιαρικα εξοδα παμε στα 4 χιλιαρικα γιατι οπωσδηποτε χρειαζεσαι και αλλο κανονικα τεσσερα ατομα θελεις μαζι με εσενα δυο σε καθε βαρδια.Πως το βλεπεις γενικα θα βγαινεις μεβαση την περιοχη που ειναι?υπαρχει ψωμακι δλδ εκει.γυρω γυρω υπαρχουν μαγαζια δουλευουνε?ανοιξε μας τα ματια σου λεω......

τα 2-3 μαγαζιά που υπάρχουν ήδη το πρωι ειδικά φαίνεται να δουλεύουν καλά.
η περιοχή είναι μονίμως γεμάτη με κόσμο για ψώνια, βόλτα, κλπ. Πολύ κόσμο.
Το κακό είναι ότι δε μπορείς να υπολογίσεις τί τζίρο κάνουνε και αν αγγίζουν τα απιτούμενα ποσά των 400-500 και παραπάνω τζίρο την ημέρα

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565
άνοιξε μανάβικο καλύτερα.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
καφενειο καλυτερα,θα ψηνεις και μεζεδες,θα εχεις τσιπουρο,ουζο,κρασι...και νοβα για μπαλα,θα γινει στεκι

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καταρχας τι δουλεια εκανες εσυ στα χρονια της ζωης σου που εχουν περασει???

Επισκέπτης
άνοιξε μανάβικο καλύτερα.

ρε τύπε ντρέπομαι που το λέω, αλλά έχω 2 μανάβικα στη γειτονιά και έχω ψωνίσει μόνο 1-2 φορές.
Το σούπερ της γειτονιάς έχει ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΝΑΒΙΚΗ και φθηνή και ψωνίζω πάντα από κει.
Πολλοί έχουν την ίδια λογική. Με τι κουράγιο να ανοίξεις μανάβικο;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Παρε ενα λαπτοπ ενα στικακι ιντερνετ για να σερφαρεις στο βουρδελα και κατσε απο ενα 3ωρο σε καθε μαγαζι να μετρας πελατακια
Με ηλιο με βροχη με κρυο με μαγαζια ανοικτα με μαγαζια κλειστα και ριχνε οπως σου πε πιο πανω ο συναγωνιστης 2 ευρα για καθε καφεδακι σε καθε καφε σε ενα κουμπαρα ΝΟΕΡΑ ετσι

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565
ποιότητα, τιμές, θα έρχεται κι η Σούλα κρατώντας το αγγουράκι...άλλη χάρη.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ανοιξε μπαρακι στην νεα ερυθραια τυπε να κονομησεις.......

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ρε τύπε ντρέπομαι που το λέω, αλλά έχω 2 μανάβικα στη γειτονιά και έχω ψωνίσει μόνο 1-2 φορές.
Το σούπερ της γειτονιάς έχει ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΝΑΒΙΚΗ και φθηνή και ψωνίζω πάντα από κει.
Πολλοί έχουν την ίδια λογική. Με τι κουράγιο να ανοίξεις μανάβικο;
βαλλε και τη λαικη αγορα καθε βδομαδα που γινεται

Επισκέπτης
Παρε ενα λαπτοπ ενα στικακι ιντερνετ για να σερφαρεις στο βουρδελα και κατσε απο ενα 3ωρο σε καθε μαγαζι να μετρας πελατακια
Με ηλιο με βροχη με κρυο με μαγαζια ανοικτα με μαγαζια κλειστα και ριχνε οπως σου πε πιο πανω ο συναγωνιστης 2 ευρα για καθε καφεδακι σε καθε καφε σε ενα κουμπαρα ΝΟΕΡΑ ετσι

καλή ιδέα, όντως

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Μπαρακι στη Ν Ερυθραια;
Εκλεισε μαγκες ο χωρος εκει εν μια νυκτι! Οσοι προλαβαν προλαβαν. Ας ειναι καλα το Low που ανοιξε την αγορά και εγινε της πουτανας

Επισκέπτης
Φίλε εάν δεν το οργανώσεις καλά δεν θα πάει καλά !

Κοίτα να βάλεις σε καμοιά γωνιά μηχανήματα με φρουτάκια,
προσέλαβε 4-5 κοπέλες οι οποίες θα πλασάρωνται στους πιο γνώριμους πελάτες του μαγαζιού. 'Εxε και 3-4 καμαράκια από πάνω για να πηγαίνουν με τα κορίτσια κι εσύ να εισπράτεις και τα γαμησιάτικα αλλά και την ημιδιαμονή, βάλε και κανά τραπέζι μπιλιάρδου και αν σου περισευει χώρος κάνε και κανα ρινγκ έτσι ώστε τα σαββατοκύριακα να διοργανώνεις αγώνες και να τα αρπάζεις κι από τα στοιχήματα που θα βάζουν οι θαμώνες
(φυσικά τους αγώνες θα τους κανείς σικέ - τύπος σαν τον Ψάλτη ξέρω γω να δέρνει τύπο σαν τον Hulk Hogan)
και εάν δεν γίνεις πλούσιος μέσα σε ένα 6-μηνo εμένα να με χ----ς

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχει μεινει αυτο μετα εισιτηρια ακομη διπλα στο γκαζον λιγο πιο πανω.Πανω απο το low ακριβως.δωστου 50 στο χερι να φυγει αερα.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε εάν δεν το οργανώσεις καλά δεν θα πάει καλά !

Κοίτα να βάλεις σε καμοιά γωνιά μηχανήματα με φρουτάκια,
προσέλαβε 4-5 κοπέλες οι οποίες θα πλασάρωνται στους πιο γνώριμους πελάτες του μαγαζιού. 'Εxε και 3-4 καμαράκια από πάνω για να πηγαίνουν με τα κορίτσια κι εσύ να εισπράτεις και τα γαμησιάτικα αλλά και την ημιδιαμονή, βάλε και κανά τραπέζι μπιλιάρδου και αν σου περισευει χώρος κάνε και κανα ρινγκ έτσι ώστε τα σαββατοκύριακα να διοργανώνεις αγώνες και να τα αρπάζεις κι από τα στοιχήματα που θα βάζουν οι θαμώνες
(φυσικά τους αγώνες θα τους κανείς σικέ - τύπος σαν τον Ψάλτη ξέρω γω να δέρνει τύπο σαν τον Hulk Hogan)
και εάν δεν γίνεις πλούσιος μέσα σε ένα 6-μηνo εμένα να με χ----ς
φυλακη κατευθειαν ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom