Νέα

Άνοιγμα επιχείρησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
+δημοτικα τελη/ενοικιο αν εχεις τραπεζια κτλ εξω (αυτα δε τα πληρωνει κανεις στην ουσια)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Και την τοπικη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που θα παρεις ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ
Τι δεν καταλλλλλλλλλλαβαίνεις;

Επισκέπτης
3. Μία υπάλληλο (Μισθό+ΙΚΑ)

Να κάνεις καλή επιλογή σε αυτό !

Μην προσλάβεις κανά Xαντακωμένο 1,60m που να σερβίρει
τους καφέδες με jeans και αθλητικά !
Προσέλαβε Κοπελάρα 1,75m - 1,80m με ποδάρες που να φοράει φουστίτσες κτλ.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αγαπητε φιλε παρολο που δεν μου εστειλες προσωπικο μηνυμα σου απανταω εγω καθετα γιατι μαρεσουν οι τυποι που θελουν να κανουν κατι δικο τους και οχι να μεινουν στο δημοσιο.πρεπει να προσεξεις ενα ενα τα βηματα σου και να κανεις κατι καλο και πρωτοτυπο.Πρεπει να ξερεις πολυ καλα τον συνεταιρο για να μην μπλεξεις.Επισης σε ποια περιοχη ειναι αν επιτρεπεται να δουμε αν υπαρχει ψωμι?Για εταιρια το καλυτερο ειναι η επε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ξεχνα ολες τις αλλες.υπολογισε λοιπον ολα τα εξοδα σου και δες αν σε παιρνει.δλδ τι ενοικια εχεις τι τεβε τι δεη τι χαρατσια ποσους υπαλληλους και με ποσα φραγκα.τι καφε θα πουλας?απο που θα παρεις εξοπλισμο η μηπως κοιταξεις καμια χρυση ευκαιρια.τραπεζωκαθισματα Αλμεκο μεξιλ παρε προσφορες η τρααβ σπυρου πατση για μεταχειρισμενα αλλα σχεδον καινουρια.Θα βαλεςι διακοσμητη?θα το φτιαξεις με το φιλο με μεροκαματα διακ σου.........απαντησε μας ολα αυτα να αμς ανοιξεις τα ματια.το τεβε ειναι περιπου στα 400 το δημινο το ατομο αρα ξεκινατε με 400 ευρω το μηνα οι δυο σας συν ενοικιο συν υπαλληλο λεγε λοιπον......αρα ξεκινας με το κλειδι στο χερι απο ποσα?

Επισκέπτης
Οπότε πάμε:

1. Ενοίκιο
2. ΟΑΕΕ
4. Κάβα και λοιποί προμηθευτές
5. ΔΕΗ, Νερό, Δημοτικά Τέλη
6. Λογιστή
7. ΑΕΠΙ  :-
8. ΝOVA
9. Προστασία  :S
10. .....  :'(

Λογικά θα έχει και ασφάλεια το μαγαζί ε;  :-
Σεκιουριτάδες πληρώνουν συνήθως τα καφέ;

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
το αντίθετο τύπε, οι μισοί Δημόσιοι υπάλληλοι που ξέρω τη βγάζουν πλέον με 600-1100 ευρώ
χάθηκε και η ποιότητα ζωής τους
εγώ την καφετέρια τη θέλω πέραν των άλλων και για να είμαι κάθε μέρα έξω, [size=10pt][size=10pt][size=10pt]κοντά στη διασκέδαση[/size][/size][/size]

χαρες που θα κανεις οταν ερθουν ολα τα βαμπιρ να εισπραξουν.....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αν το δευτερο ατομο δε θα δουλευει μην κανεις ΕΠΕ ΟΕ ΕΕ γιατι θα πληρωνεις και δευτερο ΤΕΒΕ
και θα χει και ευθυνη με την προσωπικη του περιουσια
Κανε Μονοπροσωπη ΕΠΕ γιατι θα χωνεις ολα σου τα εξοδα μεσα και οταν λεμε ολα ακομα και τις αποδειξεις απο τα Μπουρδελα

Αν το δευτερο ατομο βαλει χρημα και θελει εξασφαλιση γαι μεριδιο απο τα κερδη κανε μαζι του μια ΑΦΑΝΗ εταιρια (ενα ιδιωτικο συμφωνητικο ειναι, ρωτα το δικηγορο σου, που απλα τον εξασφαλιζει και περιγραφει τη συμμετοχη του στην εταιρια, κεφαλαια, εργασια κλπ κλπ)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οπότε πάμε:

1. Ενοίκιο
2. ΟΑΕΕ
5. ΔΕΗ, Νερό, Δημοτικά Τέλη
6. Λογιστή
7. ΑΕΠΙ  :-
8. ΝOVA
9. Προστασία  :S
10. .....  :'(

Λογικά θα έχει και ασφάλεια το μαγαζί ε;  :-

αγορινα απλα μαθηματικα ειναι οτι εγραψες γραψε και διπλα τα ευρω.περιοχη που ειναι?

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε παρολο που δεν μου εστειλες προσωπικο μηνυμα σου απανταω εγω καθετα γιατι μαρεσουν οι τυποι που θελουν να κανουν κατι δικο τους και οχι να μεινουν στο δημοσιο.πρεπει να προσεξεις ενα ενα τα βηματα σου και να κανεις κατι καλο και πρωτοτυπο.Πρεπει να ξερεις πολυ καλα τον συνεταιρο για να μην μπλεξεις.Επισης σε ποια περιοχη ειναι αν επιτρεπεται να δουμε αν υπαρχει ψωμι?Για εταιρια το καλυτερο ειναι η επε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ξεχνα ολες τις αλλες.υπολογισε λοιπον ολα τα εξοδα σου και δες αν σε παιρνει.δλδ τι ενοικια εχεις τι τεβε τι δεη τι χαρατσια ποσους υπαλληλους και με ποσα φραγκα.τι καφε θα πουλας?απο που θα παρεις εξοπλισμο η μηπως κοιταξεις καμια χρυση ευκαιρια.τραπεζωκαθισματα Αλμεκο μεξιλ παρε προσφορες η τρααβ σπυρου πατση για μεταχειρισμενα αλλα σχεδον καινουρια.Θα βαλεςι διακοσμητη?θα το φτιαξεις με το φιλο με μεροκαματα διακ σου.........απαντησε μας ολα αυτα να αμς ανοιξεις τα ματια.το τεβε ειναι περιπου στα 400 το δημινο το ατομο αρα ξεκινατε με 400 ευρω το μηνα οι δυο σας συν ενοικιο συν υπαλληλο λεγε λοιπον......αρα ξεκινας με το κλειδι στο χερι απο ποσα?

Το σημείο είναι σε πλατεία στα Βόρεια Προάστια
Επειδή είμαι άσχετος, μάλλον θα πάρω διακοσμήτρια, αλλά με αρκετή δική μου επιρροή στη διαμόρφωση του χώρου. Γενικά θα της πετάξω τα ρόδαλα
Ο συνέταιρος θα είναι α' βαθμού και δε θα εμπλέκεται. Μόνο βάζει κεφάλαιο και θα εισπράττει κέρδη. Σχεδόν τίποτ άλλο. Με εμπιστεύεται όλες τις υπόλοιπες κινήσεις ακόμη κι αν μπούμε μέσα.
Τα αρχικά έξοδα δε με φοβίζουν πολύ, αυτό που με νοιάζει είναι να είναι ικανοποιητικά κερδοφόρο το μαγαζί, όπως άλλωστε και ο κάθε επιχειρηματίας.
Το αρχικό κεφάλαιο δε με πειράζει αν χαθεί (ανώτατη ζημία περίπου 50.000 ευρώ)
Φοβάμαι μόνο μη μας πάρει σβάρνα από την αρχή και σε 2 χρόνια μπούμε πολύ μέσα. Γι αυτό μ ενδιαφέρουν τα πάγια

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σε ρωταω για περιοχη γιατι δεν μπορεις εσυ να ανοιξεις καφε οπουδηποτε θα σε φανε λαχανο.ξεχνα την ζισιμοπουλου ξεχνα παραλιακη ξεχνα πλατεια κορυδαλου ξεχνα πλατεια μπουρναζιου κτλπ.....Πας σε μια περιοχη γειτονικη για να απρεις εσυ και ο φιλος σου ενα καλο μεροκαματο για την περιοδο που περναμε χωρις μπραβιλικια.

Επισκέπτης
9. Προστασία  :S

Λογικά θα έχει και ασφάλεια το μαγαζί ε;  :-

Kαφετέρια ή καφέ-μπάρ ?

Για το πρώτο πάρε ένα λυκόσκυλο και αμόλα το κάθε φορά που πάει να γίνει τσαμπουκάς έτσι ώστε να αποφευχθεί ο τσαμπουκάς αλλά να γίνει της πουτάνας !!!

Για το δεύτερο εάν είσαι γυμνασμένος και πάνω από 1,85m πάρε απλά κανένα
electro-shock σε περίπτωση που οι ταραξίες είναι πάνω από δύο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το σημείο είναι σε πλατεία στα Βόρεια Προάστια
Επειδή είμαι άσχετος, μάλλον θα πάρω διακοσμήτρια, αλλά με αρκετή δική μου επιρροή στη διαμόρφωση του χώρου. Γενικά θα της πετάξω τα ρόδαλα
Ο συνέταιρος θα είναι α' βαθμού και δε θα εμπλέκεται. Μόνο βάζει κεφάλαιο και θα εισπράττει κέρδη. Σχεδόν τίποτ άλλο. Με εμπιστεύεται όλες τις υπόλοιπες κινήσεις ακόμη κι αν μπούμε μέσα.
Τα αρχικά έξοδα δε με φοβίζουν πολύ, αυτό που με νοιάζει είναι να είναι ικανοποιητικά κερδοφόρο το μαγαζί, όπως άλλωστε και ο κάθε επιχειρηματίας.
Το αρχικό κεφάλαιο δε με πειράζει αν χαθεί (ανώτατη ζημία περίπου 50.000 ευρώ)
Φοβάμαι μόνο μη μας πάρει σβάρνα από την αρχή και σε 2 χρόνια μπούμε πολύ μέσα. Γι αυτό μ ενδιαφέρουν τα πάγια

οταν λεμε σε πλατεια βορειων προαστειων ξεχνα αγια παρασκευη γιατι θα στο καψουνε ξεχνα κηφισια ξεχνα μαρουσι ξεχνα αυτα τα κεντρικα τωρα γιατο που εισαι μονο εσυ ξερεις.Απλα σου το λεω γιατι θα εχεις προβληματα.Παμε παρακατω τωρα.Αρα ο φιλος βαζει τα φραγκα και εσυ τι δουλεια αρα εταιρια επε μονος σου.ξεκινας με 250 τεβε συν ενοικιο συν λογαριασμοι συν προμηθευτες συν υπαλληλο συν .....συνννν λεγε νουμερα να ξερουμε...Και ενας υπαλληλος θα ειναι ολη μερα θα λιωσει το κορμακι του δλδ?η μηπως θες και δευτερον?Και εσυ τι δουλεια θα κανεις πρ η ξερεις να φτιαχνεις καφεδες?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι ενοικιο εχεις δεν μας ειπες?ποσα λεφτα θα προτειενις στον υπαλληλο?συν το ικα??

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Στα υπολογιζω στο 2μηνο χοντρικα

1. Ενοίκιο                        1200
2. ΟΑΕΕ                           450
Μία υπάλληλο (Μισθό+ΙΚΑ)          1800
5. ΔΕΗ, Νερό, Δημοτικά Τέλη       700
6. Λογιστή                        150
7 ΑΕΠΙ                            150
8. ΝOVA                           600
9. Προστασία                      400 για αρχη
10. Αναλωσιμα Κωλοχαρτα κλπ       300

5,800 ΧΡΙΣ ΚΑΒΑ Ε; Α.. και με μονο μια υπαλληλο τι θα δουλευεις Μια βαρδια; Μπουφε λαντζα οχι delivery προφανως

Εισαι με τι καλημερα 3000

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αφου δεν θες να πεις την περιοχη, μας λες απλα ποσο εχει το φραππε ο ανταγωνισμος σου;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Στα υπολογιζω στο 2μηνο χοντρικα

1. Ενοίκιο                        1200
2. ΟΑΕΕ                           450
Μία υπάλληλο (Μισθό+ΙΚΑ)          1800
5. ΔΕΗ, Νερό, Δημοτικά Τέλη       700
6. Λογιστή                        150
7 ΑΕΠΙ                            150
8. ΝOVA                           600
9. Προστασία                      400 για αρχη
10. Αναλωσιμα Κωλοχαρτα κλπ       300

5,800 ΧΡΙΣ ΚΑΒΑ Ε; Α.. και με μονο μια υπαλληλο τι θα δουλευεις Μια βαρδια; Μπουφε λαντζα οχι delivery προφανως

Εισαι με τι καλημερα 3000

Πιστευω οτι απο τα δημοτικα τελη και κατω μπορει να τα γλιτωσει αυτα οπως προστασια δεν υπαρχει παντου γιαυτο τον ρωταω περιοχη.Επισης το νοβα γιατι το θες και γιατι 600 ευρω.το αεπι τι ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom