Giorgos 1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Ξερει κανεις αν με την αρση τωνμετρων θα ανοιξει καποιο ξενοδοχειο ημιδιαμονης;
Όχι δεν ανοίγουν..Ξερει κανεις αν με την αρση τωνμετρων θα ανοιξει καποιο ξενοδοχειο ημιδιαμονης;
Όχι δεν ανοίγουν..
Νόμιμα τουλάχιστον
priamos hotel νοικιάζουν από 50 την μέρασκεφτομαι για ημερησιο απο Airbnb αλλα δεν ξερω γαμωτω, κολλαω λιγο
ευχαριστω!!!priamos hotel νοικιάζουν από 50 την μέρα
Την ιδια σκεψη κανω κι εγω απλα φοβαμαι μην υπαρχουν καμερες,αλλα μαλλον θα το τολμησωσκεφτομαι για ημερησιο απο Airbnb αλλα δεν ξερω γαμωτω, κολλαω λιγο
Προέβλεψε ο ΧαρδαλιάςΜου φαίνεται αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος ότι ανάμεσα σε αυτά τα λίγα που έμειναν ανοιχτά είναι και το HELLINIS στην Συγγρού τύποι.
Μάλιστα με είχε παραξενεψει τότε όταν ανακοινώθηκε η λίστα με αυτά που θα παραμείνουν ανοιχτά στην Αθήνα και είδα ότι ήταν και αυτό μιας και πρόκειται για γαμιστρώνα.
πολυ σωστα τα λες! παρεμειναν ανοιχτα και το Hellinis και το Golden city στη ΜαρνηςΜου φαίνεται αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος ότι ανάμεσα σε αυτά τα λίγα που έμειναν ανοιχτά είναι και το HELLINIS στην Συγγρού τύποι.
Μάλιστα με είχε παραξενεψει τότε όταν ανακοινώθηκε η λίστα με αυτά που θα παραμείνουν ανοιχτά στην Αθήνα και είδα ότι ήταν και αυτό μιας και πρόκειται για γαμιστρώνα.
πολυ σωστα τα λες! παρεμειναν ανοιχτα και το Hellinis και το Golden city στη Μαρνης
πολυ σωστα τα λες! παρεμειναν ανοιχτα και το Hellinis και το Golden city στη Μαρνης
Οτι πρεπει για την προσοχη που πρεπει να δινουμε σημερα.βρωμοκοπανε και τα δυο.
οχετος σκετος ειναι.
εγβ πριν 6 χρόνια που τα θυμαμε πάντα είχε μέσα ξένους κινέζους αβγανους Ινδούς Ιρανούς κτλ ...!!!βρωμοκοπανε και τα δυο.
οχετος σκετος ειναι.
ισχυει ! αλλωστε το επιβεβαιωσε και ενας συναδερφος λιγο παραπανωΉθελα και εγώ να ξέρω για Πρίαμο αν έχει κανείς εμπειρία αν είναι ανοιχτά, γιατί έχω δει κάτι διαφημίσεις στο ΦΒ που λέει 24ωρο με 50 ευρα.
Αλλά έχει ένα κινητό να καλέσεις και γι'αυτό δίστασα.