αυτο λεω και εγω.Γλυφάδα δεν έχει.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτο λεω και εγω.Γλυφάδα δεν έχει.
Εγω μια φορα που χρησιμοποιησα πριν λιγες ημερες μου τα εδωσε ο ιδιοκτητης και φευγοντας απλα τραβηξα την πορταAirbnb τα κλειδιά στα δίνει ο ιδιοκτήτης ?
Σορυ αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή;
Τα λεφτα μεσω καρτας η paypal αλλα την δευτερη φορα κατευθειαν στον ιδιοκτητη και σε καλυτερη τιμη αν κανεις μια συμφωνια μαζι του και κλεισεις εκτος πλατφορμας airbnbναι απλά πως γίνεται να κανονισεις?τα λεφτά τα δίνουμε στον ιδιοκτήτη?συναντιομαστε για το κλειδί κλπ...;
Εδώ λέει ότι τα ξενοδοχεία θα καταγράφουν υποχρεωτικά ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο κάθε πελάτη.
Golden city, 3 ώρες/30 ευρώ, Μάρνη 46Για ημιδιαμονη 3 Ώρο κοντά στην Αθήνα εκτός από Ελληνις δεν παίζει τίποτα δηλαδή?
Σίγουρα ρε παίδες θα ανοίξουν.Άραγε όταν ανοίξουν τα ημιδιαμονης θα είναι όπως παλιά?
Θα θέλουν ταυτότητες? Θα αρκεί η ταυτότητα του ενός?
Ψεκασμενα όλα?
Αλλά αν γράφουν ποιοι μπαίνουν θα πρέπει να δίνουν και απόδειξη, ώστε να δικαιολογούν την παρουσία.
Πάντως αν δεν ανοίξουν, δεν παίρνει μπροστά ο κλάδος...
Πλάκα θα έχει την ώρα που πηδάς να κάνει έφοδο ο Χαρδαλιάς
Το θέμα με την αναμονή θα το ρυθμίσουν από το πάρκινγκ αυτοί έννοια σου...κανονικα για την ασφαλεια μας πρεπει να εχχουν τα στοιχεια πλεον .
αλλα το εχω πει στα σαλονακια κατω χαμος θα γνετε
Τα αλλά θα ανοίξουν αργότερα φίλε μου.Λιγα είναι ανοιχτά τώρα νομίζω 5 ξενοδοχεία και δεν είναι εύκολο να βολευτεις.Καλησπέρα σε όλους . Έχω ακούσει ότι το hellinis και το Golden City είναι τα μόνα ανοιχτά ξενοδοχεία αυτή την στιγμή . Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ανοίξει τίποτα άλλο . Οποίος ξέρει και θέλει ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ !!!
Καλησπέρα σε όλους . Έχω ακούσει ότι το hellinis και το Golden City είναι τα μόνα ανοιχτά ξενοδοχεία αυτή την στιγμή . Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ανοίξει τίποτα άλλο . Οποίος ξέρει και θέλει ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ !!!
Μη δίνεις ιδέες.Άραγε όταν ανοίξουν τα ημιδιαμονης θα είναι όπως παλιά?
Θα θέλουν ταυτότητες? Θα αρκεί η ταυτότητα του ενός?
Ψεκασμενα όλα?
Αλλά αν γράφουν ποιοι μπαίνουν θα πρέπει να δίνουν και απόδειξη, ώστε να δικαιολογούν την παρουσία.
Πάντως αν δεν ανοίξουν, δεν παίρνει μπροστά ο κλάδος...
Πλάκα θα έχει την ώρα που πηδάς να κάνει έφοδο ο Χαρδαλιάς
νομιζω καποιος ειχε αναφερει και για ενα στον Πειραια.
παντως αυτα που αναφερθηκαν ειναι χαλια.
παιξε μπαλλα με airbnb καλυτερα. μια χαρα δωματια βρισκεις υθξκαι σε καλες τιμες.