Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.691
- Πόντοι
- 46.423
Μου αρέσει η ιδέα σου !
Αα μπράβο.
Τώρα συμφωνούμε.
Και πήγε η καρδιά μου στη κούλουρη ...
Μου αρέσει η ιδέα σου !
Εγώ ένα σου λέω. Κανονησε εσύ και θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!Αα μπράβο.
Τώρα συμφωνούμε.
Και πήγε η καρδιά μου στη κούλουρη ...
καλησπερα,βλεπω μονο 200 ευρω η ωρα χωρις πρωκτικο. μπορω να δωσω 300 γιατι μου φαινεται χαμηλη η τιμη και θελω να βοηθησω.
με τι να κουραστηκα κυρια ΚατριναΔεν κουραστήκατε κύριε Chris ?
Εγώ 300 και 10 στρέμματα ποτιστικά...καλησπερα,βλεπω μονο 200 ευρω η ωρα χωρις πρωκτικο. μπορω να δωσω 300 γιατι μου φαινεται χαμηλη η τιμη και θελω να βοηθησω.
Τα βλεπω και ανεβαζω στα 450,1 κιλο ελιες και 2 κιλα φετα βαρελισια.Εγώ 300 και 10 στρέμματα ποτιστικά...
Ώπα Ώπα....τεφαρικι πράμα....Τα βλεπω και ανεβαζω στα 450,1 κιλο ελιες και 2 κιλα φετα βαρελισια.
ειναι 200 χωρις κωλο,μαλλον νομιζει τα λεφτα ειναι φουντουκια.Αν δεν δίνει κώλο, πάσο!
πασοΏπα Ώπα....τεφαρικι πράμα....
Δίνω και ένα 10 λίτρο σπορελαιο...
Ομιλείτε με γόνο αγροτικής οικογενείας.Εγώ 300 και 10 στρέμματα ποτιστικά...
Κατερινα καλησπερα καταρχας!!Ομιλείτε με γόνο αγροτικής οικογενείας.
Για ελαιώνες ενδιαφέρομαι κυρίως αλλά το συζητάμε…
Παρά την οικονομική δυσχέρεια ,
το αγροτικό real estate αντιστέκεται σθεναρά.
χωρος ΣΟΥ? ωπ σορρυ φιλε δεν ηξερα. τον νοικιαζεις η τον αγορασες? πωπω χαλασαμε την ιδιοκτησια του αννα του πουρνα.Κύριοι σεβαστείτε λίγο τον χώρο μου.
Αν έχετε κάτι το ενδιαφέρον ευχαρίστως να το μοιραστείτε το μαζί μας.
Αν όμως ερχόσαστε μόνο για μπούγιο τότε σας παρακαλώ πολύ πηγαίνετε σε κάποιο άλλο νήμα.
Υπάρχουν ένα σωρό άλλα νήματα αυτού του είδους.
Κύριοι σεβαστείτε λίγο τον χώρο μου.
Αν έχετε κάτι το ενδιαφέρον ευχαρίστως να το μοιραστείτε μαζί μας.
Αν όμως ερχόσαστε μόνο για μπούγιο, χλευασμό και ειρωνικά σχόλια τότε σας παρακαλώ πολύ πηγαίνετε σε κάποιο άλλο νήμα.
Υπάρχουν ένα σωρό άλλα νήματα αυτού του είδους.
καλα τωρα καθεσαι και ασχολεισαι με σχολιο που γραφει μη μου χαλατε τον χωρο μου σε μπουρδελοsite ρε τρελιαρη και 'συ?Το να αποσυρθεί κανείς από την δημοπρασία ενός "πακέτου" όταν φρονεί ότι αρχίζει και υπερτιμάται, τι το ειρωνικό έχει;
Χαμός με πατουσακια μόνο, θα γινόταν αν ήταν σαν του Ντόναλντ Ντακ. Μην λέμε υπερβολέςΑχ και να μου επέτρεπε η Κατερίνα να ανεβάσω μόνο τα πατουσάκια της.
Θα γινόταν χαμός.
Οπως εγραψα απο υην φωτο που εχει προφιλ φαινεται δυνατη (εμφανησιακα.. ελπιζω να ειναι και ετσι στην αποδοση για το οποιο θα βγαλω συμπερασμα οταν την δω)Αχ και να μου επέτρεπε η Κατερίνα να ανεβάσω μόνο τα πατουσάκια της.
Θα γινόταν χαμός.
καλα τωρα καθεσαι και ασχολεισαι με σχολιο που γραφει μη μου χαλατε τον χωρο μου σε μπουρδελοsite ρε τρελιαρη και 'συ?